Ma kod amche ako nemate paypal i tako to.. http://www.ga.com.ba/forum/viewtopic.php?f=13&t=14505 (nadam se da nisam pogrijesio ako sam stavio link)
ima li neko save za single player jer dođem do 9. staze i onda mi zašteka . Sve sam pokušao i izgleda da mi jedino ostane da ju preskočim . ako neko ima nek mi posalje na pm . Unaprijed hvala .
Ja nemogu nikako pokrenuti igru...kada je pokrenem pojavi mi se onaj error reporting,ono don't send.....greska je u codwaw.exe skinuo sam do sada 5-6 crackova al opet nece...jeli neko imao slican problem??
@FGR-HZ - novi si pa mislim da ti treba halaliti, ali na ovom forumu je strogo zabranjena bilo kakva diskusija o crackovima i ilegalnom softveru.
Ko hoce da se sutamo, za sada ima SD server(bihnet), koji moze i preko freezone :mrgreen: Malo je slabije posjecen, zbog - seta fx_sort "1" problema, koji te izbaci sa servera svakih 1-2 min Rjesenje: naci $$$ folder u profiles izmjeniti config_mp, otvoriti pomocu notepada i dodati - seta fx_sort "1" IP: 195.222.33.242:28960
cccc koji sam ja šošon, nisam ni znao za dodatnu misiju, koja se dobije kad predjes sp. ja obrisao citavu igru :cry:
ccc fakat jesi, i moram dodati prilicno zabavna misija, simpa mi sa karom "otkidati glave onim bezglavatim "
Nije rasizam ako se ubijaju neki bezglavi zombiji (ne znam o cemu se radi u toj secret misiji, nagadjam), ali jeste rasizam "volim ubijati kosooke" i "sto mi se svidja kad zuti urla a ja ga rokam"
ljudovi, je li vi imate problem oko pokretanja cod5 dok je aktivan cpu ili gpu client? kod mene se igra pokrene, i samo crn ekran :evil: a neda mi se gasiti cpu client, doso do 50%. ako ga ugasim, znam da cu morati sve nanovo :cry:
Otkud ti to? Ugasim/upalim kad treba (bas sam danas igrao cod 5 pa gasio klijent) i on sve normalno nastavi. Istina, nisam ni probao pokrenuti igru dok je neki od klijenata upaljen. Treba mi svaki megaerc. :lol:
Napokon sam nabavio ovu igru pa da i ja dam svoj komentar Igrica je dobra, grafika je na zavidnom nivou a i tematika takodje Najbolje misije ubjedljivo, su one sa Japancima (Bonsaiii) Solidan nastavak WW2 serije, ali je igra veoma kratka moze se za dan preci...