2:0 opušteno,džeko igra dobro u ovakvim utakmicama,neće podbaciti kao protiv armenije...gledam danas izjavu trenera turske,kao da navija za nas :mrgreen: EDIT: nadam se da nas neće napucati zbog mojih izjava :smt005
Ne znam, meni se ne svidja ova atmosfera koja se stvara kao da smo pobijedili i kao da su Turci relativno lagan plijen. Svi kontaju da ce publika biti presudan faktor, a zaboravljaju kakvi su Turski navijaci i kakvi atmosferu priredjuju, a da ne pricam kad su derbiji. Tako da cisto sumnjam da Turci nesto biti puno po uticajem publike jer oni igraju tako skoro svake sedmice.
Pa dobro, tesko je ocekivati od "publike" da sad nesto racionalno razmislja. Moze se ovdje pisati treba igrati "oprezno" ili "i bod nam je dobar", no svi potajno zelimo da pobjedimo pa kako god. Vec 7-8 godina ganjamo taj baraz pa uz neuspjehe u rukometu i kosarci, mozda ovdje prodjemo.
Ma dobro navijaci ko navijaci, najvaznije je da u igraci budu spremni psihicki, jer ova utakmica po meni ima malu takticku i fizicku pripremnu vaznost, a mnogo vecu psihicku i valjda ih je Ciro spremio, jer ako zablokiraju u glavi nikakva takticka i fizicka spremnost nece pomoci.
kakav god da rezultat bude treba bit zadovoljan, sansi , i to dobrih, jos ima cak iako se izgubi, a mislim da je najveci dobitak za navijace sto bih ima ekipu koja se ravnopravno takmici u svim utakmicama i sto ima sansi za prolaz do kraja , jedna utakmica ne bi trebala biti presudna za zadovoljsto/nezadovoljstvo igracima/trenerom /reprezentacijom, u sportu cesto odlucuje i sreca, a ova repka postigla je bolje rezultate od svih dosad kad bi sve do kraja izgubila sto je realno malo vjerovatno p.s. i da, u kolko sati je utakmica da opet ne propustim? :lol:
5 : 1 kaze mi jaran sanjo zna sve sta se zbivalo :smt005 :smt005 2 x misimovic dzeko i jos neko a za njih ce dati ovaj nas ibricic :smt006
nema ovdje bratstva i jedinstva, ovdje je u pitanju baraz, a u najboljem slucaju i prvo mjesto u grupi...kakvo bratstvo, bratstvo zdraaavo, Turska zdraavo, stipu ga loma nime hehehe moje predvidjanje: gubimo na poluvremenu, a na kraju pobjedjujemo sa minimalnom razlikom
kakvo ba bratstvo ... 3 b ili nista . danas gledam , i nisma znao da najgori drugoplasirani ispada OO