BiH sport - diskusije

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Esh, Oct 9, 2008.

1. XTRage

XTRage Veteran foruma

Pise ovdje. Gubis se.

2. Qler

Qler Veteran foruma

Ljudi, igrali smo knock out fazu i izgubili protiv domaćina, koji i da je deset puta lošiji a ne deset puta bolji na tabeli, morao je pobijediti.. Super smo mi. Idemo dalje.

BiceBolje, Sena, selvin and 1 other person like this.
  3. Reventon

Reventon Veteran foruma

Eto oprostise im kaznu za crveni karton...
    Teska politika ovo svjetsko. Zuti ako odluci da Ameri uzmu pehar, oni uzimaju pehar ili ce biti zadnje svjetsko.

4. selvin

selvin Moderator

Imas logiku par excellence moj Gudelju :)

5. p4ja

p4ja Komšija

Ma neka im daju pehar odma, nece ni gledat vise ovo sranje, joj cowboya mnogo su odvratni

6. Sena

Sena Veteran foruma

Negdje u gazilion svojih postova i rece zuti pa sto mi ne bi odmah pobjedili. Tako da.....

7. Haker

Haker Veteran foruma

8. bhd

bhd Veteran foruma

9. XTRage

XTRage Veteran foruma

Najveca je ironija da Balogun ima drzavljanstvo na osnovu zakona koji zuti gleda nogama i rukama da ukine.

10. Reventon

Reventon Veteran foruma

Ma to je to, jasno ko dan. Nebih bio u kozi iducem sudiji koji bude sudio na njihovoj utakmici.
    Najbolje bojkotovati utakmicu, sjesti na sred terena i neka igraju sami sa sobom.

11. Tensai

Tensai Komšija

sve je to namjesteno. Postoji teorija da je nastimano da portugal uzme ove prvenstvo. To bi bila jedna lijepa priča o ronaldu sa sretnim završetkom. On ce sa suzama dignut pehar i cijeli ce svijet biti u ekstazi.

12. XTRage

XTRage Veteran foruma

Ups :D

13. Qler

Qler Veteran foruma

Propade teorija :)

14. XTRage

XTRage Veteran foruma

Ne prolazi se Spanija sa 10 igraca na terenu.

15. p4ja

p4ja Komšija

Ma neka su cowboyi ispali, jebo ih tata

Last edited: Jul 7, 2026 at 6:31 AM
    Tensai and Picoooka like this.
  16. XTRage

XTRage Veteran foruma

Pa zar nisu mnogo jaki :rolleyes:

17. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Ma ista greska kao i kod nas sa Dzekom. Umjesto Ronaldo da udje zadnjih 20 minuta, oni prakticno igraju sa igracem manje u odbrani 90 minuta i jos ne moze pravit pritisak na odbranu jer ne moze potrcat. A imas Ramosa na klupi, smijurija. U Belgiji Lukaku i De Bruyne klupa, udju pred kraj. Treba imat muda, a ne da diriguju igraci.

18. p4ja

p4ja Komšija

Za nas su i prejaki

19. selvin

selvin Moderator

Gleda li ko ovo poklanjanje Argentini jos jednog trofeja? Najlaksi put imaju do finala i opet im se sve daje, svaka 50-50 odluka je u njihovu korist. Egipat ih dere. Doduse neki bi ovdje rekli da je Argentina bolja jer trce brzo i imaju posjed a Egipat se oslanja vecinom na izbijanje lopte na Salaha. Ali Egipat je definitivno zasluzio prolazak ovdje ili barem produzetke.

Last edited: Jul 7, 2026 at 7:59 PM
  20. XTRage

XTRage Veteran foruma

I opet selvin bulazni :rolleyes:

Zasluzio je egipat guzicu, haramball i dva gola iz dvije prilike, sreca im da su bili ikako blizu.