BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by VR6, Dec 27, 2007.

1. selvin

selvin Moderator

Mozda najbolje to sa vlasnikom. Vjeruj da ne znam kako je u ovim firmama to regulisano. A kao sto ti rece, vjerovatno zavisi ko ti dodje od montera.

2. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Dosta je šturo ovo, prvo kaže :

"Iz ponude se povlače paketi Moja TV Phone+, Moja TV Net Fast, Moja TV Net Speed, Moja TV Full+, Moja TV Full Fast+, Moja TV Full Speed+, Moja TV Premi, a korisnici ovih paketa migrirat će se na obogaćene nove pakete kako slijedi:"

"Postojeći korisnici paketa MojaTV Phone+, MojaTV Full+ i MojaTV Premi koji su pod ugovornim odnosom sa obaveznim trajanjem, po bilo kom osnovu, mogu nastaviti koristiti paket, do isteka perioda obaveznog ugovornog odnosa, pod ugovorenim uslovima i cijenama."

Moja TV Full = 49,00 KM + postpaid Mob 30,00 KM = 80 KM. Ovo je drugim riječima moja tv premi. Dosta ga puše ovi koji su pod ugovornim odnosom na premi paketu, nije valjda da se apsolutno ništa neće promjeniti ni po brzini ni po cijenama !?

3. selvin

selvin Moderator

Ali ti imas jos 15KM mobilnog prometa, tako da dodje na 95KM, ovdje nemas to ukljuceno. Svejedno je losija situacija, ali to sto si na ugovornom odnosu, dobio si popust za neki uredjaj ili nesto, zato oni i hoce da ispostujes ugovor. Za premi dobijes -600KM po mobitelu na 2 godine, jelde?

4. ljiljan

ljiljan Aktivista

1. Ovaj sto nema ugovor AUTOMATSKI mu se prebacuje paket, pa ti kasnije opet salji zahtjeve licno ukoliko zelis nesto bolje/slabije

2. Ovaj sto ima ugovor MORA podnijeti zahtjev da se prebaci... inace ti ostaje ono sto je u ugovoru do kraja isteka ugovora

5. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Da, zaboravio sam taj mobilni promet uključen u fiksni broj. Nije baš 600 KM, uzeo sam LG G3 za cca 200 KM, plaćanje mjesečno rate oko 7 KM. Svejedno, mislim da bi bilo vrlo nefer da ostane brzina preimum korisnika na mizernih 5 mbs.

6. selvin

selvin Moderator

Pa to je 600, LG G3 je bio oko 800KM. Eto pogledaj bilo koji telefon na stranici, vidjeces da je na 2 godine okruglo 600KM manje ako si Premi paket. npr. LG G4 je 1029, a na Premi 426, S7 edge je 1752, a na Premi je 1049 itd. Tacnije 603KM imas popusta :) Glupo jeste da ostane ta brzina, pogotovo sto recimo ko je pod ugovorom na Full ce dobiti povecanje, a ti neces jer se paket ukida.

7. sumeir

sumeir Komšija

Problem je što nema alternative nego Bh Telecom a monterima za "havom"

8. dmr

dmr Veteran foruma

opet puca konekcija ko luda, ima li jos neko problema u Tz?

9. Aladdin

Aladdin Aktivista

10. apokalipso

apokalipso Aktivista

Ima li kakvih makar nezvanicnih informacija hoce li se sta mijenjati u ponudi ADSL-a?

11. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Strpite se i vi 2-3 godine, kako smo mi moja tv korisnici cekali i docekali :D

Sent from my E6653 using Tapatalk

12. Patton2410

Patton2410 Veteran foruma

Novi bh telekom moto: 'Ko ceka taj i doceka'. :D

13. zippoo

zippoo Veteran foruma

pa zar se nece svima povecati brzina povecavanjem i nama na moja tv paketima

14. zoi

zoi Veteran foruma

Vama na MojaTV će se povećati a ovi na ADSL-u će gledati odakle se vedri :D

15. zippoo

zippoo Veteran foruma

pa dobro sada,dovoljno je 10 Mbps za 30 KM,sta hoce vise ti korisnici adsl-a :D :D :D

p.s. ovako cu pisati ako se nekada zaposlim u bh telekomu :D

16. dmr

dmr Veteran foruma

ne vidim u cemu je problem preci na moja tv i neki od onih dodatnih paketa i za manje para imati brzi net.

17. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Mislim da je problem ko sad ima onaj ugovor prilikom prebacivanja na visi paket.

18. dmr

dmr Veteran foruma

mislim da nije :) Da je tako onda bi bio problem i prelazak na novi paket ADSLa.

19. Reventon

Reventon Veteran foruma

Provjerit cu to sutra.

20. dmr

dmr Veteran foruma

Bolje ne pitaj nista, ionako nismo potpisivali nikakav ugovor. Ja sam danas pito prilikom placanja racuna da li mogu preci na moja tv sa novim dodatnim paketom kaze naravno ali poslije prvog.

Sent from my iPhone using Tapatalk