Italijani su taraba. Zasluzeno idemo dalje na svjetsko. A gledam i grupu u kojoj smo, imamo sanse i tu da napravimo dobar rezultat.
Pogodio i rezultat...ako racunamo i penale. Ovo je sluzbeni rezultat utakmice hahahahahahahhaha Sto bi rekli,pazi sta zelis,mozda se i ostvari. Hajmoooooooooooo Bosno,Bosno,Bosno i Hercegovinoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Evo ludnica u gradu...vatromet i svirke truba,ludilo
ibran energeticar cestitke reprezentaciji nazalost kao nacija smo dosli do stepena gdje sam maloprije cuo ak47 kako neko rafala
Bio je jedan komentar ako avion sleti u jednom komadu da nemamo sta trazit, drugi da imamo 0.00001% da prodjemo, ali kad je @XTRage napisao da necemo proci, tad sam bio siguran u prolazak jer nije bilo sanse da on ubode nesto
Vala zasluzeno, i prije crvenog smo mi napadali. Ja sam bio blago optimistican i vise sam kontao da bi mozda mogli na srecu proci, ipak je jedna utakmica, ali momci odradili kako treba.
cega da se sramim, kad o tome nemam misljenje, drago mi je sto su prosli dalje, ali to je to, nemam neki hype oko toga, nemam bas razvijene neke osjećaje oko toga što mi direktno ne utiče na život
ukradu 10 minuta, naprave cist penal, i foul pred produzetke koji se svira al se ne daje prilika da se izvede i opet izgube hahah
Ja sam bio 200% siguran da nemozemo dobiti Talijane. Da imam diplomu difa sad bih je poderao. Drago mi je da BiH dobila, nakon toliko propalih baraza, nek i nas pogleda Fortuna. A sad cu se ispratiti sa teme da ne zaprdjujem dalje