Formula 1 - The Neverending Thread

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Dog_Father, Mar 11, 2006.

1. AggressoR

AggressoR Komšija

Ko prvi pronadje rupu u pravilniku taj ce i vladati, kao sto uvijek i bude.
    Svi gotov pocinju od nule iducu sezonu jer ne mozes na trenutnim bolidina nista testirati za iducu godinu.

2. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

E jbg, da titula bude ovako odlucena. Ode Oscar na +34 boda, u istom bolidu bez nekog DNF sa Oscara, neuhvatljivo.

3. Qler

Qler Veteran foruma

Luda trka... Žao mi Norisa, Isak slavi večeras ja mislim ko nikad. Hami a i Lecleru se baš neda...

4. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Qler likes this.
  5. XTRage

XTRage Veteran foruma

Ko je ono ovdje rekao da ovo nije impresivno :eek:

zoi likes this.
  6. Haker

Haker Veteran foruma

Šteta za norrisa, sad bi valjalo da piastri jednu ostane bez bodova

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

iPlay likes this.
  7. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

8. XTRage

XTRage Veteran foruma

Totalno kontradiktorna lista, malo navodi zablude, malo tacna predvidjanja, malo netacna predvidjanja, i sve ih jednako kriza.

9. Haker

Haker Veteran foruma

Kako god Oscar je bolji "paket" po meni skroz zasluženo vodi
    Ovu utrku je odvezao fantastično, posebno jer je ovo "lando" staza i bio je lando brzi cijeli vikend sve do q3.
    Dečko izvlači 100% iz svake situacije i ne raspadne se po šavovima kada ne ide kako treba.

10. Stevie_Ray

I Lando je vozio bez greske, bili su u 0.004s u drugom runu. Prvi run je bio 0.012s ako se ne varam.

Nije ovo zasluzio i jednako zasluzuje titulu kao i Oscar. Nema tu neke razlike.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. Haker

Haker Veteran foruma

Pa oscar je nakon Australije kasnio 20 bodova i skinuo pa povećao, tako da za mene nisu bas isti.
    Ovu su bili jednaki ali to je vec fail za Norrisa jer ga je prošle godine rasturio na ovoj. Staze tipa mađarska i ova leze landu i sama činjenica da ne moze vise nista ni tu je jasno da Piastri na duže staze ima prednost.

12. zoi

zoi Veteran foruma

Lando je zeznuo i pokazao gdje se nalazi mentalno kad se zabio u Piastrija. Dobar je vozač ali će morati napraviti iskorak ko Rosberg ako misli da osvoji.

Haker likes this.
  13. Stevie_Ray

Lando je kaskao dok McLaren nije napravio drugu verziju ovjesa.

Sent from my iPad using Tapatalk

14. nFare

nFare Overclocker

Ja sam ga potcijenio, svaka cast za malca, fakat su dobar trojac, Bearman, Hadjar i mislim da Bartoleto ima potencijala, Hadjar ima doduse najbolji bolid od njih trojice, zakazao je Antoneli, Rusell i kad je najgore vozio bio je brzi. Talijani tradicionalno su nekako previse mentalno labilni i previse fini od Patresea, Trullija, Fisichelle, sve isti tip vozaca.

Meni je jos enigma kako je Oscar ovako dobar, doduse bilo je jasno kad je na prvim kvalama prosle godine bi sporiji par stotinki od Landa o kojem se kalibru radi.

15. donjapa

donjapa Overclocker

Mislim da je Norrisu najveci problem sam start, tu se uvijek uvuce u probleme - previse passivan, "los respons" i bojazljivo ulazi u prve krivine. Kao da se boji da ce tu zajebati.

Kasnije to uvijek sve nadoknadi ali da mu je kako krenuti kako treba onda bi izdominirao utrku lagano. Piastri je sa linije zvijer, odmah brani, ulece i rizikuje.

Obojica su odlicni vozaci u odlicnim bolidima, steta za WDC da je bilo sta je bilo ali ima jos par utrka svasta se moze dogoditi (mada mislim da je Piastri to osigurao sa ovom zadnjom utrkom).

16. Haker

Haker Veteran foruma

Kimi je definitivno rano dosao u f1. Ova sezona je samo da iskustvo stekne plus djordje je zajeban, definitivno podcijenjen vozac

17. XTRage

XTRage Veteran foruma

7. Alexander Albon 70
    ...
    18. Carlos Sainz Jr. 16

:D

18. AggressoR

AggressoR Komšija

Mclaren gori od ferrarija kad treba usrat utrku naredbama.
    Vec zezaju ako se norris zabije u zid isto mora i Piasli uradit.

19. nFare

nFare Overclocker

Da je ostalo kako je trebalo pričalo bi se kako se vozač sabotira itd...
    Ovo je nekad bila redovna procedura u Mercedesu na Bottasu, u Renou Fisichelli ili čak u Ferrariju na Massi, malo zapne šaraf i tako to :D

20. Haker

Haker Veteran foruma

Jest samo sto massa nikad nije vodio Alonsa 30 bodova i bio relativno brzi.

Kako god drama oko ničega, po meni su uradili ispravnu stvar s obzirom da je lando bio brzi cijeli vikend.