AMD opet nista :? ... samo jos fali da se i u COD-u pocne vrtit "The nvidia meant to be played" :roll:
Kad to vidim, bude mi jos draze sto imam ATI. U inat. :mrgreen: Osobito sto u slucaju CoD4 atijevke imaju bolje performanse od ekvivalentnih envidijica. A CoD5 ce biti na istom engine-u, tako da bi se trebao vrlo slicno ponasati.
Promod je većinom prazan il' 2 čovjeka budu i igraju.ja procvjetam kad vidim 10 ljudi da ima al' to je jako rijetko. Nick je drugi svaki put kad uđem.
Evo jedan dobar combat gameplay http://www.gametrailers.com/player/40666.html?type= Kako je sve crno, bijelo, smedje kao da je U3 engine, vjerovatno da docaraju vrijeme radnje, ono filmski
Nisam ljubitelj FPS-ova sa "sporim" gameplayom, no svidja mi se co-op dodatak i zbog toga cu vjerovatno kupiti igru da se zezam s kolegama.
Ma isfurao je ovaj WW2 red bi bio sad za WW1 sa onim starinskim puskama! Malo da se patimo bez automata!
pa kar98 , beton pljuca, single shot , 5 rounds, or M1 brust, 8 rounds . S time samo i igram od kako je cod izaso. Naravno hlatim se i ponekad snipera,zatim lee endfield ( valjda se tako pise ), ne opravdano pljuca zapostavljena. Dere gooozve bolje nego kar, ali pomalo ciljanje otezano.