Električni romobili

Discussion in 'Generalna diskusija' started by kvaju, Nov 12, 2021.

1. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Mislim da ova nova serija nije jos podržana od strane aplikacije. Malo sam tražio ali još nemaju ovi novi modeli podrsku

Sent from my galaxy s23

Haker likes this.
  2. zippoo

zippoo Veteran foruma

Ko god misli da 23-25 kg nije tesko,neka kupi vrecu brasna u Bingu od 25 kg i neka nabaci na ledja i popne se uz stepenice na 3.-4. sprat.
    I neka onda dodje ovdje i neka nam napise da li je tesko ili nije.

Fakat ovdje na ovom forumu u zadnje vrijeme ima najvise preseravanja

3. Haker

Haker Veteran foruma

Niko nije rekao da je lagano ali sa druge strane (ne računajući povrede i fizičke nedostatke) ako ne možeš zdrav i prav to iznijeti onda se upucaj.

I nije isto, brašno moraš na rame ovo se napravi kao kofer i izneses.
    Danas su ljudi invalidi

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

aNaToMiC ! likes this.
  4. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Ako ima rucka a vjerovatno ima, nije strasno.

5. zippoo

zippoo Veteran foruma

Ne znam ima li svaki te opcije. Mozda noviji svi imaju.
    Ovaj moj se ne moze sklapati recimo. Nije toliko tezak ali je opet jako nepraktican za nositi.

6. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Eto nosao sam nije neka težina sad. Ide pici dobro. Zadovoljan sam na prvu.

Sent from my galaxy s23

aNaToMiC ! and Haker like this.
  7. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Preseravanje je praviti od sebe nesposobnog muskarca ako nemas zdravstvenih vec razloga da stvarno ne mozes neke stvari raditi.

Jos malo pa ce biti normalno da otac ne moze dijete od 3/4 godine podici i ponijeti nekad iz zajebancije i sl.

8. zippoo

zippoo Veteran foruma

To se vi u stanovima motivisete tako i sami sebe lazete,da vam je lakse uznijeti na 3.-4. sprat :D
    Mi sa garazama nemamo te probleme :D
    Ne radi se o snazi...

Igrom slucaja,brat mi zivi na 4. spratu zgrade bez lifta,iako je novogradnja i nekada mu pomognem nesto uznijeti na 4. sprat,kada kupi,tipa TV,Ves masinu i tako to...ono ne bi ni najvecem neprijatelju pozelio :D
    Ne mogu sebe zamisliti da svaki dan jednom - dva puta vucaram romobil gore-dole na tu visinu...vama kojima je to ok svaka cast.

Last edited: Jul 17, 2025
  9. Haker

Haker Veteran foruma

Evo moja baka sa 87 svaki dan lubenicu donese ekvivalentno tom famoznom četvrtom spratu toliko o tome koji ste mekusci

10. zippoo

zippoo Veteran foruma

Nego,kad baka uspije pojesti cijelu lubenicu dnevno ?
    :D

11. selvin

selvin Moderator

Ma uznosi unucima sto ne mogu kile :D

zippoo likes this.
  12. Haker

Haker Veteran foruma

Ovo je bio sevap. Po dvoje se nakace na jedan romobil, ne moze se vise hodati cestom. [​IMG]

13. zoi

zoi Veteran foruma

Nije to što ti misliš Hakeru. Ovdje je gradsko vijeće donijelo odluku da ne mogu bicikla i romobili na glavni gradski trg/šetnicu. Odnosi se samo na tu zonu. Po ostatku grada standardno divljaju jer policija nema zakonske osnove da reaguje.

selvin and Haker like this.
  14. Haker

Haker Veteran foruma

Barem nesto, kod nas auta ostavljaju gdje je kome ceif, a kamo da urade nešto za romobile.

15. zoi

zoi Veteran foruma

Ja bih volio da se ozbiljnije reguliše to. Posebno ovi na romobilima divljaju, voze brzo, voze u skupinama, očekuju da im se makneš, samo skrenu na pješački pri većim brzinama itd. Možda za 5 do 10 godina to i bude regulisano, dok bude nekih ozbiljnijih tragedija, nažalost

selvin likes this.
  16. selvin

selvin Moderator

Upravu je zoi, nista od zobs-a jos uvijek. Sramota. Mi smo prosle godine u Tuzli gurali da se donese slicna gradska odluka za Trg i korzo, ali nemaju sluha. Meni momcic neki zamalo ne pregazi dijete od 2 godine, ja ga jedva uhvatio. Pun trg, hiljadu ljudi u pola ljeta, oni max kroz trg. Dodje lik sa dvojicom krkana da me udaraju sto sam ga ja uhvatio za romobil, dijaspora neka. Okupilo se 50 ljudi, ubjedjuju ih da je divljao i vozio prebrzo, ma kakvi dijete je njihovo zlato. Zvali policiju, isli kod komesara, ne mogu im nista.

17. Qler

Qler Veteran foruma

Jaran je nedavno platio kaznu, kod Bristola vožnja bicikla u suprotnom smjeru...

18. selvin

selvin Moderator

S romobilom ili biciklom?

19. Qler

Qler Veteran foruma

Biciklom.

20. zippoo

zippoo Veteran foruma

Bilo bi super kada bi nasi nadlezni krenuli po prioritetima.
    Da prvo rijese probleme sa autima,da sankcionisu,pa onda neka idu na motore/skutere pa onda neka se spuste i na bicikle/romobile.

Ja kada procitam da neko ima 20-30-50000 KM kazni a i dalje uredno vozi,sve u zelucu mi se okrene ...uvijek ide ono pitanje, KAKO???????????????????????????????????????????

Qler likes this.