BiH sport - diskusije

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Esh, Oct 9, 2008.

1. Haker

Haker Veteran foruma

Koju smo mi imali?
    Totalno povlačenje, ljudi nas izdominirali.

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

2. nFare

nFare Overclocker

Doguraće Ameri u ovoj euforijo daleko. Za nas jbg, bilo je ipak fino da smo bili tamo, nažalost falilo je neke kreativnosti u igri, malo više kohones... nadati se da će ovih par malaca odrasti u ozbiljne igrače, pa hajde da odemo po prvi put i na to evropsko.

3. selvin

selvin Moderator

Imali dva dobra suta Demirovica, prilika Memica, sut Alajbegovica, evo dvije Mahmica. Bilo je jos, ali i to je vise od njih.

Ako sta nije bilo, nije bilo povlacenje.

4. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

veze ti s vezom nemas

Aldiin and selvin like this.
  5. nFare

nFare Overclocker

Svejedno, zasluženo smo ispali, nemamo šta žaliti da nas je neko drugi za¤ebao,da nismo imali sreće...

aNaToMiC ! likes this.
  6. XTRage

XTRage Veteran foruma

Imali smo nevjerovatnu priliku da prodjemo na guzove, poklopilo nam se ozljeda Dzeke koja je isforsirala amatera da napravi potrebne izmjene, doslovce mu odradilo posao za njega, pa crveni i njima igrac manje i opet ispravne izmjene.

Ali kurac od stava (osim Mahmica) i mentaliteta, ponizava te ekipa sa 10 igraca.
    Selvin i ova ekipa sto je vrijedjala neka sad vidi ko je bio u pravu.

7. XTRage

XTRage Veteran foruma

Pojma ti nemas covjece, sve sto si nabrojao su spekulantski pokusaji, ni jedne jedine prave akcije nismo napravili.

8. selvin

selvin Moderator

Ma nabije te Selvin lagano i tvoj mentalitet. Reko sam na pocetku da ti i takvi samo volite da pljujete pa da likujete da bi ispali upravu. Znam da ti je drago sto smo ispali. Mrs!

9. nFare

nFare Overclocker

:D:D:D Dobar zaključak diskusije
    Mada ruku na srce nije bilo kreativnosti u igri to je falilo u svakoj utakmici, moraće se neko isprofilisati u vođu na terenu, kad ode Džeko to nemamo, jednostavno nemamo igrača koji "vidi" teren.

10. XTRage

XTRage Veteran foruma

Bilo smo bolji deset puta selvine, tako je, nakon crvenog i dvadeset puta.

11. XTRage

XTRage Veteran foruma

Kako se lik moze ne razumjeti ni u sta zivo je stvarno fascinantno.

12. Qler

Qler Veteran foruma

Jebi ga, dobro je bilo dok je trajalo. Uspjeh opet dokle smo došli, ja kad se sve podvuče zadovoljan..

13. XTRage

XTRage Veteran foruma

Medju 32 nije lose na papiru ali nacin na koji uvijek propustimo pruzenu situaciju je za lupati glavom u zid.
    Da barem nije bilo crvenog pa da se nemam cemu nadati, znas kako ce zavrsiti ali opet dodje taj period u utakmici kad se ponadas, i onda iznova razocaras, 1873. put.

14. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Prilike mi nismo imali osim random suteva pred kraj. Kreativnost nula bodova. Ljudi crveni imali i mi nismo mogli zakoraciti u njihovih sesnaest. Ocito je plan bio progurati do penala. Dzeko realno nije trebao ni pocinjat, nema on sta trazit na ovakvom tempu. Bolje da je usao pred kraj da se nabacuje na njega.

15. XTRage

XTRage Veteran foruma

Kako to, selvin nabrojao deset prilika :rolleyes:

16. selvin

selvin Moderator

Doguras do istog nivoa kao Njemacka, Holandija, Japan, ili vise od Urugvaja, Turske, Ceske, Skotske, J. Koreje itd. A onda citas od napacenih, neostvarenih, fizicki (a mozda i psihicki) nesposobnih osoba po drustvenim mrezama i forumima kako si bio los, kako su te protivnici ubili, kako ne stvaras prilike, a prolijes krv i znoj.

Sreca pa su lazni navijaci i pljuvaci manjina, inace bi ova djeca izgubila u sebi ono zbog cega su dosli dotle gdje jesu.

Toliko pozitivnih stvari se desilo i u drzavi, regionu a i u svijetu zbog naseg nastupa, ali ne, najbitnije je biti pesimisticno djubre.

p4ja and aNaToMiC ! like this.
  17. XTRage

XTRage Veteran foruma

Cestitam, najgluplja si osoba koju sam ikad vidio.

Za izucavanje gdje si vidio deset prilika i gdje nisi vidio povlacenje.

Operisan od mozga totalno.

18. selvin

selvin Moderator

Jesam. Ali i takav najgluplji sam pametniji od tebe.

Nigdje nisam napisao 10 prilika vec sam nabrajao Hakeru za ono "kako su nas ubili" a ljudi bukvalno 3 suta prema golu imali, 1 (jedan) iz svoje akcije. Da su bolje izgledali na terenu u prvom poluvremenu gdje smo bili povuceniji, jesu, ali nisu pokazali nista posebno jer nisu kreirali prilike. U drugom bara-bara, nismo zasluzili poraz od 2 razlike.

I cak i da jesmo, nije razlog da se toliko pljuje od strane zivotnih nesretnika.

19. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Ovo je već obrazac. Vasilj ima kiks u svakoj bitnoj utakmici. Bacio se iz mjesta na slobodnom, wtf?

Go primismo u opuštenoj varijanti, držali minut loptu, i griješimo. Dešava se.

Bolja su ekipa, to se vidi, bolje atlete, više trče, ali bez grešaka moglo se igrat duže.

Sjajan uspjeh sa mladom ekipom doći ovdje i imati ovakvu promociju države i državnog brenda. Navijači su se pokazali.

20. Tensai

Tensai Komšija

Mozemo sad raspravljat do ujutru. Sto bi reko Blaž-rezultat is real. Koliko smo ulozili u nogomet ovo je i predobro. Tim nam se sastoji od momaka koji su odrasli i stasali van drzave. Povrh svega trener nam nikad nikog nije treniro. Imamo vise srece nego pameti. Od ovih 10 miliona eura bi se mogla otvoriti skola fudbala, istrenirati talenat i unajmit trener koji je trenirao Chelsea, Bayern, Real i sl.
    Ali sto bi to radili, mi kad izgubimo mi smo ponosni, moglo je gore nek ne puca, bitno je da u strucnom stabu imaju lijep osmijeh a mi cemo strpljivo cekat kad ce iduci dijasporac odlucit da promijeni sportsko državljanstvo.