Sta mislite koji su best buy moduli? U plusu imaju Super talent module za koje sam cuo da su vise nego dobri. Planiram da uzmem 2 modula po 512 MB ali prioritet je da im je latencija 2, jer imam amd64 3200+. Takodjer u mogucnosti sam da uzmem po nesto nizoj cijeni RAM Dual DDR kit 1 GB PC3200 Kingston KVR400X64C3AK2/1G ali oniu imaju visoke latencije CL 3. Da li neko zna do kojih se postavki ovi Kingston moduli mogu spustiti. Da li mogu stabilno raditi na 2-3-2-6. Da nedajem vecu kintu za SuperTalent. Corsair ne dolazi u obzir jer je bezobrazno skup. Enise? Anyone?
supertalent cl2 ide, ak se ne varam 2-2-2-6 na nekih ~440... nemoj me hvatat za riječ, ali znam da ih je jedan čovjek kod nas kupio i svi smo se izbezumili kad nam je postao koje rezultate je dobio... ja sam se malo zajebo sa ovim kingmax-om jer sam orginalno htio supertalent, ali su me pošteno nazajebavali u dućanu i odustao sam na kraju. samo naprijed sa supertalent-om. sretno!
naravno ako možeš uzet corsair, onda odlično... ako ne možeš, čitaj moj post gore. novi corsair-ovi idu sa samsung tccd čipovima koji mogu povuć do 500+ bez problema (doduše trebat će ti dfi matična jer im treba jako visok napon za takav rad.. 3.1-3.2V).
pa zato sam i reko da mu treba dfi matična... kolko vidim tebi mem radi na 220 i mislim da nije potrebna takva voltaža (eventulano radi niskih latencija)... hint: stavi ram na 2-2-2-10 ili 2-2-2-11 i pogledaj mem rezultate prije i poslije :wink:
(mrzim kada se ponavljam) Apacer CL2.5 a provjereno radi na cl2.0. DDR400 512MB. a cijena je od oko 100-120KM zavisi gdje kupujes. Cak naletis na FBGA pakovanja memorije