Battlefield 6

Discussion in 'Igre i konzole' started by iPlay, Mar 7, 2025.

1. Reventon

Reventon Veteran foruma

A i taj lik slorgs mora da shvati da se vremena mijenjaju. Ima mu vjerovatno 45-50 godina i nacin na koji funkcionira gaming industrija danas je skroz drugacija. Kad mi u timu dodju Indijci i Pakistanci sa "brader brader' koji ginu kao golubovi, nema tu tima. Ista stvar u Delta Force. Niko ne radi revive, protrci pored jel lovi K/D. Rijetko ko danas od mladih se udruzi kao mi prije.

2. Patton2410

Patton2410 Veteran foruma

Opet ti slusas tudja misljenja, a imao si toliko vremena da probas sam i vidis na sta lici.

3. Patton2410

Beta debrief: https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-6/news/community-update-open-beta-debrief

Usporavaju kretanje jos vise. Bit ce nesto u rangu starih BF:

"Movement

Movement mechanics have been adjusted to create a more balanced and traditional Battlefield experience. Momentum, especially horizontal speed, carried from a slide into a jump has been reduced. There is now a greater penalty for consecutive jumps, which lowers jump height when jumps are spammed. Firing while jumping or sliding will result in increased inaccuracy. These changes are designed to make sliding and jumping more situational, so they are no longer ideal options for engaging in gunfights, and will contribute to a gameplay pace that rewards skillful movement without becoming too fast or unpredictable."

Last edited: Aug 22, 2025
    iPlay likes this.
  4. iPlay

iPlay Komšija

5. Patton2410

Solidno. [​IMG]

Sent from my SM-X210 using Tapatalk

iPlay likes this.
  6. Patton2410

Sent from my SM-X210 using Tapatalk

7. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

8. Reventon

Reventon Veteran foruma

Navodno campanja ce imati 9 misija.

9. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

10. Patton2410

Sutra u 17h igra krece.

11. Reventon

Reventon Veteran foruma

Nisi zar preordao izdajnice :D

12. Patton2410

Ne. Dodao pare na racun, pa sutra u 5:01pm kupiti i stavit da se skida. Na PS5 mi raja rece da je oko 70GB, sto se skine za nekih 1h ako serveri ne budu optereceni.

Taman odem malo prosetat dok se ne skine. Uzmem sta u pekari za veceru i onda aBd sa rajom pucat citavu noc. Par jarana maksuz godisnji koji dan uzeli da mogu igrat.

aNaToMiC ! likes this.
  13. Reventon

Reventon Veteran foruma

68GB je sa HD teksturama, 35GB standardna verzija. Nije neka velika razlika

14. zoi

zoi Veteran foruma

Ja evo stavio da se preload, 54 GB bez single player, sa njim je još 22 GB.

15. Patton2410

Igru su malo downgrade na spram kaka je bila u beti. Visibility je gori. U beti nisam jednom rekoa da je visibility los, sad u full releasu ne mogu partiju odigrat a da mi visibility ne zapne za oko. Pog9tovo na Firestorm, da osljepis.

Puske iako se slazem da su trebali nerf naspram bete, ali ovo je previse. Bloom kojem ni tap/burst fire ne pomaze.

UIse cini jos gori. Settings UI je naucna fantastika, kao da kad su ubacivali nove opcijv samo ig ugruhavali negdje bez ikakvog reda. To je na sve strane.

Komande za vozila su blaga katastrofa.

Sobek mapa je jedna od najgorih Battlefield mapa sto sam igrao od kako igram ovu fransizu,

Generalno uzivam u igri, ali da je full igra gora od one bete to je cinjenica. Previse su barckali/mijenjali neke stvari nepotrebno izmedju bete i full release i sad je igra meni licno gora.

16. Hercegovacc

Hercegovacc Aktivista

Meni se cini kao da su je i graficki downgrade, i u beti sam igrao a i sad igram na 2k rezoluciji ,sve na ultra postavkama,al u beti je znatno ljepse izgledalo sve....

17. igor.g

igor.g Komšija

Osunetili su i firestorm za 50%, šega. Cap zone od 10m2, kompresovali mapu skroz :(

18. igor.g

igor.g Komšija

Znao sam da će nuDICE gurati svoj COD narativ sve više. Eno nigdje conquest only closed guns playlist nego je sad mixed mode, nestalo odjednom em bila u ćošku sakrivena. Nema nigdje ni custom search closed guns da se mogu samo igrati velike mape sa zaključanim klasama, ali jok. Portal lista, filteri, nedostatak favorites taba; generalno UI rasulo.

Gase xp farme da bi prodavali xp boostere za par dana kad krene S1, jad i bijeda.

Last edited: Oct 22, 2025
  19. zoi

zoi Veteran foruma

Jesi ti ijednu igru pohvalio na forumu ili se javljaš samo sa žalopojkama?

20. Reventon

Reventon Veteran foruma

Ja igram BF 2042, nesto mi ovih dana bas sjeda. Vjerovatno sto su cheateri otisli na BF6.

iPlay likes this.