BiH sport - diskusije

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Esh, Oct 9, 2008.

1. FearLess

FearLess Aktivista

2. Esh

Esh HWB

Jos samo da se izbjegne pojava situacije "s konja na magarca" i bice super :)

3. Alibegovic

Alibegovic Veteran foruma

Imal gdje prijenos tekme u subotu?

4. Esh

Esh HWB

Hayat, od 5pm.

5. selvin

selvin Moderator

Zar nije na hayatu?

EDIT: Enis je brze potvrdio nego sto sam pitao :)

6. h2o

h2o Aktivista

Hayat.

Kad smo kod Hayata, kakva su misljenja o otpustanju Marjana? Hoce li se i ovde otvoriti tema sa podrskom, zahtjevom, da se vrati i da komentarise utakmice reprezentacije. :D

Edit: A brzih odgovora,

7. selvin

selvin Moderator

Zar su ga otpustili? :D Ja danas slusam neku reklamu na hayatu za "utakmicu godine" i njegov glas je bio :) Ako je to bio hayat :)

8. h2o

h2o Aktivista

I ja sam samo cuo da je otpusten, ali ako je otvorena grupa na Fejsu onda sigurno mora da je tako. :)

9. Hansel

Hansel Komšija

Što je previše navijački nastrojen ili?

10. Chem

Chem Komšija

11. Esh

Esh HWB

Mozemo jedino otvoriti temu na mogucnost dodavanja "game audio only" opcije pri TV prenosima :D

12. FearLess

FearLess Aktivista

Tesko da je Demirovic "konj" u toj situaciji. :mrgreen:

13. h2o

h2o Aktivista

Niko ne spominje da danas mlada reprezentacija igra na Kosevu u 17h protiv Luxemburga, prva utakmica nasih u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Bice prenos na BHT1.

14. NeTRa1der

NeTRa1der Komšija

mladi zijanise kod kuce...nadam se da nece i stari bezveze zijaniti kao i ovi mladi :D

15. suppa_FMB

suppa_FMB Komšija

Mladi su igrali ko kakvi starci, Branimir Tulic mladi, skolovani trener sa sjajnom vizijom se medjutim nece pokolebati... :lol:

16. Ace_

Ace_ Aktivista

Navodno ce taj Marijan na RSG radiju prenositi utakmicu pa kome se slusa nek smanji ton na TV-u i upali radio.

Meni je osobno naporan lik ali dosta ljudi ga obozava, cak su grupe po fejsu pravili da ga vrate, lol.

17. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Lik je OK kad igra BiH pa ionako nabijena atmosfera, ali igra Osasuna - Numancia, a on se razgalamio, i sto je najgore, svaka druga mu izvala. Meni, mnogo naporan lik.

18. Encor3

Encor3 Aktivista

Nece, nisi ti to dobro shvatio.

Ja ga bas za to volim, sto i od male utakmice napravi spe'takl. :smt003 Dok je bio na sportklubu i prenosio "cvajtu" nisam propustao utakmice, poznavao sam timove bolje nego u EPL.
    A vidjet cete sta nas ceka sutra, mislim da cemo uz komentar nekog od disleksicnih komentatora hayata, moci malo i odspavati u sred tekme.

19. Zlatan

Zlatan Komšija

upravo tako, za nema tako lose utakmice da je dobar komentator ne moze pretvoriti u uzitak, i obrnuto, uspavani i letargicni komentator ubija i dobre utakmice...najadnije je kad se komentar uglavnom svodi na izgovaranje imena igraca pri dodiru lopte...:)

20. Ace_

Ace_ Aktivista

izgleda

neko je izvalio na nekom forumu da ce prenositi na radiju