Ja sam bio hejter fife jer je bila odron po meni, i nisam se mogao zamisliti da igram fife, međutim sad je obratno.
Taman. Uradio sam preorder na Xboxu i dobio sam opet onih 30 dana za EA Access, tako da od 22.9. idemo opet
Gledam ovu super delux verziju, 90€.. opet ce se sve vrtiti oko paketa i mikro transakcija. Opet pay 2 win za igru od 90€.
Evo odigrao sam prvu utakmicu, za razliku od prelaza 15 na 16, brzina igra djeluje nepromijenjeno. Najveća promjena "na prvu" je izvođenje kornera gdje se sada daje vizualni znak pri ubacivanju, a uočljiva je i promjena u vizualizaciji menija. Sad za sad - ok. Evo i prvog gola: http://xboxdvr.com/gamer/enisxbox/video/21506554
dupli post, hebat ga odigrao haman 10ak tekmi mnogo mi se svidja igra, pa da pocnem sporija igra nego na prosloj fifi mi apsolutno lezi, prvi put da mi se u demou svidja brzina igra, da nije ko na spidu grafika mnogo bolja, veoma kvalitetna, like it treba manje jacine da se opuca jaci sut, meni u pocetku ne lezi, jer dok se navikne covjek na prelazak s 15ke, ali nije sad da su bas ukenjali sut pa da na tap obicni leti pod oblake, nista strasno i na sta se nece navici AI mnogo bolji, i tvoj tim, bolje kretanje i otvaranje, suparnicki tim mnogo zanimljiviji, zabavniji, nema vise kad pravis presing na wc ili legendary da se suprotnicki tim dodaje 20 min u zadnjoj trecini ispred svog gola i smara te neprestano korneri drugaciji dosta, nakon par kornera ne izgleda to lose sekunde, zanimljivo i fino meni gdje se bira formacija, postavka i sl, haman isti, ali djeluje ljepse bas golmani bas fino uradjeni, reakcije, kao i golmani tako i igraci, nema robot hodanja, ide fluidno, haman ko da se na tvu gleda kretnja igraca - divno the journey mode ce biti hebenica, ima mali uvod tj. mali dio da se proba, ko je igrao mycareer mode na nba2k16 vidjece slicnost, bas fino i jako ono izgleda, nice! ono sto mi ne lezi su komentatori, treba se nesto mijenjati, haman isto sve od 14ke, ali hajde, hebo to, moze se trpiti valjda je to hebem ga, valjda nisam sta zaboravio, ako i jesam, ili sta drugo "otkrijem" javim uglavnom, conclusion, ovo je do sada demo koji mi se od svih do sada najvise svidio(15ka demo i prolazak kroz citanje i gledanje kako je sve me "natjerao" da uopste ne uzmem 15ku), igra ce se uzeti sigurno, cim spadne cijena na 60KM preko g2play ili nekog servisa, aBd, bice dosta pucanja, mnogo zabavno sve, od "obicnog" pucanja kojeg ce biti kroz novi career mode, kroz journey, pa do online pucanja!
A majka mu stara, sta se desilo sa onim odaberes tim na kocku puknes formaciju po potrebi i odigras mec bez ikakvih komplikacija Nije valjda da sam jedini kojeg ovo novo ne privlaci bas Sent from my E6653 using Tapatalk
Odlična mi je. Fizika lopte me je oduševila najviše. Pa da krenemo sa dojmovima... Kao prvo, ovo je prva FIFA koja ima ULTRA setting na PC-u Low, Medium, High i Ultra.. kad sam upalio, na prvu sam ostao razočaran menijem, koji je isti već par godina, znači, isti kao u Fifa 16, samo su druge boje. Isto biranje formacija, isti onaj Roles, Tacticts and shit. Isto i player details.. Kad je tekma počela, primjetio sam da je opet potrebno ugasiti Fps Lock i upaliti Vsync u Nvidia control panelu, da bi cinematics išli u 60fps, umjesto u 30fps (jedan od ožiljaka konzolaškog porta), kao i u prošlim nastavcima. Na prvu, bila mi je skoro pa ista kao prošla. Međutim, kad sam počeo igrati, iz tekme u tekmu sam se više zaljubljivao u igru i gameplay. Grafički je osjetan apgrejd na prvu, ali opet moram priznati da sam očekivao više od Frostbajta, ponajviše kod igrača. Vidi se da je to upgradeovana fifa 16, a ne fifa 17 from the scratch. Gameplay je odličan. Lopta se ponaša bolje nego ikad, pa tako i igrači sa njom; vidio sam dosta novih animacija, poteza isl. pasovi su predobri! Imao sam par pasova kroz dva-tri igrača koja su prošla i znam 110% da mi u prošlim fifama to ne bi upalilo, a želio sam baš to. Znači, extra. AI je bolji, i cpu igra bolje, a i suigrači se bolje raspoređuju i utrčavaju. Biće znači užitak igrati karijeru. Sviđaju mi se oni neki novi detalji.. tipa, spiker na stadionu proglašava igrača utakmice i govori koliko je minuta još sudija produžio itd. Sve u svemu, drago mi je da sam je preorderovao prije mjesec dana, a što je najbolje, izlazi za moj rođendan Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Još jedan detalj, donekle i smiješno.. Za one one koji igraju 2v2 sa rajom, konačno su oznake iznad igrača sa loptom jasno vidljive pa je uz manje provala sa kontrolom igrača koji imaju žuti karton.. A jesi to ti bio, jok, ti si
https://www.youtube.com/watch?v=Jz5s3MIS904 Eto i jednog od mojih prvih golova :lol: Imajte na umu, ko igra FUT, da je tamo gameplay uvijek brzi nego singleplayer zbog bonusa igracima. Meni je za sad dobro, moze se i protiv AI igrati, a da nije dosadno, ne dodaju loptu unedogled. Nekoliko puta mi se desilo da mi AI blokira igraca i ne mogu s njim nista uraditi, pa samo lik prodje kraj mene i da gol.
Snimljeni golovi iz nekih par uglova koje igra random prikaze, fraps me zezao, baca fps drop al et :mrgreen: