Far Cry 3

Discussion in 'Igre i konzole' started by Deniken, May 3, 2011.

1. zoi

zoi Veteran foruma

Pa nemojte skidat ako vam se ne sviđa :? Inače raja vjerovatno igra samo jednu igru istovremeno, pa im tako ovakvi driveri i odgovaraju...

2. Sena

Sena Veteran foruma

Fazon je sto je nvidia sa 310.54 po prvi put ukakila drivere, valjda ljudi pretjerali sa optimizacijama da izvuku fps.

3. zoi

zoi Veteran foruma

Čuj prvi put, ne sjećaš se ti drivera za Modern Warfare, aka CoD 4, kad su radi performansi pokvarili grafiku, al hajde sad, tema je FC3, ode ovo daleko :)

4. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Sta su tacno pokvarili s obzirom da koristim te drivere neko vrijeme, a nisam primijetio neke probleme?

5. Sena

Sena Veteran foruma

Problem je sa 600 serijom, jer su za nju rađene optimizacije, konkretno za mene BF3 ima neko glupo trzanje kada hoces da nisanis, a mnogo ljudi je prijavilo da im se BF3 crasha.

6. forzamilan

forzamilan Veteran foruma

Eto ti Sena Nvidije i drajvera :twisted:

7. Sena

Sena Veteran foruma

Samo sam cekao da netko od AMD-ovaca baci comment. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

8. kolinsb

kolinsb Veteran foruma

Evo stigao key, pa cemo da instaliramo Uplay i svucemo igru kad dodjemo kuci :) :)

9. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Desetominutni trailer :)

Last edited by a moderator: Aug 2, 2017
  10. AhmeT

AhmeT Overclocker

Predobro ovo izgleda, pravo su se potrudili haman :)

11. kolinsb

kolinsb Veteran foruma

raja, je li netko probao kampanju? ima neki retardirani bug, ne mogu igrati dalje. vozim se s onim likom sto me je spasio, i kad trebam da izadjem iz dzipa, trazi mi da pritisnem i drzim F, uradim to, ali nece da izadje iz dzipa kako bih nastavio :( evo koji dio je u pitanju:

https://www.dropbox.com/s/95bblyxmusghr ... -15-16.jpg

12. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Probaj drzat N :mrgreen:

13. dmr

dmr Veteran foruma

po defaultu je "E" za izlazak/ulazak u vozila.

EDIT: Malo duze drzati.

14. kolinsb

kolinsb Veteran foruma

ama mijenjao sam ja te kontrole sebi. E mi je knife, F je use itd itd.... cak sam sa F prebacivao i na N, i na neka druga slova, ali i dalje nece pa nece

15. dmr

dmr Veteran foruma

Drzao malo duze? Probaj vratiti na E jer je to def, mozda ima veze.

16. igor.g

igor.g Komšija

17. kolinsb

kolinsb Veteran foruma

patch se instalirao odmah cim sam igru pokrenuo. probam vratiti na E.

18. Vedo

Vedo Moderator

Igrao PS3 verziju, FOV je kriminalno mali. Al grafika & gameplay su super.

19. kolinsb

kolinsb Veteran foruma

Vedo, FOV se moze mijenjati u opcijama. Bar je tako na PC-u :) moguce da je to na konzolama izbaceno, jer je igra pozahtjevna pravo. Ja kad sve stavim na maximum pri DX11, imam jedva 20FPS-a :shock: gameplay me nevjerovatno podsjeca na FC2, a grafika na FC1 :) btw, problem s izlaskom iz dzipa je rijesen vracanjem na defaultni E :) MP nisam mogao probati da li radi opterecenja servera, da li zbog nekog bug-a. uglavnom, budem sam u lobby-u i nish se ne desava :D

20. dmr

dmr Veteran foruma

Je li primjetio neko koliko je bolja grafika kada se igra pokrene sa farcry3.exe a ne sa farcry3_d3d11.exe sto je po defaultu? Isto je sve podeseno u video setings al je neuporedivo bolje kada se pokrene sa farcry3.exe (nekako kao da koristi napredniji shader model) ali cim pogledas u nebo fps pada na 20ak. Ne znam sta im ovo znaci.

EDIT: Navodno je kada se pokrene sa farcry3.exe igra samo u dx9 iako u video options pise dx11, ali meni bolje izgleda :D. Je li jos neko probo?