probao MP, i mogu reci da mi nije ni blizu zanimljiv kao MW1. trazenje odgovarajuceg servera traje vjecnost, osjeti se laggy, muka mi kad server migrira..... sve u svemu nije dobro :x
U GTA se mnogo okrutnije civili rokaju gaze autom, raketama, bombama pa opet nikom nista radite to i pri tom uzivate, zar nije okrutnije kad neku babu namlatis u GTA od ovoga u MW2 :S bezze se halabuka digla,, licemjerje i lazni moral..
ne poznaješ me,pa nemas pravo da me nazivas licemjerom.ja sam rekao svoj stav,to sto se tebi ne sviđa,nije me briga.prestani trollat po temi :smt006
Modern Warfare 2 PC Hacked for Dedicated Servers http://pc.gamespy.com/pc/call-of-duty-6/1045903p1.html
igra zabranjena u rusiji jer su rusi prikazani kao teroristi (ona mapa sa ubijanjem civila na aerodromu) :smt005 :smt005 :lol:
GTA se ne igra u prvom licu, te se ne reklamira kao realni simulator ratovanja. a nije tacno da se oko GTA ne dize frka, ja se sjecam cikusa koji je napravio kec kad je izasao u njemackoj...
jesu ga malo pretjerali, prvo onaj masakr civila, pa kasnije u igri zabijas tipu noz u pluca dok ga gledas u oci, pa paljenje itd itd, da ne spoilam previse.
Kamoli sta su oruzja, samo "hocu da iglam cod-a" :smt003 , nego ja ne kontam ljude koji se zale na neke "sadrzaje" u igricama, ako se recimo REDOVNO u akcionim filmovima ubijaju 10000ljudi, a niko se ne zali, a da ne spominjem neke horrore! Sto se tice djece koja igraju, tu su, po meni, krivi roditelji! Zna se za koji je "uzrast" igra, kao sto je to slucaj i s filmovima, samo sto vecina roditelja i ne gleda sta im dijete igra ("Hajd, ionako je igra, nema tu nista strasno i lose!"), na koje interet stranice zalazi i generalno sta radi na PC-u, a uzrok tome je opća "informatička neobrazovanost" starijih generacija! Ja, recimo, nikada ne bih dozvolio svom djetetu na racunar bez nekog vida "kontrole", ili kroz moje prisustvo ili kroz odredjene programe/blockere za internet i redovnu kontrolu "sadrzaja" na PC-u (vrsti igara ili filmova) koji se nalaze na njemu!!!
Hebiga drugacije je kada te igra stavi u prvo lice pa "ti" ubijas, sto neko prije rece imas simulaciju ubijanja i to jos nemocnih civila. Pa se pitaju otkud ubistva po skolama .
sta ste zapeli ccc brutalnije je u gta pokupit kuravu odvest dze u tunel , napunit health i onda palicom vratit svoju lovu :lol:
That's the point :!: Oplakah :lol: PS. Evo maloprije "prekocao", i mogu samo potvrditi da je kriminalno kratka, ali ako uzmemo u obzir grafiku, "arsenal" oruzja (za koji bi i Rambo licno rekao: "Uh, 'bem ti, pa niste normalni!") i dobru, pomalo cak i inovativnu, pricu, onda je sve u svemu 9/10 :wink: Steta samo sto, kako stvari stoje, necemo moci dalje uzivati u "carima" MW2 kroz Multiplayer
a de mladost ludost ma SP je odličan , kad bi ga produzili kroz jedvo 1-2 DLC ( free ) za jos jedno 4-6 sati bio bi čista 10 .