Formula 1 - Fantasy

Discussion in 'Generalna diskusija' started by BiceBolje, Mar 6, 2023.

1. nFare

nFare Overclocker

Napravio sam prije Australije dobio sam tamo 22 boda :D
    Ko je napravio, bićebolje? - možeš li provjeriti da li mogu uskočiti?

2. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

3. XTRage

XTRage Veteran foruma

Sainz je inace nafaka ko nekad Button ili Perez prije Redbull-a, usunja se ni kriv ni duzan, ali eto ni taj plan zasad ne ide.

Svakako je odmah u Australiji bilo jasno da je Ferrari pogresan izbor ali dok sam se okrenuo dosla Kina i nisam stigao promijeniti.

4. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Za Japan ću uradit samo jednu malu izmjenu, može se dobro isplatit a mogu i nastradat. :D

5. nFare

nFare Overclocker

Pa ček, nema veze, nemoj sad svima poništavati

6. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Neće ništa biti poništeno, samo probaj se učlanit. Ako ne može, probaj na novu. Možemo paralelno ići, svejedno.

7. nFare

nFare Overclocker

Može sad, hvala ti

8. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Kako radis izmjene? Ja ne vidim opciju. A mozda bolje da nista ne mijenjam sad. BTW join sam i ovaj reloaded hwb.

I kako ovi chipovi ferceraju? Jel imam uvijek pravo uzet jedan chip po utrci? Ili jednom kad odaberem chip i iskoristim ga, to je to?

EDIT: nasao sam kako promijenit team.

9. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Čipovi se mogu iskoristit jednom u toku sezone. Tvoje je da rasporediš na koje utrke ćeš ih aktivirati.

10. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Alonso me vazda razocara ali ovaj put je Gasly fasovao. Ipak i dalje prvo mjesto.

BTW vi sto imate Tsunodu/Lawsona dobijate negativne poene, trebate napravit izmjene.