Battlefield 6

Discussion in 'Igre i konzole' started by iPlay, Mar 7, 2025.

1. Patton2410

Patton2410 Veteran foruma

Ako multiplayer igru budes igrao stotine sati naravno da se isplati platiti i 70$/€. Barem ja na to tako gledam.

Mene ce izaci 35$ ako se oducim uzeti na release. Delux me ne interesuje.

2. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Ali zasto RPG i Stinger zajedno?

3. Patton2410

Zato sto imam osjecaj da ce vozila biti OP kad dobijemo sve upgrades za njih, pa mogucnost da nosis RPG i Stinger bi trebalo da ih drzi u balansu.

4. Hercegovacc

Hercegovacc Aktivista

Kako 35$ na release, zar nije globalno ista cijena svugdje

5. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Dijeli s nekim acc

6. Patton2410

Ja share racun na PS5 sa jaranom, pa me upola izadje... ali zar ovdje neko nije rekao da i na PC se moze uzeti za 35€ preko Ukraine? Ako nije Igor pisao...

7. iPlay

iPlay Komšija

Biće tih kljuceva sa dobrim popustom na allkeyshop.com i sl. Možda ne odmah, ali nakon mjesec/dva sigurno.

8. Patton2410

Na Steamu vec preko 600k pre ordera. A toliko se vikalo 'no pre orders'. Haha

9. igor.g

igor.g Komšija

CoD sheeps didn't get the memo. :)
    Ovce ce biti vazda ovce, gameri imaju kratkotrajno pamćenje. Koliko vidim većina preordera je od CoD, Delta force i 2042 only publike koji nemaju blage veze šta je BF nego traže novi fix na par mjeseci. Najjače mi je preorderovanje DIGITALNE kopije, idiotluk. Izgleda nestati će licenci :confused:

Last edited: Aug 13, 2025
  10. igor.g

igor.g Komšija

Toliko o secure boot anticheatu, 330k banovanih u par dana, zamisli hrpu koja nije detektovana koja ima para za ozbiljnije hackove. Ako ne riješe detekciju DMA addin karti za cheatovanje ne piše se dobro bez regularnih dedi servera i admina.

11. Reventon

Reventon Veteran foruma

Koliko jadan moras biti da hakujes u beti... Ne razumijem te ljude nikako.

12. Hercegovacc

Hercegovacc Aktivista

Ooojjj muka mi kad gledam ove hakere, koji retard moras biti za ovako nesto, mora da ne mogu erekciju na drugi nacin dobit pa im citovanje pomaze....

13. Patton2410

U sutrasnju betu ubacuju 'custom search' opciju za matchmaker. Znaci moci ces sebi selektovat game mode, i mapu koju hoces i onda ce matchmaker to traziti kao prioritet.

Po meni ovo je korak blize server browseru i izvan Portala.

14. Hercegovacc

Hercegovacc Aktivista

Al ne kontam ih fakat, sta je problem napraviti server browser kao u bf3/bf4, i zasto ne zele

15. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Je li se ovo crossplay ne moze iskljuciti? Console igraci moraju sa PC igracima igrati?

16. EL NINO CFC

Navodno ne EA ne zeli da trosi pare na prazne servere ukoliko dodje do istih.

Kad bi vratili da community moze imati svoje servere. Nije li ono HWB kratko vrijeme imao svoj BF3 server ili sam ga pomijesao sa Bugom.

Sad znas prema kojim igracima se kroje zadnja dva Battlefielda i gdje lezi novac.

Dovoljno je samo da ti takvi igraci predju u tvoj tabor i da imas ogroman broj preordera.

Da se nije raja digla kojoj je stalo do pravog Battlefielda, ko zna kakav bi BF6 sad bio.

17. Patton2410

Ne. U mene je evo off.

18. EL NINO CFC

19. Hercegovacc

Hercegovacc Aktivista

Sta je ova opcija all out warfare, vidim nije mod, jer ga nema u listi modova kad ides custom search

20. igor.g

igor.g Komšija

Piše ti sve, predefinisana mixana playlista. Ugasili closed weapon conquest listu, ne čudi me više ništa. Rush i custom mode isto samo open lista o_O
    Rush na ovim malim mapama uopšte ne treba da bude u matchmakeru, čak je i liberation peak pokvaren u tom modu.