Battlefield 6

Discussion in 'Igre i konzole' started by iPlay, Mar 7, 2025.

1. igor.g

igor.g Komšija

35eur preko Ukrajine na EA stranici i epic games.
    Svejedno, Arc Raiders se igra u oktobru pa nadalje, zajebi ovo do sredine 2026e. Raiders u pola cijene svakako, no brainer.

Opet ti treba EA account za igru, cak i na steamu ali će valjda raditi bez EA app logina valjda preko link two accounts.

Last edited: Aug 4, 2025
  2. Reventon

Reventon Veteran foruma

Prosli BF je brzo pao sa cijenom jer ga niko nije igrao. Ljudi placali 60$ da bi kroz par mjeseci bio u pola cijene, ako ne i manje. Neispeglana igra sa nedostatkom sadrzaja koji su kasnije dodali.

Vidjet cemo za ovaj, al sto kazes ima se sta igrati. Ja sam se navukao na Delta Force iako svako malo bude Alt+F4. :) Moram probati Arc Raiders, to mi je promaklo ispod radara.

3. igor.g

igor.g Komšija

Ne zaboravite uključiti secure boot u biosu zbog novog kernel anticheata inače prc.

4. Hercegovacc

Hercegovacc Aktivista

Kad se moze skinuti igra , evo gledam na ea app nema nista jos a receno je 4 august se moze download

5. igor.g

igor.g Komšija

U 5pm, svejedno nema igrati do 7. Aug

6. Patton2410

Patton2410 Veteran foruma

Danas se igra moze pre load. Igrat se moze closed beta 7og.
    Pre order ti ne daje pristup closed beti. Cak i da uzmes pre order mozes tek igrat opet betu 9og (subota) i 10og.

Last edited: Aug 4, 2025
  7. Reventon

Reventon Veteran foruma

Jos info. Steam verzija nece zahtjevati EA app.

8. Patton2410

Skinuo se BF6 beta client. 34GB na PS5.

9. Hercegovacc

Hercegovacc Aktivista

Sad cekat 7.8 :D

10. p4ja

p4ja Komšija

Izgleda dobro bas, valjda nece biti klapna majka mu stara.. jel ziva grupa na discordu jos uvijek?

11. igor.g

igor.g Komšija

12. igor.g

igor.g Komšija

Ko je profulao ugrabiti dva dana early access beta kljuc, ima novi drop valjda danas/sutra na twitchu.

13. Patton2410

Novi drops (za early access code) su tek od sutra. 30min se mora gledati neki od streamova koji imaju drops.

Last edited: Aug 6, 2025
  14. Hercegovacc

Hercegovacc Aktivista

U koliko sati kod nas pocinje early acces

15. Patton2410

Trebalo bi da je od 10 ujutro.

16. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Porvrdili su da ce opet botovi popunjavat servere, tako da mogu i ovaj BF preskociti.

igor.g likes this.
  17. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Neka botova. U BF 2042 znali su dosta puta biti korisni. U mecevima gdje je najvise bilo botova, znali su jako agresivni biti, ubijati i napadati zastave.

18. p4ja

p4ja Komšija

brate ne mozes se logovat, na q listi 2465 po redu, serveri krcati... jebo mamu

19. Hercegovacc

Hercegovacc Aktivista

Mozes li slikati kako je kod tebe kad udjes, kod mene prazno nema nista ni q liste ni ista a imam early acces

20. Reventon

Reventon Veteran foruma

Sjecam se iste price kada je bila free beta BF3. Guzva, serveri pretrpani, liste cekanja, kao da je jucer bilo. Grafa slaba, stekalo, milina :D
    Valjda uspijem da uletim danas poslije posla.