To imaš dionice u EA ili šta, ustao na lijevu opet? Ne brini se, isplatiti će te Arapi uskoro taman dok ne krenu sa full force mobile taktikama u AAA da bi EA vratio 20milijardi $ duga. Ima ali moraš se malo i potruditi. Arc raiders i ABI S0 i S1, npr. kao zadnji mp naslovi koji su mi sjeli; Atrobot kao sp, itd.
Ma jok, nego mi čudno kako se uvijek javiš sa negativnim mišljenjima, ne pamtim kad sam pročitao da si nešto pohvalio. Eto i za te što ti se sviđaju si posvetio pola rečenice, dok ovamo referat.
I ja sam se vratio na BF2042. DMZ je postao neigriv zbog cheatera. Novi Warzone i COD općenito mi je previše Fortnite i izgubio je svoj identitet. Arc Raiders dobro izgleda, igrao je 30-tak minuta i obrisao. Meni se lično ne sviđa tematika, ali daleko od toga da je loša i da neće imati svoj playerbase. Ne obaziri se puno na mišljenja drugih, preskočiš komentar ili temu i ćao. Ja igram ono šta se meni sviđa i u čemu uživam kada imam slobodnog vremena za igre. Primjer Act of Aggression: Reboot Edition mi je odlična igra, baš za opuštanje jer igram isključivo Skirmish... iako je dobila dosta kritika i nije zabilježila veliki uspjeh.
Challenges , pogotovo za support klasu i heal-anje su zabagovani skroz, ne ide progres nikako... sto je najgore oruzja su zakljucana iza challenga, ne mogu da vjerujem da nakon 7 dana jos ovo nisu rjesili nit su spomenuli uopste...
Nije mi MP bitan trenutno. Valja li SP da kupim igru i igram se dok se MP ne ispegla? Jer nemam ja bas vremena da predjem SP za dan. Igrat cu to mjesec dva sigurno. Jednom na easy pa jednom na hard i eto proljeca Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Kupis na ljeto kad bude 15eur, gdje žurba. Igraj do tada jeftinjaka ili pirata mw2019, cold war i BO6. BF6 SP je srednja žalost, sklepano u godinu dana, nešto slično MW3 2023 rasulu, trunku bolje.
MP je ispeglan, ispeglaniji nego svaki od BF3 do danas, možda jedino BF1 da je bio ispeglaniji. SP nisam ni instalirao pa ne znam kakav je.
MP ima dosta bugs/glitches, ali ako je vjerovati jucerasnjim patchnotes koje su izbacili... dosta bi ih trebalo biti fixed 28og kada izlazi Season 1. Ja i cekam taj veliki update pa da onda prokomentarisem generalno stanje BF6.
Samo da spomenem jedan game breaking bug (a ima ih vise), i bas me mi nije jasno da ga 2 hefte nisu popravili: uzmes IFV vozilo i pod secondary spot opremis 'MR Missile', i onda ti jaran sjedne u suvozacevo mjesto, i 'paint' sva zracna vozila, ti ih onda samo lock sa MR Missile i mrtvi su u 95% slucaja, jer prolazi raketa kroz smoke, flares, ma sve zivo, i one shot svako zracno vozilo. A moze i recon sa laser designator isto paint tako i onda ih skidas sa IFV. Ja i jaran probali neki dan, i skinuo sam nekih 40+ zracnih vozila sa Infantry Fighting Vehicle u jednoj rundi.
Probao, da je merak, jest ,e sad kad te neko laser lock-a, tu flares ne pomazu ni u stvarnosti , jedino IR smoke .. Al sto kazes u BF6 nista ne blokira ovaj MR Missile...vjerovatno bug
Kakve gluposti radi EA, banuju ljude zbog chata, samo jedan od primjera, lik napiso nice objective play, dobio upozorenje... Ovaj je jos dobro proso ima ljudi koji su trajno banovani....
Pa uzeli su pare, 10mil kopija najvjerovatnije (7 u 3dana). Sad mogu da rade šta hoće. Gledam skinove za S1, yikes.