BiH sport - diskusije

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Esh, Oct 9, 2008.

1. nivla

nivla Komšija

samo cvrsto stojim na zemlji, mada nije dzaba neko rekao hljeba i igara, kao i seks je zabava za sirotinju

2. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Ne slažem se za to zadnje, imao/nemao love svima je otprilike podjednako zabavno :D

Treba biti realan, Italija je daleko od one reprezentacije koja je nogometna velesila, Serie A i njeni konstantni (ne)uspjesi to pokazuju. Ipak, ne zaboravimo da je ista ta Italija koja nije igrala dva zadnja SP osvojila Euro 2020 i apsolutni skandal bi im bio da ne idu tri SPa uzastopno, čak i očekujem da sudije naginju upravo njima zbog ove činjenice. Koliko god da je Džeko legenda, situacija je takva da nam je upravo on glavni napadač - 40 godina i igra u drugom rangu Bundeslige. Otprilike 80 % : 20 % u korist prolaska Italije jer će opet i naši biti motivisani, ali nažalost kvaliteta je na strani italijana bez obzira što su u sranju zadnjih par godina ...

3. zoi

zoi Veteran foruma

Dobro si potkrijepio moj zaključak.

4. nivla

nivla Komšija

nisam ja party brejker al me boli neka stvar za uspjehom nekog tima, pa i reprezentacije
    vise me raduju uspjesi onih malih matematicara od ovog

5. zoi

zoi Veteran foruma

Pa što ćeš na ovoj temi? U tome i jest fazon, boli te neka stvar za ovo ali si došao da se kenjaš ljudima u ćejf. Tipični partibrejker koji ne konta da je to što jest.

p4ja, aNaToMiC ! and Aldiin like this.
  6. nivla

nivla Komšija

nisam doso da se kenjam ljudima u ćejf, nego mi je šega da je nekom ovo životno bitno, a skroz nebitna stvar gdje ćemo i kako ćemo kad imamo neriješena esencijalna pitanja za život

7. dams82

dams82 Overclocker

Zoi je u pravu,evo ja ću malo off topic... Mene nogomet ne zanima nikako,neku veče dok je trajala utakmica ja sam gledao neku seriju u drugoj sobi dok je kćerka pratila utakmicu(onda možeš misliti koliko me to ne zanima),ali nekom je to lifestyle,ljudi planiraju svoj život prema putovanjima na utakmice,uzimaju godišnji odmor tada,nabavljaju rekvizite itd,moraš to prihvatiti i poštovati,nemoj dirat u nečiji ćejf... Neko je riješio esencijalna pitanja pa gleda utakmice i navija,dok ima onih koji nikad neće riješiti,ali je fudbal glavna sporedna stvar na svijetu....

8. nivla

nivla Komšija

zato se u cetvrtak nije moglo spavati od debila koji su kruzili i svirali kroz grad, jebe se njima sto neko (ja sam bio na godisnjem) mora ujutru u 5 ustati na posao, zato mi se sve oko ovog i gadi i imam veliki hejt za nase "patriote"

9. dams82

dams82 Overclocker

Stoji to sve, ali eto nije svaki dan... Dalo bi se naći još more sličnih problema, ali da ne zalazimo u nešto što nije tema samo bih da kažem da bih volio ako ne zbog fudbala onda bar zbog ljudi kojima znači da poželim sreću na utakmici, a tebi miran san ukoliko dođe do pobjede

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

10. Aldiin

Aldiin Overclocker

Ako već tako gledaš, onda ti ne bi trebao uopšte biti registrovan na ovaj forum, jer na ovom forumu ne postoji tema koja je vezana za esencijalna pitanja života.

A ukoliko ti smeta buka grada, onda kupiš livadu i imaš svoj mir.

p4ja likes this.
  11. nivla

nivla Komšija

ne smeta mi buka grada, nego buka debila koji misle da imaju pravo drkati sirenama u pola 2 ujutru

12. KingT

KingT Veteran foruma

I meni smetaju debili koji kenjaju po temama nicim izazvani.

13. nivla

nivla Komšija

krenulo je od toga da sam napisao da se meni u zivotu nista nece promijeniti bez obzira na rezultat utakmice, da bi zoi na to naslonio da sam parti brejker i onda tema otisla u skroz drugom smijeru
    ja iskreno nisam ni znao da igraju dok nije pocela papanijada kroz sarajevo
    da ne govorim o halabuci i kako moras biti glup da platis kartu na crno 5-10 puta vise nego sto je onaj sto ti je preprodaje platio

jednako mi je debilno ovo formiranje redova za kupovinu karata za merlinov koncert

Last edited: Mar 30, 2026
  14. nFare

nFare Overclocker

Kakav pretenciozan naslov teme :D

Iskreno šanse postoje ali hajmo realno, znamo kako talijani znaju provocirati i to će vjerovatno i raditi da iznude crveni karton što prije a znamo da naš čovjek, može tri puti biti rođen u dijaspori, jednostavno ne zna savladati emocije. A ne znam jel do mene ali Vasilj je bio poprilično loš protiv Velsa, bukvalno ne ide na loptu nego nešto refleksno trza i procjenjuje lopte ko David Seaman.

15. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

Emocija i navijanja nikad nije falilo, ja nisam ni gledao tekmu jer mi ta sekiracija ne treba.
    Kad je komsija ispucao redenik iz kalasha skontao sam da smo prosli.
    A kako sam i rekao Italija je za 3 klase jaca od nas na papiru. Sve su to igraci koji svaki vikend igraju pred 20K+ navijaca tako da i atmosfera nece nesto uticati na igru.
    Prije smo i imali neke igrace, a sad bogami tanko.
    Al da ne zaprdjujem, sretno Zmajevima.

16. p4ja

p4ja Komšija

Sutra ako prodjemo ja cu ti na zorpro doci i neces nikad zaspat

aNaToMiC ! likes this.
  17. nivla

nivla Komšija

ja sam sa 6 godina spavao 200 metara od prve linije, tenk moze proci kad ja zaspim kroz moju sobu, necu se probuditi
    ne smeta mi buka nego papanluk, a onaj “defile” je papanluk i nista vise, jebiga vrijedja cinjenica da u redu ispred magaze danas ima vise osoba nego na bilo kojim protestima, o utakmici da ne govorim

18. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Meni nije jasno da se i sad nakon toliko godina ljudi uzbudjuju oko baraza. Jebes i baraz vise. To mi ne predstavlja nista. Hajd da se nesto napravi na svjetskom, e to je vec za slavit.

Sent from my iPhone using Tapatalk

19. selvin

selvin Moderator

Jače su ovdje diskusije nego na temi o automobilima...

p4ja likes this.
  20. ibran

ibran Aktivista

A koji si ti pesimista, danas igraju svi fudbal, treba imati i sreću na svojoj strani i samouvjerenost želju. 90% nas da usmjeri svoju energiju u pobjedu ona će se i desiti, nema mjesta pesimizmu. Hajmo Bosno,Bosno, hajmo i Hercegovino...