Prejaka mi je simbolika otpuštanja na pola sezone Ali eto koga briga, samo je pitanje koliko će miliona staviti u džep za ništa
Pa kao da kod red bulla moze drugačije nego otpuštanje u sred sezone Sent from my SM-S911B using Tapatalk
A sto je uopste upitna otpremnina? To ima kod svakog otpustanja, kamoli na tom nivou i takvih ugovora. I obican radnik zaradi platu pa dobije otpremninu, nije to poklon nit je "za nista".
Ma staza je dobra za voziti ali utrke truba. Ako nema kise opet dosadna trka, a kise uvijek ima. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
To je uvijek bio problem. Samo sada se ide u krajnost sa sigurnoscu. Svi kao uzbudjeni radi kise, a ono nema nista gore, tj nista od utrke Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ona "magicna" 3h su zapocela vec kad su uradili formation lap. Znaci bice ovo skracena utrka, mozda cak repriza 2021.
Bas sam se pitao ko ce od iskusnih vozaca prvi napraviti gresku i preci na slikove Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Stara lisica, konto sam izletit ce odmah iz boxa. Piastri ubio, tj ubio norrisa Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Mozda da nisu hardovi bili C1 a medium C3, da bi Lando i imao neke sanse. Ali da su hardovi bili C2, svi bi ih i uzeli… Tako da dok je Oscar cuvao gume i mogao ici mnogo brze, Lando je vozio max pace na mnogo sporijim gumama, pa to na isto izadje. Greske na stranu, Oscar je imao lufta u gumama u zadnjim krugovima. Sent from my iPad using Tapatalk