Čestitke! Za ovakve vožnje se isplati kupiti top biciklo. Šteta što je kod nas teško ovakve ture odraditi.
Hvala momci. @KingT bajk je Scott speedter Gravel 2021. Gume sam zamjenio ovo je već 3. Set, uzeo sam kvalitetniji sic Sq Lab, pedale itd. Nedavno sam radio inspekciju bajk je ko pracka ide kao nov a ovo mi je 4-5. Sezona. Idealan je za ovakve poduhvate jer jucer recimo vozio sam od magistralnog puta do blatnjavog sumskog puta ne može te nista iznenaditi.
Steta sto kod nas nema uslova za road bajkanje, malo se covjek zasiti brda, svaka veća voznja 1500-2000m uspona, poslje tri dana polu mrtav. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ja evo inspirisan forzom zamislio da odvezem Zenica Sarajevo, Zenica Jajce ili Zenica Doboj. Ne znam gdje bih više rizikovao život Iako znam ljudi koji su vozili Zenica Bihać i sve je bilo ok ali s obzirom na našu saobraćajnu kulturu meni je to jednostavno neprihvatljivo.
Biti najsporiji na cesti a nemati retrovizore je meni nezamislivo. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ma ako te pokupi idiot dzaba ti gledati kako ce te spucati. Gledam na fb neka biciklisticka grupa ovih sto voze ogromne ture i svako malo duo konjic mostar govore nemojte ovim putem nikad, najgori dio koji su ikad vozili Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ih. Sta sam ja puta pobjegao od budale jer ga na vrijeme uocim. Doduse na motociklu al opet ja dobro znati sta se dogadja iza. Osjetim kako mi fale retrovizori cak i kad pjeske hodam. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cestovni biciklisti imaju senzor upari se sa bike computerom i onda kako ti se neko približava on upozorava i pokazuje koliko je auto daleko.. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ne znam kakve su cijene dole ali taj bajk brat bratu ne vrijedi vise od 200-300KM to je bas staro. edit Gemini veli 2017 mozda tako da nije strasno djeluje ocuvan mozda 500km kad bi spustio dobar deal
Ktm uopšte nije loš bajk, ima bolju opremu od ovog. Cube je ipak noviji izgleda dobro, tu ti je pa ga probaj. Spustiš cijenu koliko moze, samo vidi koliko je bio nov da imas orijentir. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
KTM mi je rekao 550 KM a ovog Cube nisam ni pitao. Gledam samo ovo što mi je blizu da mogu pogledati. Ne pratim odavno bicikla, ali mi je ostalo nešto znanja, pa znam da je npr deore bolje od alivio, makar bi trebalo biti ako je sve ispravno. Još ova dva imam zabilježena Biciklo CUBE 28 (600 KM) https://olx.ba/artikal/75168240 Biciklo bicikl (900 KM) https://olx.ba/artikal/51935198
surprise surprise, najskuplji je i najbolji Mene interesuje najjeftiniji da zadovolji moje potrebe je li ovaj Fischer vrijedi te razlike? kakvi su ovi ostali?