Kad su travnički u pitanju onda cu morati Kontam jun, moram jos malo uci u pedalačku formu, ova stvarno jeste izazov. Prosle godine sam je pola vozio i mislio sam da cu na aparatima zavrsiti Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Najbolje bi bilo da probaš, pa makar u nekom šopu veličina i koji savjet pa onda otiđi kupi. Ja opet ne radim velike ture tek od ove godine sam malo više zagrizao i planirma ture 50+km Kupio sam aim pro, meni opet ovaj prenos odgovara jel okolica gdje živim i vozim ima dosta brda ugl asfalt i soft offroad... ugl nedelja mi je sada rezervisana za vožnju, isplaniram sebi na garmin i lagano.
Vidio sam otprilike sta si napisao Zoi, moja preporuka MTB. Lakse je sa njim u brdo po makadamu radi prenosa iako su teza bicikla i volan i samo pozicioniranje je bolje za rekreativca nego gravel. Gravel je vise po meni ako vozis neki mix i bas vece ture a da ne govorim da je kod nas lakse jos sa MTB radi servisa i ostalog. Danas jedna tura i jos slike od prosle nedjelje pala su dva vrha u jednom danu na Vlasicu 1900m uspona skoro ljepota ali i brda makadama kamenja preko glave na jednom mjestu 19% uspon tu sam morao gurati
Ja sam vise trčao ovih dana, bajk samo ko trening na ovo brdo lokalno 7km dobrog uspona. Nadam se da cu sad u šestom baciti koju jaču voznju. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Imam ponudu lokalno za polovan očuvan BMC Urs za 1600 KM i razmišljam da odem sljedeći vikend da ga pogledam. Ne žuri mi se, pa mogu razgledati sve, gravel, mtb, šta god.
Dobri su graveli,tanje gume i drugaciji prenos,puno lakse pedalati i brze ide od MTBa. Ima brat i gravel i MTB a ja imam MTB i vozio sam malo i njegov gravel...ide odlicno. Mislim da je to i dobra cijena za gravel,otidji pogledaj i probaj.