može li se možda staviti favicon na HWB??? Jedini on nema favicon na mojem personal baru u operi i kada če izači taj novi dizajn HWB??,bilo je ja mislim govora o tome prije
Novi design HWB-a? Sjecam se ja da je nas uvazeni admin Enis_Don_King se posvadjao sa udrugom forum dizajnera, zaprijetili su mu da ce mrtva glava pasti ako sta dohvati na forumu. :mrgreen: I da dodam auto usere :evil:
sta da ti kazem, volio bih vidjeti to koliko i ti (cak i vise), no evo imam novo obecanje da ce "uskoro" biti gotovo 8) salu na stranu, veci dio administracije je gotov, samo se cekaju finalni radovi i dizajn, zato predlazem da svi, ako vam vec nije mrsko, uputite pm sa pitanjem, prijedlog i sl. nasem dragom webadminu pod nickom "ihti" pa da on to sto skorije zavrsi, ok?
Fakat nemojte da poslje bude fino krasno i masno ....tj da bude graficki napucano a da hwb otvara po sata pozdrav
Svakako, ja sam već nekoliko puta rekao šta bi se moralo ili trebalo promjeniti. Broj vijesti svakako povećati, kao i vodoravni prostor za vijesti, ali i linkove... I napokon skinuti PHBB sliku sa foruma...
evo nekoliko prijedloga za novi HWB: 1.kao što sam spomenuo prije da se stavi favicon. 2.promijeni skin foruma,ovaj je postao sumoran za gledanje. 3.da se stave novi smajliji od foruma 4.napravi novi logo od hardwarebase-a 5.organizuje neka nagradna igra gdje se može osvojiti neka egzotična grafička nadam se da če svi moji prijedlozi biti uvaženi ili barem neki :wink:
Nek rade sta hoce samo nek ne uvode rankove.Navalice spameri ko ludi.Anti-rank je k'o firewall za spamere
btw da spomenem jedan problemcic sa forumom - kad kliknem na "all" pored smajlija da mi otvori i one dodatne pojavi mi se popup sa porukom "hacking attempt 1". koristim firefox 1.5. do cega je, jer do mene nije?
e vidiš recimo moja jedina želja je da se stavi alt + s kao funkcija slanja sa quick reply-a... znači isto kao i sa "full" reply-a, icq-a, outlook-a i sl. fala enise!