otiđi do robota pa pitaj, što si lijen, ako podržava onda jedno cirka, oko, tu negdje, nisam baš siguran ali tu negdje oko mjesec dana :wink:
vivax cita sve a jarane ja na poslu ga spojio sa plasmom i pustio film.... evo 3 mjesec kako se nije ugasio ide repeat i nikad se ne gasi. non-stop vrti taj jedan dvd 3 mjeseca
Drug ako mislit gledat filmove biru ne uzimaj: 1.prvo sto ce ti se javit nakon nekih 30 ocitanih filmova to jest sj*ban laser 2.JAKO im je bucan citac 3.zna preskakat film(jako slabo cita) Bolje ti je da uzmes neki Low kvalitet iz neke bolje klase kao Samsung ,Sony i ostali :wink:
Moja preporuka Panasonic (TechnoMag ili Robot). Ne samo da čita DivX format, već i multisession snimljene diskove. Doduše multisession podržava samo za CD-ove, ne za DVD medije, ali čita sve moguće i solidan je brand. Cijena 115,00 KM. Nije u tom tvom navedenom budžetu, ali za 50,00 KM zaboravi bilo šta, a kamoli kvalitet.
ma nije meni budzet petoba, nego me nako zanimalo posto sam cuo od troje ljudi koji ga imaju da cita sve moguce i nakon duzeg koristenja, pa mi bilo nako malo suhveli. svakako ne kontam jos uzimat player. hvala na preporuci tir anasazi.
Da se nadobvežem malo na temu... Da li taj Panasonic čita DivX 6 i kakav je što se tiče titlova? Zna li neko ima li kod nas playera a da čitaju DivX 6 i koliko to uopšte smatrate bitnim?
Do sada nisam naišao na CD/DVD koji nije čitao, a gledam dosta filmova. Što se tiče titlova pretpostavljam da misliš na čitanje kvakastih slova, s obzirom da danas svaki player čita titlove. Bitno je samo kako je snimljen titl na disku, a moja preporuka je prije snimanja da otvoriš titl u Subtitl Workshop-u i podesiš na EastEurope Lang.Set. i nema problema sa ć,č,đ .... Sam player ne dozvoljava baš nešto puno čačkanja / podešavanja titlova, ali ako je snimljen titl ispravno, sve će prikazati kako treba.