FIFA Mega Thread

Discussion in 'Igre i konzole' started by Adi_k, Sep 17, 2006.

Tags:
  1. Esh

Esh HWB

U odnosu na 14, meni je u 15 bilo super što je igra brža, no valjda su se žalili oni kojima je prethodna opcija bila realnija..

2. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

Na demu ima game speed, kad stavim fast, baš je mjera.

3. suppa_FMB

suppa_FMB Komšija

Dajte ljudi kakav brzi gameplay prizeljkujete, pa FIFA 15 FUT mode je bio kao fliper za igranje, gore dole 90 min i ko je prisebniji pobjedi. Dominirali pace abuseri, Ibarbo, Aubameyang nezaustavljivi bili.

4. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Moze se ubrzati gameplay, a da nista od toga diraju. Za obicno dodavanje i primanje lopte ja se preznojim na 16. Pa se igraci i okrecu sporije, odbrana automatski presjeca pola pasova. Lopta generalno sporo putuje, pa nemas onaj osjecaj da si dao dobar go, nego bas kao u PES, sve nesto mlitavo, mlako i tromo. Meni je iskreno malo patnja igrati, moram se potpuno fokusirati da bi probio odbranu. Cekam day one patch da vidim hoce li sta poboljsati, ovakav gameplay me ne bi dugo drzao.

5. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

meni bas odgovara gameplay, tom nekom mom stilu :D :D

6. suppa_FMB

suppa_FMB Komšija

Ko je uradio pre order preko US naloga na PS4 moci ce igrati igru vec u utorak u 06:00 ujutro.

Meni se vec igra skinula kompletna.

7. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

potpisujem.

12, 13 i 15 su arkadno prebze bile. nadam se da neće pasti na uticaj dječurlije koja voli ping pong fudbal.

8. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Sta ima matori

9. donjapa

donjapa Overclocker

Evo danas prvi put isprobah 16ku i legla mi lijepo. Ne vidim neke velike razlike u samom gameplay-u, ali vidim da se ovi speederi zaustavljaju lakse. Bice zanimljivo :)

10. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

DC glitch je i dalje tu sto se PC-a tice... Prosle godine je bilo neigrivo na momente. Lik izadje, dobijes poraz, odu ugovori...

11. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

Re: RE: Re: FIFA 16

Pretpostavljam da neće to popravljati jer se taj bug vuče od fifa13

12. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Vjerovatno nece. Ali danas procita negdje da kad lik izadje i dobijes onu poruku je izgubljena konekcija, sacekas dok se ne pojave player ratings i ne dobijes poraz...

Proslo preko Meksika sve uredno, 70KM. Nadam se da ce protiv ljudi biti interesantnije igrati, jer protiv AI je predosadno. AI je inace smor, ali ove godine posebno.

13. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Serveri su opet u kurcu. Zavrsis utakmicu, izbaci te iz UT, dobijes poraz. Ide refund hladno, i ja budala svasta placam.

14. donjapa

donjapa Overclocker

Na PS4 ja nisam naisao na probleme tog tipa.

Mogu reci da mi se na pocetku nije svidjao gameplay (toliko) ali sam se sad "usemio" pa ide dosta lakse. Sinoc sam covjeka 9-1 poderao, samo dodavanjem kroz sredinu :D

Poceo igrati FUT, onaj team mi nije ni za sta, i matcha me tamo s nekim prejakim teamovima, i opet se napate da ne izgube... :D

15. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

tek sam počeo igrati fifu 15 već par dana (nisam igrao od demo-a) i mogu reći da je ovo najbolja fifa koju sam igrao (fifu 16 još nisam igrao).

ne znam šta su ljudi kukali toliko, ali sve je u odnosu na 14 bolje, igram na istim postavkama kao i fifu 14 i 15ka je duplo bolja (animacije, fluidnost, brzina samog gameplaya, zatim suđenje, faulovi, cut scene, a grafiku neću ni spominjati). jedino su zasrali sa letterboxingom (kao i zadnja dva pesa i nba 2k), imam crne linije gore i dole, nije mi jasno zašto takve gluposti rade da je samo 16:9 podržan.

16. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Sad kad sam probao 16, meni je 15 jos bolja :D Uz sve nedostatke, jednostavno je zanimljivija deset puta od 16. Vise bi volio samo da su na njoj ispravili bugove, koliziju i ostalo, nego sto su promijenili gameplay totalno.

17. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

i fino stavio odmah neki dan zadnji moddingway patch i ne vidim potrebu za fifom 16, sve apdejtovano do maksimuma :)

18. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

I ja igram s njim, ali mi je online dosta zanimljivije. Dok sam igrao 15, mislio sam da je CPU AI prilicno dosadan. U 16 gledas kako se AI (world class) dodaje po 30 min na svojoj polovini i ne mozes nista da uradis... U 80. minuti cuvaju loptu kod korner zastavice nebitno koji je rezultat. Stvarno najdosadniji fudbal koji sam ikad igrao, nebitno koliko je ispeglan tehnicki.

19. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

20. Vedo

Vedo Moderator