jel PES i dalje nema prave nazive timova? nisam neki fan zanra, pa sam nekako uvijek fifu igrao jer me kod pes-a nerviralo to sto su imena klubova i igraca lijeva skroz.
imaš link na gamingaccess.com i ima topic za pes, ovo je za fifu ... i jel ima neko iste probleme sa instalacijom fife, tj. dužinom trajanja iste?
Sto se tice ovih podesavanja za joystick. Zamjenio sam ovo kao sto je napisano i nije se pojavljivalo vise ono EMPTY. Medjutim kad sam podesio kontrole i poceo da igram neke opcje jednostavno ne rade kao sto su: sut, pas naprijed itd. Inace mi je joystick GIGATech pa me zanim da li treba da zamjenim ove brojeve sa necim drugim. Inace joystick je ispravan jer tipke rade u kad ih koristim u meniju.
Evo maloprije sam instalirao fifu09, grafika je dobra pravo, ali nekako mi je monotona, ne znam zasto ... nadam se da je pes bolji.
ljudi novi sam i need a help instaliro sam fifu, crackovao, sve i kad je pokrenem pise mi sljedece http://tinypic.com/view.php?pic=55guab&s=4 znal ko sta je? JEL SE VAMA OVO POJAVLJIVALO' PLIZZ HELP
Lijepo ti pise sta se od tebe ocekuje da upises Na ovom forumu je zabranjena rasprava o ilegalnim/warez sadrzajima.
uopste ne trazim ni krek ni link kamol sa wareza nego izmedju ostalog pitam jel se vama ovo pojavljivalo kako sam skonto taj kod trebam dobiti u mailu kad registrujem igru. ima fino opcija electronic registration koja je sasvim legalna, i haj nejse, ja registrujem svoju kopiju, dobio mail, a nidje coda u mailu, uopste ne kontam ovo:S I NA KRAJU: JEL SE VAMA OVO POJAVLJIVALO!! respect :wink:
krekovao sam, nisam znao da ce mise ovo pojavit, da ce trazit cod uopste nisam dobio cod NISAM DOBIO COD U MAILU ne znam sta treba da unesem ovdje btw; sta je to DMA sto kazes??
DRM, ne DMA (zajeb)... ma to ti je kao neki špijun koji kontroliše da li imaš validan cd key... i uvijek kad hoćeš da igraš moraš upisati validan cd key... čitam da su ubacili to i u nhl 09 :shock: :shock:
Ma ništa od ove 09 fifa-e bezze je...Puno bolji PES2009 moramo cekati iducu godinu i next-gen ak bog da
eh jasta ce, kad je za 10 godina nisu napravili da valja tesko da ce za jednu godinu nesto napravit :mrgreen:
ja danas prvi put instalirao 178.21 driver i nestali svi problemi sa onom "prozirnošću" u igri i na video sekvencama, a uključen i AA i AF...