Dzaba su se nadali da ce zajebat McLaren, dominacija u Barceloni. Kvale u 16h danas, utrka sutra u 15h. Sent from my iPhone using Tapatalk
Tooooo Jest ga mali sastavio. Opet Max treci, sutra ce biti zeznut start na ovoj stazi se često desi da je P3 najbolje mjesto zbog dugog pravca. Mada mclaren je na drugoj planeti kada je asfalt vruc, mislim da ce deranje sutra biti Kako god drago mi je, koliko je RB plakao na kraju svaki tim mora naznačiti promjene na bolidu pred vikend, svi su stavili promjene prednjeg krila zbog novih regulativa osim mclarena, ljudi stavili no changes Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Novo pravio za prednje krilo, a na vecini bolida se gotov do iste mjere savija, nista nije promjenjeno. (treba promjenit nacin testiranja)
Maxa treba odmorit jednu utrku, poludio je, ciljano ides na kontakt. Hami pospan, Lec iskoristi priliku, McLaren jos uvijek gazda.
Kakva zavrsnica, wow. I citava utrka je bila uzbudljiva jer je Verstappenova strategija zapravo bila genijalna. Ali Hulk P5!!! Wow. I konacno Alonso bodovi hahahahaha.
Ne znam zasto su Franza ikako poslali u boks, u ovakvoj inferiornoj situaciji kad nemas sta izgubiti uvijek radis kontra od onog ispred, ovako sve rasuli sa hard-om.
Cudan izbor definitivno. Na onim soft koje je skinuo je vec bio planirao odvesti do kraja, i nije bilo nategnuto, i onda jos SC efektivno pomaze. BTW trebaju mu dat penalty i za kontakt sa Lerclercom, najbolje da mu daju za iducu utrku jer mu sad 5-10 sekundi nije nikakva kazna.
Ne, Verstappen je htio Leclerca gurnut u marbles. A i mala je kazna od 10s za namjerni sudar sa Russellom.
Trebao je biti minimum diskvalifikovan za ovu utrku, ali eto iz nekog razloga mu se stalno popušta a radi kriminalne stvari na stazi.
Dobra utrka, mclaren lagano izdominirao. Max klasika, mega giga utrka ali lad ga napizde prolupa. Nije mi jasno bilo da li nisu imali vise guma, bolje da su ga ostavili vani nego hard 5 krugova pred kraj. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Kad sam vidio da ulaze oba meklarena pomislio sam na trenutak evo zabave, onda facepalm da su i njega zvali pa jos veci kad sam vidio hard. Ovo sa tri planirana stopa je bila oldskul sumaher-brawn taktika, ne pamtim kad je neko isao ovako od 2009. na ovamo jer vise nije toliko efektivna otkako se ne dolijeva gorivo a gume traju vjecno, tim vise cudjenje ovom gafu na kraju.
Šteta za sampionat, max i nije imao neku šansu ali lijepo da je bio blizu, sada ipak ostaje piastri/lando, sto opet nije loše Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Nije nikakva steta, sto prije se titule osiguraju, prije ce se Lando i Oscar pocet lupat na stazi. Bice okrsaja sigurno.