A i taj lik slorgs mora da shvati da se vremena mijenjaju. Ima mu vjerovatno 45-50 godina i nacin na koji funkcionira gaming industrija danas je skroz drugacija. Kad mi u timu dodju Indijci i Pakistanci sa "brader brader' koji ginu kao golubovi, nema tu tima. Ista stvar u Delta Force. Niko ne radi revive, protrci pored jel lovi K/D. Rijetko ko danas od mladih se udruzi kao mi prije.
Beta debrief: https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-6/news/community-update-open-beta-debrief Usporavaju kretanje jos vise. Bit ce nesto u rangu starih BF: "Movement Movement mechanics have been adjusted to create a more balanced and traditional Battlefield experience. Momentum, especially horizontal speed, carried from a slide into a jump has been reduced. There is now a greater penalty for consecutive jumps, which lowers jump height when jumps are spammed. Firing while jumping or sliding will result in increased inaccuracy. These changes are designed to make sliding and jumping more situational, so they are no longer ideal options for engaging in gunfights, and will contribute to a gameplay pace that rewards skillful movement without becoming too fast or unpredictable."
Ne. Dodao pare na racun, pa sutra u 5:01pm kupiti i stavit da se skida. Na PS5 mi raja rece da je oko 70GB, sto se skine za nekih 1h ako serveri ne budu optereceni. Taman odem malo prosetat dok se ne skine. Uzmem sta u pekari za veceru i onda aBd sa rajom pucat citavu noc. Par jarana maksuz godisnji koji dan uzeli da mogu igrat.
Igru su malo downgrade na spram kaka je bila u beti. Visibility je gori. U beti nisam jednom rekoa da je visibility los, sad u full releasu ne mogu partiju odigrat a da mi visibility ne zapne za oko. Pog9tovo na Firestorm, da osljepis. Puske iako se slazem da su trebali nerf naspram bete, ali ovo je previse. Bloom kojem ni tap/burst fire ne pomaze. UIse cini jos gori. Settings UI je naucna fantastika, kao da kad su ubacivali nove opcijv samo ig ugruhavali negdje bez ikakvog reda. To je na sve strane. Komande za vozila su blaga katastrofa. Sobek mapa je jedna od najgorih Battlefield mapa sto sam igrao od kako igram ovu fransizu, Generalno uzivam u igri, ali da je full igra gora od one bete to je cinjenica. Previse su barckali/mijenjali neke stvari nepotrebno izmedju bete i full release i sad je igra meni licno gora.
Meni se cini kao da su je i graficki downgrade, i u beti sam igrao a i sad igram na 2k rezoluciji ,sve na ultra postavkama,al u beti je znatno ljepse izgledalo sve....
Znao sam da će nuDICE gurati svoj COD narativ sve više. Eno nigdje conquest only closed guns playlist nego je sad mixed mode, nestalo odjednom em bila u ćošku sakrivena. Nema nigdje ni custom search closed guns da se mogu samo igrati velike mape sa zaključanim klasama, ali jok. Portal lista, filteri, nedostatak favorites taba; generalno UI rasulo. Gase xp farme da bi prodavali xp boostere za par dana kad krene S1, jad i bijeda.