Da li mjenjati napojnu...

Discussion in 'PC konfiguracije, notebook računari, servis' started by APOCALYPTICAL, Sep 26, 2005.

1. Qler

Qler Veteran foruma

i kod mene je bilo tako dok sam imao TNT2 na ovom kompu i CD citac i pisac odvojeno, stavio ovu graficku, nece da upali nikako, ni kad istekam kabal.

kupoi sam CODAGEN 400W i sad mi gura ovo sve sto imam bez ikakvih problema :D

ja zadovoljan, nista ne clockam sve mi radi ko singerica :D

2. HamziBeg

HamziBeg Komšija

"P.S. Imali neko kakvih ideja o gore navedenom tj. zašto mi se desilo što mi se desilo... Odgovor bi bio i više nego poželjan :)" --> Pa zbog čega će ti se desiti nego zbog napojne jedinice. 400W Codegen + LGA i 9600PRO i napjna cvili ko' kakav cuko a da ne govorim o nekoliko eksplozija (oko 6 napojni puklo pri montiranju, same od sebe). Elem... nek ti je nešto krenulo po zlu u izlaznom dijelu napojne, ko' od šale ti je moglo spaliti napojnu.
    Za taj smrad... može biti od ploče... neke znaju gadno smrditi na hemikalije... kada je tako okupi družinu i "hajmo raja na fix" :). Meni se desilo da je ona silikonska plastika što je kinezi stavljaju svugdje oko kondezatora u napojnoj, odlijepila se i zaustavila ventilator... da vidiš smrada i toplote :).

Što se tiće mercury napojnih paketima smo ih podali 400W i 450W, mogu ti reći da su brlo-dobre. Nisu lahke i daju stabilnu struju. cijene negdje oko 53 i 85KM

3. APOCALYPTICAL

APOCALYPTICAL Novi član

Da, najbolje je to da neće da upali kad KABL ištekaš :p hehe