EPN - oficijelni thread

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by zilo, Dec 22, 2005.

1. zilo

zilo Komšija

Vidis ja i WoW placam 20-ak markica mjesecno i kada dodje vikend i ugrabim malo vremena da se poigram i uzivam, meni ping bude 15 000. Osim sto mi konekcija steti zdravlju, steti i mom novcaniku.

Kod mene su ovakvi, ili slicni problemi od januara. 11 mjeseci se hebajem sa njima, 11 mjeseci je ista prica da ''MI JE ULETIO VIRUS!''

2. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

Navodno su im trebali pustiti novi link prema natprovajderu 5 og...a mene i dalje izbacuje iz tmn-a....30kb/s nisam vidio ima 2 mjeseca ...kriticni su nema sta...a cod2 nesmijem ni probat upaliti ofiram se pored dial upera...
    EPN :smt072

3. NeTRa1der

NeTRa1der Komšija

sad ce tek da bude veselo :lol:

4. zilo

zilo Komšija

Neka, napreduje se. Sada su bar stavili obavjestenje. :smt023 :shock:

5. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

kakav BH Cabel, i kod mene na HS-u sranja s konekcijom, koliko hoces... juce neta citav dan nije bilo...

6. zilo

zilo Komšija

Ne znam kako je na ostalim kablovskim, ali BH Cabel Net je fakat kriza. Programska lista je uzasna, instalacije katastrofa, tehnicari nestrucni. Oni pokrivaju podrucje Vojnickog i Dobrinje ...

7. ming

ming Veteran foruma

Ovi moji gayevi vaze za bolje, samo pogledate sig :lol:

8. zilo

zilo Komšija

Sta se zalis, ja te brzine nisam vidio 2 mjeseca. :lol:

Kod mene max ide do 5 kB/sec down., a ping u WoW-u 25k. :mrgreen:

Torrenti i p2p nece nikako. 8)

9. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Bihnet majka.

10. Neso

Neso Komšija

Ma nego sta.Prve pare i ja prelazim na Bihnet.

11. Qler

Qler Veteran foruma

12. Benq

Benq Komšija

@Neso naravno da ces prec na bihnet kad koristis logosoft koji ne valja ni 5%

@Qler jarane tebi brz download pravo :mrgreen:

13. Neso

Neso Komšija

Da Benq Logosoft ti je jedna velika K****A.Nit im valja infrastruktura a o Customer Care da ne pricam :roll: Svi imaju Free zonu samo mi Lagasoftasi NE.Najsmijesniji su admini na lol forumu.Mi se zalimo fino,upucujemo kritike a oni samo brisu kao da nista nije bilo i ne odgovaraju.Samo znaju rec da se izvinjavaju jer su radovi u toku i naravno puci konekcija kad ja skidan jedno 3 gige sa neta :evil:Bas sam jucer cuo da je Logosoft izgubio u 2006-oj godini oko 35% korisnika i da se broj raskinutih ugovora se povecava :?

14. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

ah Neso - pa nije valjda da skidas toliko megabajta bez download managera :shock:

15. Neso

Neso Komšija

Da jednom mi se to desilo :roll: Uradio ja lijepo format cijelog HDD-a(nisam imao ghosta) instaliram sve moguce programe koji su mi potrebni i pokrenem Download LOTR-a(film) a nisam skinuo GetRight.Odem na spavanje i kad sam se ujutro probudio i vidio da je stalo tj.da mi se Download prekinuo na nekih 2 gige,nazvao sam Logosoft i nagovorio im svasta tako da su dosli odmah sutra da mi poprave signal :D

16. vnm_

vnm_ Komšija

za mene su na apsolutnoj nuli otkad su blokirali pristup forumu svima koji im nisu korisnici...a kao korisnika su me izgubili vec u 2005-oj, a bio sam od pocetka 2001...apsolutno ne sumnjam u to i da su izgubili vise od 35% korisnika...

iskreno da vam kazem, i bihnet je daleko od nekog dobrog odnosa prema korisnicima, ali ja sam se u 18 mjeseci kako sam korisnik mozda 5 puta mogao pozaliti da nesto nije udure sa konekcijom, a i to je bilo tipa sat vremena neki zastoj i onda opet sve regularno...

doduse od aprila cekam hoce li skontati da mi nisu prebacili brzinu sa 3G na 5G paket, nakon sto sam ih zvao 3 puta, i nakon sto su mi zasigurali da jesu prebacili...brzina mi uopste ne treba jer sam se prebacio zbog limita, ali cisto me zanima kakva je to procedura kad je 3 puta nisu odradili kako treba :)

17. Neso

Neso Komšija

Ma vnm Bihnet kad kaze da su radovi u toku odmah najavi i datum zavrsetaka.
    Meni samo nije jasno sta oni GAYEVI rade tamo u Lagasoftu.Sto ose tice tvog prelaska sa 3G na 5G ne znam jel sada tebi ide novi ugovor ili je to samo nekoliko klikova misem onog guzonje tamo.

18. zilo

zilo Komšija

Otvorite temu Logosoft, pa tamo raspravljajte. Imamo mi europronetovci dosta svojih problema i muka da bi jos i vase slusali. :mrgreen:

19. vnm_

vnm_ Komšija

ma sve je super, sam prelaz je bezveze jednostavan, odes potpises nesto prebace ti, stvar je u tome sto ja tu 5G brzinu nemam, a necu vise da ih zovem, nemam zivaca da psujem bez potrebe...

20. 3125

3125 Komšija

Enjoy :mrgreen: