Ne valja to, treba koristiti tu mozak, kao Riddikul. Ja hocu no-brainer u kojem mi izleti zli svabo sa mauzerkom i ja ga izbusim Thompsonom... :lol:
duze je u izradi ( BiA ) pa ga nekako mislim da ce biti extra ( mada ne mora znaciti ) , ovaj COD mi je nekako prebrzo najavljen ...
U traileru (najvjerovatnije je ingame footage) sam vidio nekog vojnika kako se penje (maskiran) na palmu. Zanimljiva novina. Problem BiA je to što je spora u odnosu na CoD i previše realna da je mene odbila poslije 10 min. igranja.
u traileru koji je video clip pa ide objašnjenje (footage is only used for recorded images, such as film stock, videotapes or digitized clips)
Jedino ovaj flame thrower iritira pobi sve zivo, ostalo nije tako lose. Vidim nema wrath of the lich king na forumu, anyone? :mrgreen:
Ne treba nam to. :evil: Hocemo sada za svaku igru koja ce izaci uskoro praviti novi topic? Naravno da necemo.
Zanimljiva novina, flame thrower je burn-mofo style. Jel se meni cini ili su Enis i mobster stavili isti klip?
Uvijek se nadje patch za to. Za ostale igre iz cod serijala imas 3rd party patcheve koji ti omogucavaju da doslovice krv frca na sve strane kada pogodis covjeka. Meni samo da je igrivost cod1 i fiziku iz cod1 ja sam zadovoljan. A posto igra ide i na console mozemo zaboraviti i na iole ozbiljniju fiziku. Pod fizikom prvenstveno mislim na postojanje prokletog hitboxa, koji se vuce jos od dvojke na ovamo. Jedino cod1 nije imao 'previshe' izrazeni hitboxa jer igra nije bila pisana sa planom protanja na konzole, dok su sve ostale igre, bile pisane sa jasnim ciljem. Igrati je mogu i konzolasi na gamepadi a i djeca od 4 godine na PC ima sa tastaturama i misevima.
Nije poenta u tome da se patchevima doda krv, nego u stavu i mentalnom sklopu developera - ako nema krvi, onda nece bit ni ubijanja civila, scena koncentracijskih logora, i sličnih stvari karakterističnih za rat. Umjesto toga imamo kojekakva iskrcavanja, Nijemce koji trče preko poljane, avione koji lete 50 metara iznad AA gnijezda, itd. Dosadno brate
Osim što Total War ima ubijanje ratnih zarobljenika i civila i ravnanje crkvi kako bi se gradile džamije...
Ako u Doom4 nestane motorne pile ti komotno mozes prestat igrat igre :lol: A sto se tice COD-a bio ostao i ostat ce klasicna pucacina s naglaskom na MP..