FIFA Mega Thread

Discussion in 'Igre i konzole' started by Adi_k, Sep 17, 2006.

Tags:
  1. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

To je vec ekstra

2. veki81

veki81 Aktivista

Cisto da se zna :smt068

3. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Joj meni je uzasan haha De Bruyne, James, Hazard, Sterling, Yaya, to je ono sto mi je bas leglo do sad

4. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

Suarezom valjam i na Pro lvl-u :)

Sviđa mi se što AI sada zna čuvati lopti i sa passom unazad. Nije na pro lvl-u baš lako doći do posjeda lopte

5. Esh

Esh HWB

Nisam puno odigrao, 3-4 utakmice, malo mi je čudno kako se igrači odbijaju od onog koji vodi loptu, ne znam je li još neko to primijetio?

6. veki81

veki81 Aktivista

Jesam ja i kod mene isto al hajd reko ispast cu levat ako sta kazem :mrgreen:

7. veki81

veki81 Aktivista

8. Zeleni

Zeleni Network Ninja

Ima li ko kakvih dobrih tutorijala sto se tice ovih finesa u Fifi.
    Ja je igram ko da je 2005 :) Probacim trokutom, i onda ili po golu ili nabacim za glave :)
    Driblanje ovo oni je visa skola sad za sad.
    Znam da se dodavanje moze kontrolisat, sutevi, naglo zaustavljanje.
    Posebno me odbrana jebe :) Prije si mogao ono trcati uz igraca, lupit po krugu i skrpi ga, ili uzme loptu u najboljem slucaju.

9. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

Prođi one ofišl treninge i onda idi na youtube pa ganjaj neki how to.

U principu najbolje se učiš tako što savladaš driblinge do lvl3 i onda to praktikuješ vs compa pa vs multiplayer online.

10. donjapa

donjapa Overclocker

Zela, dajem jeftine instrukcije. Kad prodjes moju skolu bices drugi najjaci na forumu, platforma nije bitna :D

11. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Nesto ste mi puno samouvjereni :D

12. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Bas :D

13. donjapa

donjapa Overclocker

Mozemo na teren da to i opravdam :)

14. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Navodno su popravi coin glitching, mozda se bude moglo i igrati.

Last edited by a moderator: Aug 2, 2017
  15. Zeleni

Zeleni Network Ninja

Re: RE: Re: FIFA 16

Hahaha. Mogo bi jednu vece :)

16. NAILS

NAILS Moderator

Ne prolazi Brazil. Prolazi mislim Cile i Meksiko ali mi se vala ne daje vise od 30€. I to im je puno..

17. Esh

Esh HWB

Sad sam preko EA Accessa igrao malo full verziju, dosta promjena u kontroli igrača, stvarno se ne sjećam da sam morao dodatno vježbati zadnjih par godina :)

18. zoi

zoi Veteran foruma

Zainteresovan sam i ja za kupovinu, pa čekam utiske nakon izlaska da vidim kako će to biti. Taman možda i cijena malo opadne :)

19. veki81

veki81 Aktivista

20. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Ja se iskreno nadam da ce malo ubrzati gameplay. Kad sutas, lopta ko balonka. Igraci tromi. Mozda jeste realno, ali i nije bas zanimljivo. Jos su napravili AI interceptions kao u PES-u, stizu nemoguce. Prelagano se braniti. U 15, ako je neko los, das mu 10 golova, ovdje nema sanse jer AI radi vecinu posla u odbrani.