Far Cry 3

Discussion in 'Igre i konzole' started by Deniken, May 3, 2011.

1. ColdFire

ColdFire Overclocker

Koja vama igra valja :D :lol:

2. zoi

zoi Veteran foruma

3d Mark i Ungine Heaven :D

3. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Kad vidim ovako komentare, skontam da ne treba ovdje preporuke traziti. Da nisam igrao, preskocio bih je kolko popljuvase :lol:

4. kolinsb

kolinsb Veteran foruma

pogledaj reklamu na dnu teksta :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

5. ColdFire

ColdFire Overclocker

Ma igra je mrak . Ogromno ostrvo za zezanje , moze se razlicito pristupit borbi , fino napravljeno napucavanje , raznoliko , pofina grafa sta se moze pozeljet vise ? Bas igram FEAR ponovo i vidim koliko su igre napredovale . Da mi je neko reko dok sma vrtio FEAR na 9800 da ce nekad biti igra kao FC3 rekao bih da je lud :)
    Pljuje se COD izadje nesh drugacije pljuje se i to :) Haman svi igraju igre po par sati i ajmo next .

6. Sena

Sena Veteran foruma

Pun pogodak. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

7. Pasha

Pasha Komšija

Sad bi ja trebao reći da nemate nikakvog ukusa, jel' ? Meni je igra repetetivna, dosadna i glupa. Obična dječija basna za spavanje. Ubij pirate, osvoji toranj, ubij pirate... i ondas opet tako dva-tri puta, da bi onda išao u lov da bi sebi napravio veći novčanik. To koliko igram igre možeš vidjeti u mom potpisu. Igre poput Dark Souls-a, Halo-a, itd.. Kako neću biti razočaran kada sam platio 55 eura za ovu glupost.

8. xman

xman Komšija

Mirise na konzolu na svakom koraku al ovo je od zadnjeg STALKERA najbolji FPS.

9. Sena

Sena Veteran foruma

Upravo, ovo je meni licno najveci nedostatak igre, zajedno sa glupim spawnovanjem neprijatelja.

Imao sam velika ocekivanja od igre, jer mi se svidio koncept, a i pocetak mi je bio dobar, ali onda kasnije splasnulo.

FC2 mi je bio isti ovakav, nakon par puta nakanivanja sam ga uspio preci, i to sa trainerom. :mrgreen:
    Naravno sve je ovo moje licno misljenje, i odlicno je sto ima fin broj ljudi kojima je sjela igra.

10. Pasha

Pasha Komšija

Eto vidiš, repetitivni PC igrači koji nikada nisu okusili konzolu ( a imaju nešto protiv toga - lol ) upoređuju PC ekskluzivu sa ovim smećem.

I ja bih sada trebao napisati kako su PC igrači retardirani, ili u gorem ili retardiranijem slučaju da mi ; 'igra smrdi na PC' ?

Neka neko proba Red Dead Redemption, pa neka vidi šta je open world shooter.

11. zoi

zoi Veteran foruma

Može li ikako bez PC vs konzole?

12. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

:D

Last edited by a moderator: Aug 2, 2017
  13. ColdFire

ColdFire Overclocker

poredis dark solus i FC3 :) no comment

14. NAILS

NAILS Moderator

..ali me isfura da moze max 16 igraca. 8 VS 8 ..steta velika.

15. Pasha

Pasha Komšija

Pa to je bio odgovor na tvoju prozivku da samo počnemo igre. Tako da možeš zagledati u achievement-e i vidjeti koliko se igraju dobre igre. Vidi, nemam ja ništa protiv da ti voliš igru, samo mi smeta kada mi neko osporava moje pljuvanje. Imam pravo da je popljujem, kao što ti imaš pravo da je gotiviš.

Doduše Dark Souls smrdi na konzolu, a pogotovo Halo 4. :lol:

16. ColdFire

ColdFire Overclocker

Opet te pitam kakve veze imaju FC3 i Dark Souls :lol:
    Igram ja braca i Deamon i Dark Souls i cak i Halo Wars . Nema to veze PC vs Konzola ...
    Pljuj ti sta hoces al reci koji je bolji shooter u 2012 od fc3

17. Pasha

Pasha Komšija

Kakve veze imaju tvoje gluposti pa pričaš da samo probamo igre ? Jel' sada jasnije ? :lol:

Halo 4 je bolji shooter.

18. jeretik

jeretik Komšija

Max Payne 3? Planetside 2? Mechwarrior Online? Halo 4? Miner Wars 2081? Natural Selection 2?

19. Pasha

Pasha Komšija

Da dodam tu i Borderlands 2.

20. ColdFire

ColdFire Overclocker

Single player ...
    Slazem se za Borderlands 2 , i MP 3 ovo ostalo je MP
    Halo 4 je ko Reach samo sa story