Samo da pitam vi koji predjete igru za 4-5 sati na kojem nivou tezine igrate? A nema razloga da se zalite na duzinu kampanje kad ce te dobit novi cod za cca 11 mjeseci.
Kako kome, meni valja. Call of Duty Modern Warfare 2 VGA performance: http://www.guru3d.com/article/call-of-duty-modern-warfare-2-vga-graphics-performance-review/
ma IW su papčine, sjetite se samo koliko je community morao moljakati i čekati da počnu sa podrškom za onoliko popularni CoD 2...pa stoljeće se čekalo da patch izađe....
potpis. igrao sam sinoć 2-3h i potpuno se razočarao. sama grafika je predivna tu nema polemike. igrao sam na 1280*1024, detalji max, aa off. koncept je solidan, sviđa mi se ona mapa sa snijegom npr. i ono penjanje to je nešto novo. ali sami gameplay je razočaravajući. igram na veteran a igra je bukvalno prelaka, nisam neki hardcore gamer ali ono je smiješno. cod4 mi je bio mnogo teži na veteran levelu. kod ovog cod-a dovoljno je čekati u nekom šteku i čekati da protivnici 1 po 1 dolaze i ti ih tamaniš. doduše bilo je toga i kod cod4 ali nekako je bolje urađeno to bilo. onaj level kada ubijaš civile je bolestan, inovativan lol ali radnje su mi nekako nepovezane to ne volim. onda kako je nego već spomenuo igra je prava konzolaška em prelaka a nikako se ne mogu naviknuti da nema leana niti se hoću navikavati. ono u po frke ja stisnem q ili e za lean kad ono baci mi flešku :smt005 imao sam osjećaj da igram black, igrica za ps2 samo sa boljim detaljima. sve u svemu razočaravajuće loše, sve se kontam bili uopće nastavio igranje sp da bar i to završim pošto mp neću ni probavati jer nema dedicated servera. čak je i cod5 sp bio mnogo bolje urađen. lijepi moj cod2 i cod4. od mene ide 3/10 overhyped!!! prava igra za no skillere 8)
Da li imate probčema sa preformansama? Kod mene je 7750 athlon na 2,7 i 4870 sbe max na 1680x1050 i FPS neobjašnjivo pada, ide stabilno na 60 i onda odjednom padne. Smanjio sam detalje i aa i opet isto tako da čisto sumnjam da je do grafike i li porc-a. Igrao da vidim tu famoznu misiju sa civilima i dobra je, nešto novo. Sumnjam da je koji uspo pobjeć
Sta sam primjetio je da se ovde 95 % posto igara samo pljuje i pljuje . Mislim da je tome razlog niska cijena igara kod nas :wink: Popljuvali bi i Uncharted 2 da je malo jeftiniji :lol: Ovih ostali 5% je skup igara koji se svidio malom broju ljudi World of Goo , Kings of Bounty , Torchlight , The Path i takva bratija .
Eto neka ste nama na kraju koji nismo igrali spoilali to oko taoca jer vec znamo kako i sta ide... :roll:
Niko te ne tjera da čitaš temu koja se zove 'Modern warfare 2'. Treba prestati sa diskusijom zato što pojedini članovi nisu igrali :lol:
Da i meni se to desava, fps mi oko 70-110, sve max ,AA off U jednom trenutku fps dure, u drugom spadne na 10-15 Dok multiplayer leti i nema tog padanja performansi Driveri su mi 9.04 Jesi li probao ove nove 9.11 drivere, ja nisam jos, preko vikenda cu pa javim kakvo je stanje
Ja moram reći da meni MP ove igre izgleda pravo dobro, da imam vremena, mozda bih probo, al ovako eee