Nije potrebno, na stranu sto mozda nije dobro. Pa imam i ja OLED, znam sta pricam. Ne treba ni voda, dovoljan je dah. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja alkoholom cistim sve...mobitele,maskice,punjace,kablove za punjenje...skida svu prljavstinu najbolje od svega. Prvo sto radim kada kupim neki mobitel je vata/tuferi i alkohol...i onda ocistim komplet telefon,display,ivice,pozadinu,resetku od zvucnika,usb utor,usb kablo za punjenje (ono uvijek bude najprljavije) i adapter/punjac ako ima uz telefon. Samo to ciscenje digne mu vrijednost 10%
Alkohol ostecuje oleophobic premaz na mobitelima. Ne treba ga koristit za to. A sestra u vrijeme korone cistila volan i ostetila kozu.
Prvo,nemaju svi mobiteli taj premaz a drugo...nije sada da ga potapam u alkohol...to se samo mahne jednom i alkohol ispari i onda prebrisem pamucnom krpom ili microfiberom
Uzeo sam i ove alkoholne tufere/padove. Probo ocistiti cvike i svaki puta ostanu mrlje, ne znam kako finisiras bez posusivanja suhom krpicom Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Pa predji krpom, nemam pojma, ja ostavim, najbolje to vidim na mobitelu, kad ocistim damo spustim na stol i uzmem nakon minut, nema tragova. A ja njima ne cistim naocale, kad sam ih ih kupovao rekli samo da cistim onom krpicom, i fakat samo tako i radim Sent from my 23117RA68G using Tapatalk
Haha, ok. Ma i monitor kad sam cistio alkoholom ostanu sve ko mrlje koje tek kad se osuse mogu da se obrisu suhom krpom Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Iza alkohola ostanu mrlje i treba ocistiti microfiber krpom ili pamucnom ili suhim tuferom. I ja ispolirammtako uvijek nakon ciscenja alkoholom. A naocale se ciste samo kvalitetnim namjenskim microfiber krpicama,ne treba nikakvo sredstvo. Jedino sto treba je cesto prati te krpice,jer ako je ona prljava,samo razmazuje prljavstinu.
Ma samsung zezno sa ovim glossy coatingom na qd oled monitorima. Dok sam imo mat monitore samo obrisem cim stignem Sent from my iPhone using Tapatalk Pro