Električni romobili

Discussion in 'Generalna diskusija' started by kvaju, Nov 12, 2021.

1. selvin

selvin Moderator

Pa dobro, ja mislio nesto ga pogresno kaznili, biciklisti su odavno umislili da su pjesaci. Mislio sam da ima veze sa diskusijom o romobilima.

2. Reventon

Reventon Veteran foruma

Radi se na tome, jest vakat da rijese
    https://tuzlanski.ba/vijesti/bih/na...-elektricnih-romobila-na-ulicama-tuzle/995320

3. Reznor

Reznor Overclocker

Ovo je malo i kontradiktorno, jer staza ponekad nije dostupna sa druge strane ulice. Negdje se prekida pa opet nastavlja, nije konzistentna.
    A ima donekle veze i sa romobilima, istom stazom i oni idu, samo oni voze gdje stignu, nemaju neki pravac, nego idu cik cak, malo na trotoar, malo na cestu, pa onda malo sijeku put, i tako.

4. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Pa onda valjda sidjes na cestu dok ne dodjes opet do staze za biciklo.

aNaToMiC ! likes this.
  5. Bosna_Sarajevo

Bosna_Sarajevo Novi član

Pozdrav, nisam ni imao acc za ovaj forum HW, sad sam kreirao samo da pitam
    dali imate iskustva s ovim Xiaomi 5
    Baš u Imtec neka dobra cijena s popustom 750KM, nekako mi ime predobre karakteristike za te pare, jel stvarno tako dobar? Mislim solidan
    https://imtec.ba/elektricni-romobili/xiaomi-elektricni-romobil-5

6. Reventon

Reventon Veteran foruma

Dobra cijena, u Genelecu isti 930KM. Vidjam ga cesto po gradu, voza ga raja. Pored te standardne imaju jos pro i max modeli.

7. Bosna_Sarajevo

Bosna_Sarajevo Novi član

Ma nebi više ništa od Geneleca kako su počeli tušiti robu Bingu tako su se pokvarili.
    I ovaj Imtec nisam nešto prije gotivio vazda su najskuplji, mislio sam da su propali, ali izgleda da su nešto totalno promijenili, ušao im na webshop čovječe potpuno nešto novo, tamo sve vri od popusta imaju popuste i do 50%
    S ženom gledali skutere, sad ona ugledala i TV, bolje da nije ni gledala, morat ću kupiti oboje.

Televizor TCL QLED TV 55'' (140 cm) 55P71K Google
    https://imtec.ba/televizori/televizor-tcl-qled-tv-55-140-cm-55p71k

Gledaj ovo, QLED 55" za 750KM fakat lupaju dobre cijene, a provjerio sam ovaj se može registrirati za dodatne 3 godine garancije pored osnovne dvije znači ukupno 5 godina

I to dvoje skuter i TV ode milja i po :)

8. dmr

dmr Veteran foruma

Probaj onda Imel Lukavac :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

9. zippoo

zippoo Veteran foruma

Ako ne kupis nijedno od to dvoje,lova ce ostati u dzepu :D
    Pa se dogovori sa sobom i sa zenom,sta i kako :D

Salu na stranu...to je odlican romobil za 750 KM...pisali smo prije 2 mjeseca za taj model...razlika izmedju njega i Pro modela je neka minimalna...ja mislim samo domet.

10. iPlay

iPlay Komšija

Imam 5 Pro. Platio ga 1k. Već treći mjesec jako zadovoljan. Jedina mana je težina, ali ne može i jare i pare.

Obična 5-ca nema zadnju suspenziju, lakši je 2 kg (težina: 20 vs 22 kg) i motor je max. snage 700W dok je kod Pro verzije 1000w. Osalo je sve identično.

Ako imaš lift u zgradi kako ga ne bi nosio, go for it.

Last edited: Aug 18, 2025
  11. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Ja evo vozim elite verziju nešto više od mjesec i prezadovoljan sam.

Sent from my galaxy s23

12. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

13. Mujka

Mujka Komšija