Far Cry 3

Discussion in 'Igre i konzole' started by Deniken, May 3, 2011.

1. dmr

dmr Veteran foruma

Kako ba nisi mogao doci s druge strane ostrva? Itekako si mogao, recimo preplivati kroz vodu pa izaci na plazu ili ici kopnom, potpuno isto kao crysis.

2. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

Ako je to jedina nelinarnost u igri, j**es to.

3. kolinsb

kolinsb Veteran foruma

mene je FC odusevila. Zaista sam je igrao s uzitkom, i bila je pravo teska. Na Realistic sam odustao. 2 dana nisam mogao preci prvu mapu :lol: :smt003 kad sam vidio vodu u FC1, oci su mi ispale... a tek ona cudovista po objektima, u dzungli. umires od straha kad cujes one zvukove. skoro se u gaces ukakis :D ambient u igri je fantastican. i HL2 sa EP1 i EP2 mi je fantasticna igra, pogotovo sto se tice gameplay-a. ne mozes prestati igrati. samo sto sjednem da jedem, vratim se igrati, jer me zanima sta ce biti sljedece.... :) :) bio sam ko zene kad gledaju sapunice :D

4. dmr

dmr Veteran foruma

Meni je to bas prava mjera, inace ne volim sandbox tip igara nekako mi unisti igrivost :D

5. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Ni meni Far Cry nije legao uopste, prosjek, a i grafika je legla samo zato sto je bilo tropsko ostrvo, kako god ga uradis valjat ce. Ja sam ga igrao poslije Doom 3 koji je bio odlicna igra, a onda jos dosao HL2...

6. xman

xman Komšija

Prvi dio je jedna od najboljih pucacina ikad. Tu nema rasprave. Bolji je od 90% pucacina koje su izasle u zadnjih 3 ili 4 godine. Prica je naravno nebitna al tehnicki aspek igre i nelinearnost u pristupu gameplayu je 5 stepenica iznad Killzone3, Crysis2 i ostalih konzolaskih megahitova danasnjice. Ja ga pamtim ko fantasticnu igru i uzivao sam svaki sekund igre. FC2 je bio dosadan,realno. Ali se u kasnijem dijelu igre moglo napraviti da to izgleda malo zanimljivije jer si imao vise oruzja ali igru je ubila otvorenost. Tesko je bez linearnosti napraviti a kamoli odrzati neku dinamiku i napetost... Fc3 ce biti bezze. Apsolutno sam siguran.

7. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

Tebi je sve nebitno osim j**acke grafike zar ne?

8. xman

xman Komšija

Prica je naravno bitna i okosnica je svakog FPS-a jer svi FPS-ovi inace imaju j**acku pricu zar ne?

9. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Ja sam evo pri kraju skidanja Far Cry-a.Nikad ga nisam do kraja presao,mozda polovinu jer mi je tada grafika slaba bila pa mi se nesto i nije dalo da igram a sada cu lagano da ga ponovo ocejfim. :lol:

10. ColdFire

ColdFire Overclocker

bit ce ti patnja sa instalacijom . ja sam peglao 2-3 sata dok ga nisam sredio

11. dmr

dmr Veteran foruma

bila je ona repack verzija koja se otpakivala 2 sata :)

12. zoi

zoi Veteran foruma

Dosta wareza, tema je Far Cry 3.

13. dmr

dmr Veteran foruma

sto warez moze i original biti zapakovan. :) Al da dosta je o FC1.

14. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Nikakva patnja,sve ok proslo i gotovo za 5min.
    Ovaj fc3 pravo dobro izgleda samo pitanje je kako ce to sve ispasti.Vidjecemo kad dodje septembar 8)

15. KingT

KingT Veteran foruma

Last edited by a moderator: Aug 2, 2017
  16. Vedo

Vedo Moderator

Last edited by a moderator: Aug 2, 2017
  17. ColdFire

ColdFire Overclocker

Gledao sam na GT ... boring :S

18. igor.g

igor.g Komšija

Kako je mocno :D