Call of Duty: Modern Warfare 2

Discussion in 'Igre i konzole' started by Esh, Mar 26, 2009.

1. kolinsb

kolinsb Veteran foruma

probao MP, i mogu reci da mi nije ni blizu zanimljiv kao MW1. trazenje odgovarajuceg servera traje vjecnost, osjeti se laggy, muka mi kad server migrira..... sve u svemu nije dobro :x

2. sale072

sale072 Aktivista

U GTA se mnogo okrutnije civili rokaju gaze autom, raketama, bombama pa opet nikom nista radite to i pri tom uzivate, zar nije okrutnije kad neku babu namlatis u GTA od ovoga u MW2 :S bezze se halabuka digla,, licemjerje i lazni moral..

3. Elegance

Elegance Aktivista

Izasao "patch" da se moze igrati MP sa khmmmm :) .

4. zoi

zoi Veteran foruma

ne poznaješ me,pa nemas pravo da me nazivas licemjerom.ja sam rekao svoj stav,to sto se tebi ne sviđa,nije me briga.prestani trollat po temi :smt006

5. zoi

zoi Veteran foruma

6. kolinsb

kolinsb Veteran foruma

igra zabranjena u rusiji jer su rusi prikazani kao teroristi (ona mapa sa ubijanjem civila na aerodromu) :smt005 :smt005 :lol:

7. vnm_

vnm_ Komšija

GTA se ne igra u prvom licu, te se ne reklamira kao realni simulator ratovanja.

a nije tacno da se oko GTA ne dize frka, ja se sjecam cikusa koji je napravio kec kad je izasao u njemackoj...

8. Vedo

Vedo Moderator

jesu ga malo pretjerali, prvo onaj masakr civila, pa kasnije u igri zabijas tipu noz u pluca dok ga gledas u oci, pa paljenje itd itd, da ne spoilam previse.

9. dmr

dmr Veteran foruma

Doduse kad pomislim da igru igraju i 18 godisnjaci onda im ovo nije trebalo :mrgreen:

10. AhmeT

AhmeT Overclocker

18 godisnjaci OK, ima onih sto su tek dvocifren broj godina napunili :)

11. dmr

dmr Veteran foruma

Ma oni ne znajo ni sta su civili ni sta vojnici :mrgreen:

12. Piroman

Piroman Komšija

Kamoli sta su oruzja, samo "hocu da iglam cod-a" :smt003 , nego ja ne kontam ljude koji se zale na neke "sadrzaje" u igricama, ako se recimo REDOVNO u akcionim filmovima ubijaju 10000ljudi, a niko se ne zali, a da ne spominjem neke horrore! Sto se tice djece koja igraju, tu su, po meni, krivi roditelji!
    Zna se za koji je "uzrast" igra, kao sto je to slucaj i s filmovima, samo sto vecina roditelja i ne gleda sta im dijete igra ("Hajd, ionako je igra, nema tu nista strasno i lose!"), na koje interet stranice zalazi i generalno sta radi na PC-u, a uzrok tome je opća "informatička neobrazovanost" starijih generacija! Ja, recimo, nikada ne bih dozvolio svom djetetu na racunar bez nekog vida "kontrole", ili kroz moje prisustvo ili kroz odredjene programe/blockere za internet i redovnu kontrolu "sadrzaja" na PC-u (vrsti igara ili filmova) koji se nalaze na njemu!!!

13. Juka

Juka Komšija

Ali mimo svega igra je kul :lol:

14. dmr

dmr Veteran foruma

Hebiga drugacije je kada te igra stavi u prvo lice pa "ti" ubijas, sto neko prije rece imas simulaciju ubijanja i to jos nemocnih civila. Pa se pitaju otkud ubistva po skolama :).

15. hurmash1ca

hurmash1ca Moderator

Gluposti. Budala ce ubiti i sa igrom i bez igre.

16. dmr

dmr Veteran foruma

Da, imas budala koji sebe ubiju neprestanim igranjem igara 4-5 dana :mrgreen:

17. ColdFire

ColdFire Overclocker

sta ste zapeli ccc
    brutalnije je u gta pokupit kuravu odvest dze u tunel , napunit health i onda palicom vratit svoju lovu :lol:

18. Piroman

Piroman Komšija

That's the point :!:

Oplakah :lol:

PS. Evo maloprije "prekocao", i mogu samo potvrditi da je kriminalno kratka, ali ako uzmemo u obzir grafiku, "arsenal" oruzja (za koji bi i Rambo licno rekao: "Uh, 'bem ti, pa niste normalni!") i dobru, pomalo cak i inovativnu, pricu, onda je sve u svemu 9/10 :wink:
    Steta samo sto, kako stvari stoje, necemo moci dalje uzivati u "carima" MW2 kroz Multiplayer :(

19. selvin

selvin Moderator

Sto se neko izdade... :smt003 Dao si ideju sad maloljetnim ljudima koji posjecuju forum :D

20. ColdFire

ColdFire Overclocker

a de mladost ludost :D
    ma SP je odličan , kad bi ga produzili kroz jedvo 1-2 DLC ( free ) za jos jedno 4-6 sati bio bi čista 10 .