Favicon na HWB??

Discussion in 'Sadržaj, prijava problema i prijedlozi' started by Teoma, Dec 5, 2005.

1. Teoma

Teoma Novi član

može li se možda staviti favicon na HWB??? Jedini on nema favicon na mojem personal baru u operi :p
    i kada če izači taj novi dizajn HWB??,bilo je ja mislim govora o tome prije

2. ming

ming Veteran foruma

Novi design HWB-a?

Sjecam se ja da je nas uvazeni admin Enis_Don_King se posvadjao sa udrugom forum dizajnera, zaprijetili su mu da ce mrtva glava pasti ako sta dohvati na forumu.

:mrgreen:

I da dodam auto usere :evil:

3. Esh

Esh HWB

sta da ti kazem, volio bih vidjeti to koliko i ti (cak i vise:)), no evo imam novo obecanje da ce "uskoro" biti gotovo 8)

salu na stranu, veci dio administracije je gotov, samo se cekaju finalni radovi i dizajn, zato predlazem da svi, ako vam vec nije mrsko, uputite pm sa pitanjem, prijedlog i sl. nasem dragom webadminu pod nickom "ihti" pa da on to sto skorije zavrsi, ok?:)

4. zasto_pa_zato

zasto_pa_zato Aktivista

Forum nemojte mjenjati, najbrze se renderira od svih drugih i to mi se skroz svidja.

5. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

Fakat nemojte da poslje bude fino krasno i masno ....tj da bude graficki napucano a da hwb otvara po sata
    ;)
    pozdrav

6. maxy

maxy Novi član

ovako je najbolje kako je sad sto je najvaznije brzo radi 8)

7. postal dude

postal dude Aktivista

ostala si uvjek ista.... hehe

neka ga vako.

8. zasto_pa_zato

zasto_pa_zato Aktivista

npr. bihnet je usrao sto je promjenio onaj svoj forum, prije je bio i pregledniji i "laksi".

9. Esh

Esh HWB

ma nije forum problem, ali stvarno nam treba novi sajt prvenstveno zbog dimenzija postojeceg.

10. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Svakako, ja sam već nekoliko puta rekao šta bi se moralo ili trebalo promjeniti. Broj vijesti svakako povećati, kao i vodoravni prostor za vijesti, ali i linkove...

I napokon skinuti PHBB sliku sa foruma...

11. Qler

Qler Veteran foruma

ma forum je munja brz, sta god radili ne dirajte to! samo neka ostane "lagan"!

12. Teoma

Teoma Novi član

evo nekoliko prijedloga za novi HWB:
    1.kao što sam spomenuo prije da se stavi favicon.
    2.promijeni skin foruma,ovaj je postao sumoran za gledanje.
    3.da se stave novi smajliji od foruma
    4.napravi novi logo od hardwarebase-a
    5.organizuje neka nagradna igra gdje se može osvojiti neka egzotična grafička :D

nadam se da če svi moji prijedlozi biti uvaženi ili barem neki :wink:

13. zilo

zilo Komšija

Nek rade sta hoce samo nek ne uvode rankove.Navalice spameri ko ludi.Anti-rank je k'o firewall za spamere :D

14. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

btw da spomenem jedan problemcic sa forumom - kad kliknem na "all" pored smajlija da mi otvori i one dodatne pojavi mi se popup sa porukom "hacking attempt 1". koristim firefox 1.5. do cega je, jer do mene nije?

15. ming

ming Veteran foruma

I meni se to desava.

16. zasto_pa_zato

zasto_pa_zato Aktivista

Ja koristim Quick Reply, vecinom, sto implicira da to ne ukidate.

17. Teoma

Teoma Novi član

isti problem imaju i IE6 i Opera :?

18. syss

syss Veteran foruma

e vidiš recimo moja jedina želja je da se stavi alt + s kao funkcija slanja sa quick reply-a... znači isto kao i sa "full" reply-a, icq-a, outlook-a i sl.

fala enise! :D

19. kamikaza

kamikaza Aktivista

bas ovo nije sumorno za gledanje:
    a ovo za graficku: sve bi jedni te isti osvajali :wink:

20. zilo

zilo Komšija

Nije kad si dosao prije par dana.
    Kay