Biciklizam EXTREMNI/REKREATIVNI...

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Juka, Apr 29, 2010.

1. forzamilan

forzamilan Veteran foruma

Fischer marka je low end ovdje se to prodaje po OBI i takvim radnjama tako da za te pare ne bi ni pogledao. Taj cube je star nekako, lafo prodaje bicikle zupcanik i lanac nisu oprani pola godine :)

Sacekaj malo da sta bolje izleti da ne bacis pare.

2. zoi

zoi Veteran foruma

Dok izleti mene će želja proći haha. Ništa, vidjet ćemo šta Bude. Na koji Cube misliš, stavio sam dva?

3. forzamilan

Ovaj zadnji sto si postavio sam mislio, cak bi prije izabrao taj gekko od 780KM samo sto mu je lanac nov tj cist :)

edit: Obrati pozornost na velicinu rama L je mislim od 175-185 cm visine ali i to je individualno nekad

zoi likes this.
  4. Haker

Haker Veteran foruma

Pa prvi 23. godiste promjenio vec kasetu i lanac, meni to ne štima. Kaseta traje tri lanca...

U pravu je kolega, listaj oglase jos, izletit ce nesto...

A za cijenu. Ako ces ga koristit i voziti a ne tipa mjesec dana pa u podrum onda se isplati koliko god.da je i bolje odmah kupiti dobar. Kontaj da je to svaki put ne paljenje auta, odrzavanje nikakvo do jako jeftino i tako godinama. Tako da 1000km je bezvezan iznos u današnji vakat.

Isto namjena je bitna. Vidim gledaš samo ove gradske i tog tipa, a vidis ovdje većinom ljudi imaju i prodaju mtb bicikla, tako da je njihov izbor veci

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

zoi and forzamilan like this.
  5. Haker

Haker Veteran foruma

6. zoi

zoi Veteran foruma

Vidio sam ali mi je taj daleko da ga idem pogledati.

7. dino73n

dino73n Veteran foruma

Zato meni nije daleko heheh.

Nisam biciklista al ovaj mi se svidja toliko da mi dodje da pocnem okretat pedale.

Izgleda bas sposobno.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

8. zoi

zoi Veteran foruma

Ti možeš otići i vratiti se dok ja dođem :)

9. Haker

Haker Veteran foruma

Bježi zoi 80km ko da je 800.

10. zoi

zoi Veteran foruma

sat i po u jednom smjeru, meni je to daleko da idem za biciklo :)

11. KingT

KingT Veteran foruma

Dobar bic. Ja bih besto tako samo sa blatobranima. Vidim ima KTM Gravelator 20 LFC za 1480€ ( sa -10% rabata), a svidio mi se i Cube Nuorad Race FE samo malo teze naci u M velicini rama iako je bolji malo od KTM-a .

12. Tensai

Tensai Komšija

https://olx.ba/artikal/67604615

da li je neko zainteresiran? Solidno gradsko biciklo. Ja zivim u. Austriji pa mi je tesko da ga prevozim vamo, radije bi ga prodao povoljno, naravno za exyu raju moze bolja cijena. Imam racun i sve papire. Ako je neko zainteresiran nek se javi.

13. zoi

zoi Veteran foruma

Mogu li se na ovo čudo montirati oni blatobrani za gradsko biciklo? Ako mogu ja sam zainteresovan.

14. nFare

nFare Overclocker

Može na svaki, samo moraš naći odgovarajući od stotinu koje postoje i problem je najvjerovatnije što se mora prednja kaseta sa pedalom demontirati da se postavi nosač blatobrana, treba specijalni alat ili servis.

Tensai and zoi like this.
  15. Tyger

Tyger Aktivista

Ako mu treba samo blatobran bez "gepeka" ide mali L nosač i plastični blatobrani. Nema nikakvog skidanja.

zoi likes this.
  16. nFare

nFare Overclocker

Mene prenijelo, ja kontao da je riječ o "lancobranu", vidjeh na slikama da je lanac otkriven

17. Tensai

Tensai Komšija

Najbitnije je kad uzimaš biciklo da ti paše veličina rama isto ko kad uzimaš cipele, mogu one biti najskuplje i najbolje gucci prada ali djaba ako su ti tri broja prevelike. Uglavnom ram je L pa ako ti paše otidji i isprobaj, biciklo je u Sarajevu novi grad.

18. forzamilan

Jedna danas kratka ali žestoka

[​IMG] [​IMG]

bojler likes this.
  19. Haker

Haker Veteran foruma

Ja sam ovu pripremio, nikako da naleti dobro vrijeme I da sam slobodan par dana, poslje ovo ima da odbolujem dva dana [​IMG]

bojler likes this.
  20. forzamilan

Auu strašan uspon. To odvuci imaš od mene ćevape u Travniku