Formula 1 - The Neverending Thread

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Dog_Father, Mar 11, 2006.

1. AggressoR

AggressoR Komšija

Od sinoc citam, ferrari je imao neke ozbiljne probleme s oba bolida na kraju utrke, zato je hami izgubio poziciju + imao je ostecen pod citavu utrku.
    A Lec bi izgubio i od Maxa i Russela poziciju da se njih dvojica nisu lupala na stazi. Preko gotov 2 sekunde sporiji od Piaslia je bio.

2. Haker

Haker Veteran foruma

Bezveze je lupao u djordjeta, ali ovdje je RB zajebo u svim aspektima. Prvo hard gume, drugo govore mu da ga pusti a nije morao pustiti, mislim da su ga cak i oslobodili istrage jer je i djordje uletio kao konj u zavoj

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

3. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

4. nFare

nFare Overclocker

I ja baš jučer gledam na yt, iznervirao ga je njegov inžinjer a nije bio u pravu, Đorđ uletio kao kamikaza i sad mu se svi trebaju sklanjati

5. zoi

zoi Veteran foruma

Kakva kamikaza, šta vi gledate. Russell normalno vozio a Max samo pravo bez skretanja dok se nije zabio u njega.

iPlay likes this.
  6. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

7. Reventon

Reventon Veteran foruma

Pa sto je dobio kaznu Max ako je nevinasce? 11 kazni u 11 mjeseci. Mogu mislit kakav je za volanom na ulici. Lik zivco teski.

8. Stevie_Ray

Ma nije on nikad kaznjen koliko je zasluzio, veci je to problem.

Ja sam davno rekao, koliko god kazna bila, za njega treba poduplat.

9. Haker

Haker Veteran foruma

Govorim o zavoju jedan. Prvo Čarli ga jest udario, max je držao svoju putanju ovaj ga je dotakao onda je Russel uletio kao kamikaza jasno da ga je izgurao sa staze, toliko jasno da max nije ni morao vraćati poziciju ali tim ga naguzio. Ovo drugo je jasno kao dan,na kaznu nema rasprave

zoi likes this.
  10. Stevie_Ray

Pa ima, trebala je bit veca kazna.

11. Haker

Haker Veteran foruma

A to bi bila? Vettel je dobio stop and go za isti icident. Da li je p10 zavrsio ili zadnji je svejedno praktično.

12. Stevie_Ray

Nema veze, stvar principa.

13. zoi

zoi Veteran foruma

Aha, nismo se onda razumjeli, sve pet!

Mala je bila i Vettelu.

14. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Zanimljivije je kad se udaraju. Kakve kazne, jeste li poludjeli? It was just a inchident.

15. Reventon

Reventon Veteran foruma

Nije DTM ili NASCAR da se udaraju. Formula ide airborne za tren ako guma ode na gumu.

zoi likes this.
  16. Stevie_Ray

Ma trebo je dobit lijepo 4 penalty point i race ban iducu utrku. Ha ja. Vise od 10 sekundi ovu utrku ne postize nista.

17. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Svejedno, bilo je mnogo uzbudljivo. Adrenalin jak, nepravda nanijeta ranije, pogrešne gume, prenijelo ga. Dešava se u sportu :D

Kazne bi se trebale pucati samo u ekstremnim slučajevima.

18. Haker

Haker Veteran foruma

Ma pijedini ga toliko mrze, stivi bi ga na smrt ousduo

19. Qler

Qler Veteran foruma

Ma ja ga ne mrzim. Svaki sampion mora biti malo kreten na stazi. Mora biti sebican, i misliti na sebe. Max odstupa jer je on bas prgav, to ga malo jebe. Pa i Vettel nije bio cvjecka kakva je postao kasnije kad nije bio u konkurenciji za sampiona. Samo, kako sam rekao, Max je malko pretjerao :)

20. zoi

zoi Veteran foruma

Tačno, svaki multichamp je imao nekih situacija gdje je bio prgav. Samo se max izdvaja kao kamikaza koja ne može podnijeti da ga neko prestige i da je neko bolji od njega. Ja ga razumijem, što bi i mijenjao to kad mu FIA popušta. 2021.je Na taj način i osvojio. 2024. mu je također fino pomoglo. Nema nikakvog razloga da odustaje sve dok mu prolazi to.

Stevie_Ray likes this.