Formula 1 - The Neverending Thread

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Dog_Father, Mar 11, 2006.

1. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Novim fanovima mogu oprostit što se raduju kišnoj utrci, ovim starim ne mogu :D

Uglavnom, opet gledanje utkre s bufferom od par sati je dobitna kombinacija. Preskakanje dosadnih dijelova like a boss.

2. Haker

Haker Veteran foruma

Sljedeće godine ce se opet vratiti na razinu od prije deset godina.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

3. nFare

nFare Overclocker

Neka će, ovi bolidi su katastrofa, ne znam čemu fama oko eau rougea i slično kad je žmireći prolaze, eto upravo pouhon, ta krivina je nizbrdo sa kontra nagibom i oni je prolaze 299 kmh :D gledanje onboarda dosada žešća.
    Sjećam se u doba v8 ko je sa 220 prošao taj je imao muda do poda.

Evo ovdje na 1:09:
    Brzina niže, puštanje gasa i pogledaj brze korekcije na volanu

Last edited: Jul 29, 2025
  4. Haker

Haker Veteran foruma

Nevjerovatno. Mclaren dominira cijeli vikend, Ferrarija nigdje cijeli vikend

5. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Hahhaha ne vjerujem sta sam gledao

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. DSA

DSA Aktivista

Mah..ako ne bude nekih nepredvidjenih situacija papaye sutra minimalno 15 sec ispred svih ostalih

7. Haker

Haker Veteran foruma

Sutra bi mogla kisa, sto je naravno sranje

8. nFare

nFare Overclocker

Čudni su bili uslovi, temperatura staze je oscilirala, dobra je mađarska po kiši, tehnička staza, uska, kratka. Hamilton je postao kralj izjava za medije, samosažaljevanje level pro.

9. Haker

Haker Veteran foruma

Pa jest kada bi ih pustili da se trkaju. Inače meni je hungaroring top staza uvijek bila.
    A hamo se prosipa sto na stazi sto poslje nje

nFare likes this.
  10. nFare

nFare Overclocker

Nema dugih pravaca, nema brzih krivina osim jedne (3), downforce je na max. u pravilu bi ih trebali pustiti da se trkaju

11. XTRage

XTRage Veteran foruma

Ova dvojica u meklarenu ce totalno razblaziti vrijednost ovogodisnje vozacke titule.
    Po ko zna koji put gube kvale, sreca im je sto je bolid toliko ispred pa je borba za titulu samo izmedju njih dvojice.

12. dino73n

dino73n Veteran foruma

Al se Ferari raspade.

13. Qler

Qler Veteran foruma

Ferarri klasično, zajebe uvijek. A McLaren baš nekako ne znam, ne sviđa mi se ovo nikako... Alonso dobar. Hamo eto bar ostao na poziciji na kraju.

14. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Uh, uzbudljiva zavrsnica. Zamalo da ga Oscar pokupi…

Sent from my iPad using Tapatalk

15. zoi

zoi Veteran foruma

Za neutralne je ovako najbolje, što su bliže bodovima bit će napetije kako ide kraj sezone. Morat će i vozači krenuti na sve ili ništa, pogotovo kad i matematički osiguraju da oni osvajaju.

nFare likes this.
  16. nFare

nFare Overclocker

Biće zanimljivo do kraja, Piastri je imao ludu sreću da nakon onog kamikaza poteza nije obojicu izbacio iz utrke, tako se karijera zajebe a ne samo utrka ili sezona... Ne liči na njega što smo do sada vidjeli.
    Ipak su mi malo simpatije na strani Norisa, obzirom da je nekako gradio postepeno ovo gdje je sad, Piastri mi je nekako došao "niotkud" vjerovatno nekako više proračunato i matematički vozi što odgovara ovim bolidima, Noris je emotivni luđak s druge strane, kao npr. Montoya i Kimi 2006

Ferrari lafo suspension issues, yea right :D

Nisam ni skontao da Leclerc gura već 7 sezonu u Ferraju, Alonso 5, Vettel 6, sad ovaj 7, svaki je imao makar dvije sezone da su zamalo mogli uspjeti, kakvo prokletstvo
    P.S. Hamilton jednu :D

Last edited: Aug 4, 2025
  17. nFare

nFare Overclocker

U vezi Lewisa, perfektno objašnjeno stanje (do neke 7 min. Video), koliko je u stvari sve psihološki problem, traume završetka sezone 21', istina da je zapravo od dolaska Russela bilo jasno da Lewis nije onaj od prije iako su mnogi to glupo pokušali opravdati statistikama. Prihvatiti vozača u takvom stanju koji pokušava nešto dokazati što ne treba novi tim, i očekivati neke bajke je totalno suludo.

Dokaz koliko je sve do psihe je nevjerojatna situacija da sadašnje 3 mjesto Verstappena mu daje veći kredibilitet za prethodne četiri titule nego da je sad osvojio još jednu

Last edited: Aug 6, 2025
  18. Reventon

Reventon Veteran foruma

Treba znati i kada je kraj i povuci se na vrijeme. Kao sto je Vettel uradio npr.

nFare likes this.
  19. nFare

nFare Overclocker

Tačno tako, vazda me nerviralo ovo rastezanje karijere, kad se pitaš šta je u pitanju, jel baš nije dosta para.
    Šumaher se primjera radi povukao 2006 kao gospodin iako je izgubio sezonu sa bržim bolidom i izgubio čistim pehom dvije utrke pred kraj.
    Na kraju opet jače bilo od njega da se vrati jer ko zna možda je mogao uzeti 2007...

20. Haker

Haker Veteran foruma