FIFA Mega Thread

Discussion in 'Igre i konzole' started by Adi_k, Sep 17, 2006.

Tags:
  1. NAILS

NAILS Moderator

Ako sam dobro skontao, kada izgradim prvi tim/klub, i izbrišem pa podjem od nule, dolaziti ce mi klubovi u rangu prvog izbrisanog kluba ? Koji mentoli jebala ih igra..

Kupim nekoliko letvi od igraca i sjebem klub, ostanem bez para i hajde reko da se manje nervira pocet cu od nule. I sada mi dolaze klubovi preko ocjene 80. Presmješno gledati. Ne mogu lopte uzeti doslovno.

Maloprije mi je ovaj tim došao, sa 81 ocjenom:

http://pokit.org/get/img/81d307b6eb1a0c ... c1cd88.jpg

A kod mene bio sastav:

http://pokit.org/get/img/ad37bfdf862724 ... 54f8de.jpg

Buskets, Pike, Mandžukić, Hernandez itd.. protiv defaultnog tima ???

Inace mi nije ova formacija ali mi se povrjedio Moreno.

Od tri utakmice, svi timovi preko 80, dvije izgubio jedno pobjedim. Ako mi ovakvi timovi budu diolazili, ne mogu se nadati pobjedi barem narednih dvadeset utakmica dok ne sastavim nesto konkretno. Jbt sa prvim timom dobro startam, mislim da sma imao 6 pobjeda za redom u prvih 6-7 utakmica, cim sam uzeo onog levata Džeku i flopa Fabregasa, nisam se mogao sastaviti sa loptom.

Sa prvim timom nije bilo tako, ako je moj tim 61, dodje mi eventualno tim sa 62 ocjenom.

EDIT: Evo opet.. nema poente igrati:

2. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Haha u FUT ti dolaze protivnici bilo kojeg ratinga. U obicnim seasons ti dolaze tvog ratinga timovi.

3. donjapa

donjapa Overclocker

FUT igras ako imas para :D Inace igraj Online Seasons, puno realniji matchmaking.

4. NAILS

NAILS Moderator

Da ali nije bilo sa prvi timom tako. Svih dvadesetak utakmica je bilo sa protivnicima u mom rangu. Sad' sve neke zvjezdice.

Inace neka se puše.. zabio gol u startu, parkirao autobus i izvukao pobjedu i to sa igracem manje..

Neka crkunu njubare hahahahahahha..

Nego FUT je zabavniji ..sad mi bas krivo sto sjeba prvi tim. Bas sam imao fer protivnike.

5. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

U FUT su protivnici prilicno random. Samo su iz tvoje divizije, jednu vise-manje, a rating se ne gleda. Igra obicno pokusa naci tim istog chemistry i to je to. U online season dolaze protivnici iz tvoje divizije i istog ratinga kao tvoj tim sto je puno postenije. Ali da, FUT je daleko zanimljiviji.

6. NAILS

NAILS Moderator

Vjeruj mi sa prvim timom mi nije nista tako bilo. Dolazili mi timovi sa igracima moga ranga. Ako prepoznam dva-tri igraca u protivnickom timu, evo ruke. A sto se tice chemistrya, moji levati imali ocjenu tridesetak dok su mi zadnjih desetak utakmica dolazili protivnici sa chemistry 100. Ali ni jedan klub protiv kojeg sam igrao nije bio OP. Jesam izgubio tih zadnjih desetak utakmica ali priznajem da sam ja bio kriv a ne sto su oni bili OP.

Sa novim timom sve naopako. Moze biti da me sa prvim timom potrefilo. Znam da ljudi prestaju igrati FIFU koliko je FUT pay to win i kontam da je super balansirano.. kad ono.

Bas me zanima sta bi bilo sa prvim timom da sam nastavio. Hajd' nevrmind.. vidjet cu dokle cu ovako moci.

7. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Potrefilo ti se haha Imas dosta jeftinih, a dobrih igraca. Ja sam u prvoj diviziji sa timom koji ne vrijedi ni 10k.

8. NAILS

NAILS Moderator

Klinac je moj ovo random, sedam utakmica i svih sedam timova sve jaci od jaceg. Sad sam igrao sa levatom ima Džeku, Runija i Mesija.. da je random barem bi dobio kub sa 70 rejtingom. Kako ja ne mogu dobiti slabiji klub od mog levatskog 66 rejtinga. Vjerovatno moram trositi 100€ dnevno da dobijem levate 20 poena slabije.

Svaki put cu izaci iz igre ako budu ovakvi protivnici a neka stoji 100 izgubljenih boli me neka stvar.

Da ono svaki drugi put dodje protivnik sa 20 poena razlike, pa hajde.. da jednu utakmicu odigram kako treba.

Života mi moga sa prvim klubom nije bilo ovih retardacija. Koji mi djavo bi da izbrišem klub.

9. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Igraju ljudi vec pola godine. Na launchu je bilo jakih timova jer se moglo trejdat preko web app, a kamoli sad. FUT igraju ljudi koji bacaju velike pare. Neces ti tu naletiti na los tim.

10. NAILS

NAILS Moderator

Ne postoji multi igra koja ima 99% igraca sa max levelom da je ne znam ti koliko je stara. Svaka multi igra bude sarena.. stalno dolaze novi igraci, cak i one stare pola decenije. Ovdje par mjeseci i dobijam sve max out timove.

Pogledaj bolan šta meni dolazi:

http://pokit.org/get/img/7816e0fb764d92 ... 0dd18c.jpg

I opet je levat uspio pobjediti sa samo 2:1.

11. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Imas odlicnih 75+ rating igraca za 300-350 coinsa. To je jedna utakmica za jednog dobrog igraca. Nema potreba da se peglas s tim bronze/silver igracima. Mozes i odigrati jednu sezonu single player da skupis par hiljada i uzmi citav tim.

12. NAILS

NAILS Moderator

To sam sinoć skontao.. ima onih SP turnira, moze se nakucati novac pa cu prvo isfarmati tim, ne vrijedi igrati online. Trenutni mi je squad solidan, mada nemam igrace na pravim pozicijama ali cu uporedo graditi drugi squad da mogu igrace odmarati pa cu vremenom sloziti pravu formaciju:

http://pokit.org/get/img/5c6c24e48e422a ... 7433d0.jpg

13. Patton2410

Patton2410 Veteran foruma

Evo lik sad na Pleyki preko Twitcha, ima 64 mil. pack opening: ArronDellosa7

14. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Ne znam kako je to nekome zanimljivo gledati. Normalno da ce dobiti nesto dobro ako da par hiljada, kako se moze iznenaditi uopste. S tim parama mozes kupiti sve najbolje igrace, nema potrebe da otvaras packove.

15. Patton2410

Patton2410 Veteran foruma

Ja gledao 5 min. mozda. Do tada je bio potrosio 4mil. i nista nije dobio. :D Ma to samo radi views radi. Bas on razgledaoTOTY Ronalda hoce da kupi. Ne znam jel, jer sam izasao. Radi dosta i giveaways. Plus ima takmicenje, ako ga neko pobijedi, ili cak remizira protiv njega, dadne im 50.000 coins. Ako on dobije nikom nista.

16. suppa_FMB

suppa_FMB Komšija

Ma cisto sumnjam da su kupovali tolike coinse, prije da je autobuyer. Kad se zavrsi ova sedmica sa toty, razmisljam i ja da ga kupim. Citam neki zarade 100k dnevno ako ubodu dobre igrace i postotke.

17. NAILS

NAILS Moderator

Evo nakucah finu ekipu:

Nije niko skuplji od 1100 koina pa nije dugo trebalo. Morat cu nesto pametnije skontati za RB i LB..

Nisam jos probao online, smorilo me farmanje pa sutra nekada. A napadači su lvl100 grijači klupe.. hahah..

18. NAILS

NAILS Moderator

Da li postoje podešavanje asistencija u FUT-u kao u offline modu ? Odnosno da li postoji bilo kakve opcije vezane za gameplay u FUT-u ? NEkada mi igraci prave nekakve greske koje ne vidjam kod protivnika.

Onda ne idu na loptu, zna lopta pored njih proci, pogotovo kada se šuta korner it pa me zanima da li imaju neka podesavanja ..takodjer i za odbranu.

19. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Imas jedino instrukcije. Pritisnes trokut u squad screenu. Imas i custom tactics, ali to moras praviti prije svakog meca, ne moze se snimiti.

20. NAILS

NAILS Moderator

Znaci ono za odbranu, legesi i asist kao na kick of nema.. ili onih opcije kao u PES-u ..hmm. Nista, valja bolje igrati.

I jos nesto, imam dva squada. Sa main squadom igram online a sa B squadom igram turnire. Medjutim, odigram 2-3 utakmice a fitnes se kod main squada ne popravi. Ili povrede igraca, stoji da su out jednu utakmicu evo vec tiri meča za redom.