BiH sport - diskusije

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Esh, Oct 9, 2008.

1. Esh

Esh HWB

Kakve su prognoze, koliko uzimamo Turke?:p

2. Vedo

Vedo Moderator

2:1 brat-bratu

3. Chem

Chem Komšija

2:0 opušteno,džeko igra dobro u ovakvim utakmicama,neće podbaciti kao protiv armenije...gledam danas izjavu trenera turske,kao da navija za nas :mrgreen:

EDIT: nadam se da nas neće napucati zbog mojih izjava :smt005

4. FearLess

FearLess Aktivista

1:0
    I to cemo mi zabiti u ranoj fazi utakmice i bit ce opasno po nas gol sve do kraja utakmice.

5. Esh

Esh HWB

3-2 za nas :D

6. h2o

h2o Aktivista

Ne znam, meni se ne svidja ova atmosfera koja se stvara kao da smo pobijedili i kao da su Turci relativno lagan plijen. Svi kontaju da ce publika biti presudan faktor, a zaboravljaju kakvi su Turski navijaci i kakvi atmosferu priredjuju, a da ne pricam kad su derbiji. Tako da cisto sumnjam da Turci nesto biti puno po uticajem publike jer oni igraju tako skoro svake sedmice.

7. Esh

Esh HWB

Pa dobro, tesko je ocekivati od "publike" da sad nesto racionalno razmislja. Moze se ovdje pisati treba igrati "oprezno" ili "i bod nam je dobar", no svi potajno zelimo da pobjedimo pa kako god. Vec 7-8 godina ganjamo taj baraz pa uz neuspjehe u rukometu i kosarci, mozda ovdje prodjemo.

8. h2o

h2o Aktivista

Ma dobro navijaci ko navijaci, najvaznije je da u igraci budu spremni psihicki, jer ova utakmica po meni ima malu takticku i fizicku pripremnu vaznost, a mnogo vecu psihicku i valjda ih je Ciro spremio, jer ako zablokiraju u glavi nikakva takticka i fizicka spremnost nece pomoci.

9. Zlatan

Zlatan Komšija

kakav god da rezultat bude treba bit zadovoljan, sansi , i to dobrih, jos ima cak iako se izgubi, a mislim da je najveci dobitak za navijace sto bih ima ekipu koja se ravnopravno takmici u svim utakmicama i sto ima sansi za prolaz do kraja , jedna utakmica ne bi trebala biti presudna za zadovoljsto/nezadovoljstvo igracima/trenerom /reprezentacijom, u sportu cesto odlucuje i sreca, a ova repka postigla je bolje rezultate od svih dosad kad bi sve do kraja izgubila sto je realno malo vjerovatno

p.s. i da, u kolko sati je utakmica da opet ne propustim? :lol:

10. ColdFire

ColdFire Overclocker

u 8 :lol:

kod mene nena sanjala 2-0 za nas ;)

11. Esh

Esh HWB

Naravno, ne kazu svi bez razloga da je najvaznije ucestvovati ;p

12. Mujka

Mujka Komšija

5 : 1

kaze mi jaran sanjo zna sve sta se zbivalo :smt005 :smt005

2 x misimovic dzeko i jos neko

a za njih ce dati ovaj nas ibricic :smt006

13. Chem

Chem Komšija

ma nećemo ih toliko ,ipak smo mi u bratskim odnosima sa turcima :p

14. NeTRa1der

NeTRa1der Komšija

nema ovdje bratstva i jedinstva, ovdje je u pitanju baraz, a u najboljem slucaju i prvo mjesto u grupi...kakvo bratstvo, bratstvo zdraaavo, Turska zdraavo, stipu ga loma nime hehehe

moje predvidjanje: gubimo na poluvremenu, a na kraju pobjedjujemo sa minimalnom razlikom :)

15. ColdFire

ColdFire Overclocker

kakvo ba bratstvo ... 3 b ili nista . danas gledam , i nisma znao da najgori drugoplasirani ispada OO

16. Esh

Esh HWB

Ja sam cuo da su obustavili razvoj novog PES-a dok se ne vidi ko ce dobiti u ovoj utakmici :D

17. Elegance

Elegance Aktivista

Gdje prenosi tekmu, od ovih nasih kanala?

18. h2o

h2o Aktivista

19. Elegance

Elegance Aktivista

Joj kad prenosi BHT1, hem ne valja slika hem komentatori slabi.

20. Zlatan

Zlatan Komšija

hocel marijan prenosit na radiju?