DIABLO III

Discussion in 'Igre i konzole' started by igor.g, Jun 28, 2008.

1. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

Koliko sam procitao, ruski kljucevi se aktiviraju tek 7. Juna. Imas li neki link sa diskusijom oko tih kljuceva?

2. Vedo

Vedo Moderator

Jaran mi dade link, kaze njegova WoW raja ovdje valjda uzima. Mozda ima neka finta da ga switchas na eng verziju, ala sto je bilo sa BF3 :/

3. RaP

RaP Komšija

Steta sto ovaj ruski nema pay pal sto bi valjalo

4. Vedo

Vedo Moderator

Ubih onog Skeleton kinga i onda poruka - to get further quests please upgrade to the full version, tako nesh. Mocan Diablo, nema sta.

5. Beeblebrox

Beeblebrox Aktivista

Spoiler warning: ne gledajte liste achievementa, Blizzard očigledno ne zna za postojanje hidden achievementa kao na Xboxu/PlayStationu, pa sam sebi tako uspio spoilati neke bossove i područja gdje će se igrati. Bili ste upozoreni i nema na čemu :|

6. p4ja

p4ja Komšija

igrajte solo,bar pocetak, tu je sva car. sam samcat :wink:

@vedo mozes i preko 12 levela meni se cini,ponovi koji put leorica radi dropova,a i para,iskraftaj sebi sve za dalji nasatavak ako se odlucis kupit.

7. ZubicVila

ZubicVila Aktivista

Achievements svakako ne rade za ogroman broj ljudi, ukljucujuci i mene. Nadam se da ce to popraviti ubrzo :(

8. Vedo

Vedo Moderator

Cudno mi, ubio tog Skeleton Kinga, izadjem iz igre, ponovo udjem, ostali mi svi skillovi i leveli, al svi questovi idu od samog pocetka, pricaj sa onom zenskom, ponovo me salju po krunu od Skeletona i sl. Wtf?

9. fipi

fipi Aktivista

tako ti je to ako kreces opet ispocetka, mozes tamo birat djelove koje ces radit otvoren ti je citav act 1 nemoras ic ispocetka svaki put , probaj malo public games. Mozes recimo radit samo dio sa zadnjim bosom.
    To da ne ides ispocetka svaki put, imas ovo change quest pa tu namjestas

10. p4ja

p4ja Komšija

nema tu nista cudno,tebi je level cap meni se cini 12 mada mozes ispuni exp bar do kraja,ti kad se vratis u igru mozes ponovo otici i do besvjesti uzmat jedan te isti quest jer si na starteru,kad ubijes leorica u full verziji igre,otvori ti se portal iza njega i ides dalje...ovako mozes dok ne kupis game skupit para,il ako imas srece koji drop da ti baci i tako,a najvaznije od svega mozes kraftat.

11. forzamilan

forzamilan Veteran foruma

Može li koji je vaš video da vidim malo gameplay?

12. p4ja

p4ja Komšija

ma brate nemam ja vremena da sad to snimam i rezem i postam..imas na netu kolko hoces videa,idi na twich tv,imas tamo i raje koja su u infernu vec..

jedan podatak,svijetski analiticari koji prate activision-blizzard,predvidjaju da ce do kraja godine 5 mill kopija prodati. :wink:

13. Reventon

Reventon Veteran foruma

Prodat ce oni i preko 5 mil. kopija ali nemaju dovoljno servera da pokriju opterecenost, fukare.

14. Tir Anasazi

Tir Anasazi Komšija

Iskreno se nadam da ce u jednom od narednih patcheva dati opciju offline igranja za single player, j..lo ih ovo logovanje.

Nego, ko je od vas s kojim karakterom krenuo igrati. K'o da gledam 80% barbariana, ne moze bosnjo bez sjekire i belegije.

Osim Reventona, tebi avatar sve govori :lol: .

15. fipi

fipi Aktivista

Witch doktor jedini meni zabavan

16. Beeblebrox

Beeblebrox Aktivista

Sumnjam da će (ikad) ubaciti offline opciju, davno su se oni prihvatili ove always online filozofije za Diablo. Nije to samo logovanje, više je na MMO fazon (protivnici, loot i svašta nešto je server based). A evo izgleda i da su serveri došli sebi, meni od sinoć sve radi super (povremeni lag spike/vrati me par koraka u rikverc urijetko, ali ništa strašno), jedino su achievementi malo zbugirani, ali i to će doći sebi za koji dan, ne sumnjam u to.

Inače, Witch Doctor (aka najbolja klasa ikad :D), level 17, tek završio Act I, a već 10 sati guštam igru. Ako se neko još uvijek predomišlja, sve preporuke!

17. fipi

fipi Aktivista

btw ima li iko problema sa stopanjem, imam phenom II 965be, ati 6870, 4 gige rama i stopa mi.

18. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

Iskljuci vsync koji nije nesto dobro implementiran koliko citam po netu.

19. fipi

fipi Aktivista

Pomoglo je, nije skroz nestalo, ali je puno bolje sad

20. p4ja

p4ja Komšija

ja sam betu lupo monka,nafuro se na njeg pravo,al kad je ovo doslo,i kad sam vidio armor od barba, bilo je barb je barb,jos juce jednu odigram sa nekom rajom,izmedju ostalog wd,monk i dh ,al kad barb opali kombo leap+seismic slam,monitor se zatrese.