35eur preko Ukrajine na EA stranici i epic games. Svejedno, Arc Raiders se igra u oktobru pa nadalje, zajebi ovo do sredine 2026e. Raiders u pola cijene svakako, no brainer. Opet ti treba EA account za igru, cak i na steamu ali će valjda raditi bez EA app logina valjda preko link two accounts.
Prosli BF je brzo pao sa cijenom jer ga niko nije igrao. Ljudi placali 60$ da bi kroz par mjeseci bio u pola cijene, ako ne i manje. Neispeglana igra sa nedostatkom sadrzaja koji su kasnije dodali. Vidjet cemo za ovaj, al sto kazes ima se sta igrati. Ja sam se navukao na Delta Force iako svako malo bude Alt+F4. Moram probati Arc Raiders, to mi je promaklo ispod radara.
Danas se igra moze pre load. Igrat se moze closed beta 7og. Pre order ti ne daje pristup closed beti. Cak i da uzmes pre order mozes tek igrat opet betu 9og (subota) i 10og.
Ko je profulao ugrabiti dva dana early access beta kljuc, ima novi drop valjda danas/sutra na twitchu.
Novi drops (za early access code) su tek od sutra. 30min se mora gledati neki od streamova koji imaju drops.
Neka botova. U BF 2042 znali su dosta puta biti korisni. U mecevima gdje je najvise bilo botova, znali su jako agresivni biti, ubijati i napadati zastave.
Mozes li slikati kako je kod tebe kad udjes, kod mene prazno nema nista ni q liste ni ista a imam early acces
Sjecam se iste price kada je bila free beta BF3. Guzva, serveri pretrpani, liste cekanja, kao da je jucer bilo. Grafa slaba, stekalo, milina Valjda uspijem da uletim danas poslije posla.