Hoce li nas biti dovoljno na PS4 da osnujemo kakvu HWB ligu? Pokusavali smo to nekoliko puta do sad ali nije islo. Ja skinuo sinoc demo ali imam jednog kolegu kojeg gazim u FIFA 15 pa nisam stigao odigrati, danas vjerovatno
Dobar je gameplay, nema protrčavanja sa Bale-om, obrana je sada lakša. 1vs1 je lakše braniti, ekipa se bolje ponaša, golmani su normalni. Ustvari fifa 15 - bugovi
Sve iz 15 su popravili, koliziju igraca, golmane, usporili gameplay. Tesko je reci ima li problema dok se ne proba online. A i rekose da je ovo malo stariji build i da je beta build vec drugaciji.
Zaboravih na to.. baš cu pogledati koliko je sada kod njih. Jedino sto sam ja prosli put probao jedno deset puta da uopste kupim igru sa origina, i nije ni jednom proslo. Mislim da je ovih problema imao i Pionir. A sad' se sjetih da sam kupio fifu 15 na originu, odigrao nekoliko sati i onda mi origine lijepo ukloni igru i vrati pare iz samo njima poznatih razloga. Na kraju sam je uzeo na g2play.
Juce igram demo na PS4, golman izbacuje loptu, ja slucajno kocku pritisne, i suarez pokupi zlatana iz nekog cudnog razloga I ufatim se grohotom smijat, ulijece zena, reko ujeo suarez zlaju za uho, ona popizdila, 5 sec poslje skonta da nije prava utakmica. Zavalio se jos vise,
Fifa odlična. Odgovori igrača tj. AI je odličan. Baš se vidi da je nešto urađeno. AI je do sada (demo) skinuo sigurno 3-4 zicera sa go linije. I to onaj lakši AI, semi-pro.
Vidjet cemo kakav je balans u final buildu, prosli put je demo bio potpuno drugaciji od full igre. Ja sam iskreno prezadovoljan, jedino ti finesse udarci sto bi mogli biti problem.