Hayat. Kad smo kod Hayata, kakva su misljenja o otpustanju Marjana? Hoce li se i ovde otvoriti tema sa podrskom, zahtjevom, da se vrati i da komentarise utakmice reprezentacije. Edit: A brzih odgovora,
Zar su ga otpustili? Ja danas slusam neku reklamu na hayatu za "utakmicu godine" i njegov glas je bio Ako je to bio hayat
http://www.transfermarkt.de/de/verein/2 ... seite.html ovdje je kao procjena vrijednosti pojedinih igrača,između ostalog ima i naša liga,obratiti pažnju na Alaima
Niko ne spominje da danas mlada reprezentacija igra na Kosevu u 17h protiv Luxemburga, prva utakmica nasih u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Bice prenos na BHT1.
Mladi su igrali ko kakvi starci, Branimir Tulic mladi, skolovani trener sa sjajnom vizijom se medjutim nece pokolebati... :lol:
Navodno ce taj Marijan na RSG radiju prenositi utakmicu pa kome se slusa nek smanji ton na TV-u i upali radio. Meni je osobno naporan lik ali dosta ljudi ga obozava, cak su grupe po fejsu pravili da ga vrate, lol.
Lik je OK kad igra BiH pa ionako nabijena atmosfera, ali igra Osasuna - Numancia, a on se razgalamio, i sto je najgore, svaka druga mu izvala. Meni, mnogo naporan lik.
Nece, nisi ti to dobro shvatio. Ja ga bas za to volim, sto i od male utakmice napravi spe'takl. :smt003 Dok je bio na sportklubu i prenosio "cvajtu" nisam propustao utakmice, poznavao sam timove bolje nego u EPL. A vidjet cete sta nas ceka sutra, mislim da cemo uz komentar nekog od disleksicnih komentatora hayata, moci malo i odspavati u sred tekme.
upravo tako, za nema tako lose utakmice da je dobar komentator ne moze pretvoriti u uzitak, i obrnuto, uspavani i letargicni komentator ubija i dobre utakmice...najadnije je kad se komentar uglavnom svodi na izgovaranje imena igraca pri dodiru lopte...