Ma jok, nije to vise fora, sad se mora imati 125fps, 250fps, 333fps...blablabla fps... jer na tom frejm rejtu mozes skocit vise, reloadati brze, puska brze puca... :? sve chiteri i skriptarosi... :?
Druze u najmanju ruku lupas ko maksum po diviziji. NHF. Znaci to sada da ako igrac ima 333 fps i puca poput 'skriptasa' da je on u stvari scriptas. Bolje necemo pricati o one sto potpuno ne razumijemo, nego pricati svasta. Sto se tice hardwareskih zahtijeva za cod5 ne bih trebalo biti daleko iznad onih za cod4, jer u biti radi se u skupu 'novih' mapa povezanih u pricu, ili pak map pack za cod4 mp. Naravno bice tu i tamo po koji efect novi dodan, ali nista strasno sto bi diglo nepotrebno zahtjeve na vishu stepenicu. Da remiziramo, ako 'ugodno' mozete igrati cod4, mocice cete i cod5
To je odlicna vijest. CoD4 ide na poprilicno slabijim racunarima, engine je dobro optimiziran. Ofkors, nemas 300fps, ali niko te ne tjera da gulis MP. Nek SP dio bude dobar, MP me ne zanima.
Ako imaju isti engine ne mora znacit da ce biti isti po zahtjevnosti, ali je ocekivati da ce biti dobro optimizovan radi MP-a.
Tesko je to usporedivo sa NFS, iako cesto izlaze nove epizode. NFS nije los samo zato sto cesto izlazi.
ma meni ne pada na pamet da igram NFS vise...bolje da mi ovako ostane u lijepom sjecanju...hehe... 3. mi je bila najbolja
Meni orginali hot prsut , igro ga na plejki, jedna od prvih igara uopce koje sam zaigro . Sjecam se ko da je danas to bilo . Sto se tice cod5, ja bih zadovoljan bio kada bi to bila grafika iz cod4, fizika i oruzja i mjesto radnje cod1 . CoD5= CoD1+CoD4. Matematika je ok koliko vidim
Matematika jest. No, za CoD5 su rekli da ce biti na pacifiku, tako da ce biti slicnije kecu/dvici nego cetvorci, barem po tematici.
pa u biti opet je krhanje oko WWII, zar ne? Ja koliko sam uspio uprati na onim promo videima, M1 majka svih puskica, je tu
I meni je drago sto je opet WWII tematika. Sad je za ocekivat da ce parni dijelovi biti moderna tematika, a neparni WWII. :mrgreen:
steta, a tako bi zelio da razvalim vas moderatore na cod serveru , da vam pokazem ko je tamo gazda 8)
ako si hrdja ko u DotA,bolje da ne pokazuje :lol: uvijek me ovako ekipa nafura da instaliram cod2 samo sto svi skrivaju svoje nickove,ne znam sto