Biciklizam EXTREMNI/REKREATIVNI...

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Juka, Apr 29, 2010.

1. Aldiin

Aldiin Overclocker

Ne radi, otišao je vani prije par godina. MBIKE je prebezobran sa cijenama, isto tako ciklo.

Ja ti preporučujem Bogu na skenderiji, baš je raja i stvarno ne uzima puno para. Bude kod njega često otvorena radionica za sve, sam sebi praviš :)

A ako nije šta veliko, mogu i ja uskočiti.

Reznor likes this.
  2. Haker

Haker Veteran foruma

Termag MTB Maraton 2025 | MTB trka Jahorina | Hotel Termag https://share.google/ZXEsNaQ5MmddyVKbW

Ja se prijavio na ovu utrku. 33km, pa vidjet cemo :D
    Ako se kome jos sa foruma vozi, bujrum

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

3. Haker

Haker Veteran foruma

Evo odraldih utrku. Deseti sam bio medju ovim nindzama, imao sam solidan pad to mi je oduzelo barem 10min mimo toga staza je bila top :)[​IMG]

Reznor, dino73n and Reventon like this.
  4. Almir

Almir Komšija

da li je neko nešto naručivao sa temua, neku tantavicu za bicikla da je ok, često nešto naručim pa da ubacim ako je vrijedno kupovine... valjda nisam oftopic

5. Reznor

Reznor Overclocker

Jesam ja za drugi cestovni bajk kočnice i sajle, kapice metalne u bojama za točkove ok sve :D
    I isto tako metalne branike, i oni su dobri samo su malo kraći nego što bi trebali biti :)

6. forzamilan

forzamilan Veteran foruma

Raja voza li se :D

Evo danas jedna standardna https://connect.garmin.com/modern/activity/20235566857

Bas gledam ove sezone od kraja marta presao skoro 1500km plus sam na posao teretana isao sigurno jos bar 500-600km nije lose al manje nego sam planirao radi posla obaveza itd...
    Pogacar predje prosjecno godisnje 30k :D

Haker likes this.
  7. Haker

Haker Veteran foruma

Dobar si. Ja sam 400km ali sve brdo i makadam :D
    Sad je najljepše vrijeme za bajkanje

8. ECeh

ECeh Aktivista

Ima li ko ebikera ovdje?