BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by VR6, Dec 27, 2007.

1. exwizzard

exwizzard Komšija

Citam da je vec povecana brzina ko nema ugovor nekima, jel ko dobio?

2. dmr

dmr Veteran foruma

Kako mislis povecana, na koju vrijednost?

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. exwizzard

exwizzard Komšija

Na neki novi paket, npr ako imas 5mbit onda bi trebalo sad bit 10?
    Odnosi se na mojatv uslugu, trebo sam drugi thread koristit haha

4. dmr

dmr Veteran foruma

aha, za moja tv vec je bilo price.

5. zippoo

zippoo Veteran foruma

poceli su povecavati brzine na moja tv paketima i to izgleda od najvecih prema nizim paketima
    uglavnom do 1.5. bi svi trebali imati pustene te nove brzine ,tako kaze user koji radi u telekomu na drugom forumu

6. Almir

Almir Komšija

ja sam primjetio unazad 2 dana da je brži net imao sam 25 na mojatv sad net varira od 30-40

7. Eldorado

Eldorado Komšija

Ima li raja kod vas povecanja brzine neta :D

Neki se hvale da imaju konacno 10 Mbps :)

8. Almir

Almir Komšija

ev ja slucjano gledao sa paketa gdje ne net 25m sad net fura 30 do 40mbps vidjecemo od prvog sta ce biti

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

9. zippoo

zippoo Veteran foruma

nema kod mene jos uvijuk nista ali postepeno povecavaju,dosta raje prikazuje vece brzine
    do kraja ove sedmice kazu da treba svima biti povecana brzina,na svim moja tv paketima
    ja se nadam da cu imati bar 10Mbps ,dosadilo ovih 5,jedva :D

10. zippoo

zippoo Veteran foruma

to je u zavisnosti od STBova i koje programe gledas,HD ili SD
    meni jos nije povecaan brzina,a rekose da ce biti svima na moja tv paketima do 1.5. pa evo cekam :D

11. zdici

zdici Aktivista

sta je sa nama ADSL korisnicima ?? hoce li nama sta povecati :D

12. zippoo

zippoo Veteran foruma

izgleda da nece za sada
    ovaj prvi val je samo za moja tv pakete a vjerujem da ce kasninije biti i za one koji samo internet koriste

13. ljiljan

ljiljan Aktivista

ko je imao 25 dobit ce 30, a ako ima tehnicke mogucnosti dobija 50

14. Reventon

Reventon Veteran foruma

Ja kako sam razumio ovi sto su imali mojatv full sa 5 mbit povecat ce na 10 a ako postoji tehnicka mogucnost i do 25 mbit?

15. Piroman

Piroman Komšija

Koliko sam ja skontao 10+ znači garantovano 10 a ako postoje teh. mogućnosti 30mbps, isto tako 30+ (iz dodatnog paketa) znači garantovano 30 a max. 50! Ne znam kakva je situacija sa UL brzinom, da li se i ona povećava?

https://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5b0077cd256.html

16. Aladdin

Aladdin Aktivista

Mislim da će te veće brzine ići na zahtjev (uz uslov da postoji TM), tj. neće biti puštene odmah.

17. Eldorado

Eldorado Komšija

Povecali su malo brzinu downloada imam 7.6 mbps ali je upload jos uvijek isti.. Ugasen je resiver ali ide na bolje :D

Uvijek ta famozna suplja prica "nemaju uslova za povecanje" a eto nista ne mijenjaju godinama a povecaju brzinu :)

18. Ronaldo_9

Ronaldo_9 Aktivista

Ovih dana non stop mi puca konekcija, ne znam kako je kod vas. I rođak mi se žali da mu non stop puca veza.
    To traje od subote sve dosad. Mjenjao sam dns servere, ništa ne pomaže. (moja lokacija je Tuzla a rođakova Banovići).
    Ne znam kakvo je stanje kod vas, ima li još neko problema ?

19. zippoo

zippoo Veteran foruma

i kod mene je ista situacija ali nije to pravo povecanje,moraju pustiti brzine jos na nekom cudu unutar telekoma (na DSLMu) pa ce biti one koje trebaju
    a na zahtjev ce ici brzine vece od 10-15 Mbps,ko bude zelio....vjerovatno zele prvo da vide kakva ce biti stabilnost konekcije i ostali parametri a onda ce pustati i vece brzine ko bude imao tehnicke mogucnosti

20. Eldorado

Eldorado Komšija

Ali cim upalim resiver onda me vrati na standardnih 640kbps...

Barem nemam problema sto se tice pucanja konekcije, zapinjanje slike i slicno tj sve ide glatko :)

Sacekat cu koji dan poslje 1.5 pa vidjeti kako se sve ponasa jer sam na moja tv net + fiksni odvojeni racuni, vjerovatno cu pokusati da me prebace na moja tv full paket ali fazon je da li ce raditi sve glatko :D

Kada je krenula jos davno mojatv platforma imao sam full paket ali mi je zapinjalo sve od neta do slike i telefona xD