BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by VR6, Dec 27, 2007.

1. Haker

Haker Veteran foruma

Kaze sto ce ti optika ko mozes ovu akciju iskoristiti bez optike, rekoh hvala doviđenja.
    Isto tako, davno jedva kutiarisao adsl.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

dams82 likes this.
  2. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Ja davno kad sam imao problem sa telefonom i serviserom, otisao u BHT na Malti, ne znam jel im tamo to centrala, uglavno samo me slali od kancelarije do kancelarije, sa jednog sprata na drugi sprat. Potrosis vrijeme dok objasnis sta je problem i zasto dolazis, da bi ti na kraju rekli, nisam ti ja za to, za to moras otici u tu i tu kancelariju. Na kraju nisam nigdje prispio.

3. Almir

Almir Komšija

Poz trebao bi da isključim wifi na mojatv ruteru ZXHN H267N

Znam da je bilo priče oko šifre za ruter, probao sam preko bh portala online ali i dalje je aktivan wifi, piše da je ugašen ali i dalje radi.

ako neko zna kako da pristupim da ugasim...

4. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

Sa user/user mozes uci i ugasiti wifi.
    Imas i dugme na zadnjoj strani routera wifi, koje kada drzis 5 sek, ugasi wifi.
    Ako ti na portalu pise da je ugasen, to znaci da ti ACS ne radi i factory reset to moze rijesiti.

5. Almir

Almir Komšija

ok hvala pomoglo je

6. selvin

selvin Moderator

Zna li neko mozda kad se gleda mojawebtv sadrzaj na 4g mrezi je li se broji saobracaj? Meni nesto u glavi da sam negdje procitao da se ne broji ako si pretplatnik, ali ne mogu nigdje da nadjem a i malo mi cudno da bi bhtelecom to pustio dzaba :D

7. selvin

selvin Moderator

8. zippoo

zippoo Veteran foruma

Nema kod tih lihvara nista dzaba :D

9. zoi

zoi Veteran foruma

10. dams82

dams82 Overclocker

11. Haker

Haker Veteran foruma

Kako je kod tebe. Kod mene da ne znam da je novotel ne bih ni znao, odlicno radi

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

12. Reventon

Reventon Veteran foruma

U upravi bh telecoma ljudi van realiteta. Vidim na klixu reklama im za ultra korisnike davanjem mobilnog interneta u trajanju od dva dana i akcija na studentske pakete koji su duplo skuplji od novotela. Kao da je 2010 godina.

13. zoi

zoi Veteran foruma

Također. Bio pretplatnik jedno 15 godina, sve otkazao, sad dopunim 2 km ponekad da sačuvam broj. Meni novotel nažalost nema signala na svim mjestima gdje budem, uglavnom van grada, pa ne mogu u potpunosti preći na njih.

a ovaj gore paket od bht za 15 KM bi mi bio mjera ali eto prestar sam za njega :rolleyes:

14. dams82

dams82 Overclocker

imam par lokacija kod tržnih centara gdje internet malo zakoči,ali nije mi to sad od vitalnog značaja,inače jako zadovoljan.... Vrijedi jbg 4 broja za 40KM mjesečno

15. dams82

dams82 Overclocker

imaš li nekog omladinca da bi ustupio pravo? Ne znam eto,baš su škrti,sve neki patriotizam,pa patriotizam je kad mi daš povoljno jer smo svoji,a ne da mi dereš kožu s leđa,a ja da vičem dobro je da dere neko moj,drugom ne bih dao.....

zoi likes this.
  16. zoi

zoi Veteran foruma

Ma nemam. Nema veze, ostaje novotel do daljnjeg. Možda ovi nekad i izbace kako treba paket za sve.

dams82 likes this.
  17. zippoo

zippoo Veteran foruma

Nece...BHT vec godinama ne nudi nista vrijedno pomena u mobilnim paketima. Oni klepaju lovu od poslovnih korisnika i ono pos kase i tako to...uopste ne obracaju paznju na obicnog korisnika. To je taj njihov patriotizam,udaranja svojih po dzepu.
    Zato su i izgubili 30-40 hiljada mobilnih pretplatnika,zbog tog njihovog "ekonomskog patriotizma".

18. selvin

selvin Moderator

Sta znam, ja placam 25KM, 25GB internet 150 pozivi 150 sms. Nema ni kod konkurencije a ni vani nesto bolje za te pare. Mozda kod tih sto se tek probijaju na trziste ali mi ne trebaju te kalkulacije ima li signala ili nema radi 5KM.

p4ja likes this.
  19. Reventon

Reventon Veteran foruma

Novotel koristi mtel mrezu koliko sam upoznat i pokrivenost je prilicno dobra a cijena paketa u pola te od telecoma.

20. zippoo

zippoo Veteran foruma

Ima i vani a ima i kod konkurencije ovdje.U Svabiji,lidl broj i mjesecna tarifa...15 GB internet,flat pozivi i sms,9 Eura i ako ubodes i neku akciju, dozivotno duplaju gige. Dakle 30 GB,flat pozivi i sms.9 eura mjesec,bez ugovora,nego aktiviras tarifu i dopunis racun i skida mjesecno.

A u BiH,novotel 30 GB,500 minuta i 500 sms...12-13 KM ili cak i po 10 KM mjesec,ako se uzmu family paketi :D

Nego BHT nema taj osjecaj sta znaci domace...oni su mogli napraviti puno bolje pakete,ali oni su se odlucili da doniraju mnogo novca a vecina tog novca je isla stranackim udruzenjima i firmama i tako tim oko halke. A narod je to sve finansirao,punio njihove privatne dzepove.

Ali nazalost,ni nova uprava ne radi nista bolje po pitanju paketa,mada su smanjili donacije,koliko sam upratio.

Ima i u Hrvatskoj,Telemach,sim2go paket...50 GB,1000 minuta,za 6,50 Eura i picis internet po cijeloj EU,za 6,50 eura :D (ovo sam licno koristio,5G pici kao singerica u EU)

https://telemach.hr/mobilna-telefonija/paketi-na-bonove

Tek onda skontas koliko nas BHT dere.