Call of Duty: Modern Warfare 2

Discussion in 'Igre i konzole' started by Esh, Mar 26, 2009.

1. gilla

gilla Aktivista

Pa bolan rossoner black je sjajna igra :D nekoliko puta teza na normalu nego cod na veteranu.

2. Hansel

Hansel Komšija

Jučer sam nabavio igru i mogu reći da je predobra. Kao i u četvorci grafički je tako dobro urađeno da je šteta što gameplay ima brz tempo pa ne stigneš ni da pogledaš oko sebe i da posvetiš zasluženu pažnju onako dobro urađenim okruženjem. Meni lično, beton igra.

3. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

To mi je inace jedina zamjerka, kad bi sve faze bile kao ona "snajperska", SP bi bio za cistu desetku, ovako ostaje zamjerka na (pre)brz tempo igre.

4. JVC

JVC Overclocker

Tek sam je nabavio i meni je odlicna, malo teza od prosle verzije ali sve ok.
    Kome nevalja najbolje je da je neigraju, i onako nisu platili za nju nista ili su dali neku sicu kod lokalnog dilera pa nece otici u bankrot. :D

5. hurmash1ca

hurmash1ca Moderator

Odigrao. Prelahko, presao na veteranu za nekih 5 sati igre. Multiplayer je fuj, zao mi je i sto sam probao. CoD je postao SP igra. Grafika dobra, ali na nivou CoD4 - ocekivao sam nesto naprednije po ovom pitanju. Igrao na HD4850 CF, sve max, ko mlijeko. Misije osvjezavajuce interesantne i ni u jednom trenutku mi nije bilo dosadno. Prica solidna.

6. artemis

artemis Komšija

Nije los sp, dobar sasvim. Mp je ne daj Boze nikom. Ali nema sanse da bi dao 50ojra za ovo, jedva dan igranja, a mp nije vrijedan ni spomena, odron totalni.

7. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

zašto MP ne valja?

8. Moncho

Moncho Komšija

gdje si bio ovi zadnjih nekoliko dana kada se nasiroko i nadugo raspravljaljo o tome.

9. Haker

Haker Veteran foruma

Nije mi jasno u čemu vidite razliku. Meni je svaki CoD u detalj isti. Što se ovaj razlikuje u odnosu prvi dio i u odnosu na world at war. Gameplay je isti grafika gotovo ista i sad ovaj odjednom nevalja. Da se razumijemo meni je svaki sranje i svaki prestanem igrat nakon 1h igranja. Jedino mi je world at war bio ok jer mi se tematika WWII draža od ovog modernog sranja.

10. dmr

dmr Veteran foruma

Nije mi jasno zasto onda kupujes svaki ako ga prestanes igrati za 1h? WAW ima dosadne i jednolicne misije, u MW2 su raznovrsne misije i lokacije (taman jedna da dosadi pa ubace nesto sasvim drugacije).

11. jeretik

jeretik Komšija

Ma haker je lik... ima on izjava... a i viška vremena

U principu, kad god mogu podržat neki tim finansijski, to i uradim. U našim "uslovima" lako je doživjeti overload igrama, pa otud i kupovina MW-a 2 za desetak KM i odustajanje nakon 1 sat.

12. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

nemam vremena da toliko pratim temu o igri koji niti ne posjedujem.

13. Juka

Juka Komšija

jeli iko na 100% prekucao??? ja dosao do 87% i ne znam sta dalje, na svim nivoima presao ali opet fali tih 13%...

14. Encor3

Encor3 Aktivista

Jesi nasao sve "Intel items", mozda se to racuna?

15. Juka

Juka Komšija

vidis nisam, pokusacu na nekom laksem lvl-u!!!

16. Haker

Haker Veteran foruma

U principu trebaš bit kreten podržavat neki tim, posebno tim koji je napravio CoD, jadni nemaju pa im trebaš izvalit lovu za 5h igranja. Nisam ja strašni recenzent kao ti ali mogu zaključit kad neko muze istu stvar 5. nastavaka.

17. sale072

sale072 Aktivista

CoD lagano idem putem NFSa.... žalosno...

18. ColdFire

ColdFire Overclocker

Pa grafa je ovakva radi konzola ;) zar mislis da bi preskočili ili zaobisli taj dio trzista ;)

19. gilla

gilla Aktivista

U principu lakse je kupiti "sigurnosnu kopiju"za 10,15KM i zaprdivati za svaku stvar te zasto li su boze dragi zakinuli ponovo pc bozanstvenu platformu sa ovakvom verzijom.
    Ne znam sta je pojedincima,ko da su pokupovali nekoliko originalnih verzija igre pa se sad razocarali,boze bacenih para.Mora da je i ta sigurnosna kopija bila skupa.

20. zoi

zoi Veteran foruma

gilla na cemu si igrao/presao MW2?