Dosadan problem

Discussion in 'PC konfiguracije, notebook računari, servis' started by RedMan, Oct 19, 2007.

1. RedMan

RedMan Novi član

Imam jedan problem , ako se moze nazvati tako :d , na laptopu kad god namjestim power šemu , stavim da se nikad ne gasi ni disk ni ekran i stavim da kad preklopim ekran da sistem ne ide na stand by nego samo da se ugasi.E problem je slijedeci , poslije nekog vremena se sve poremeti , sve se vrati na defaultne postavke i to mi smeta pravo.Napravio sam novu šemu ali nista.Ima li neko riješenje ?

2. Zlatan

Zlatan Komšija

kod mene slicno..samo sto se ne vraca na defaultne postavke nego jednostvno nece da funkcionise gasenje ekrana...postavke ostaju iste ali ne fereceraju...i gdjegod sam to pitanje postavio niko ne zna o cemu se radi...ja imam dojam da obzirom da je komp umrezen da se nesto poremeti kad pristupam na njega sa drugog kompa....bilo sa remote deskt. connection bilo obicno pristupanjem na mrezni disk kroz explorer.....

3. RedMan

RedMan Novi član

Ma meni se nakon 5-6 minuta samo resetuje.Ne moram nista raditi.Ne znam sta bi moglo biti , a ide mi na živce :lol: , svaki put prije preklapanja ekrana moram staviti da ne ide na stand by , jer ako ode ne stand by onda mi se i konekcija na internet iskljuci i prekine ako nesto skidam.