Formula 1 - The Neverending Thread

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Dog_Father, Mar 11, 2006.

1. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Kako nema? To je pravilo offset. I bila su direktna i indirektna preticanja.

Sent from my iPad using Tapatalk

2. Haker

Haker Veteran foruma

Gledali smo onda neku drugu formulu izgleda, možda nisam gledao F1 ko zna

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

3. Stevie_Ray

Nismo nego si ti malo zaboravio. Prisjeti se Schumaherovih pobjeda sa 4 pit stopa. To se danas nikad ne bi desilo.

Bilo je moguce imat agresivnu strategiju, sad da nisu obavezne dvije mjesavine svi bi stavili hard gume i vozili ko da je endurance…

4. Haker

Haker Veteran foruma

To nema veze sa borbom na stazi, koga je sumaher pretekao u toj utrci na stazi? Bilo je dobrih utrka ali realnost je da 20 krugova dok ne krenu boxevi bore fest. Sada sto je nekad lakši rezervoar radio danas rade nove gume pa imaš taj off set.

5. zoi

zoi Veteran foruma

Meni je pola utrka snooze fest ako bude bez incidenata. Incidenti i kiša znaju začiniti i te dosadne utrke ali često kako završi prvi krug tako bude i do kraja. Možda se stvarno ne sjećam dobro te ere, davno je to bilo ali ovo danas definitivno nije baš dobro.

6. Qler

Qler Veteran foruma

Ja sam pratio F2 ove sezone, kad stignem. Tamo ima preticanja, drame, uzbuđenja. Manji bolidi pa se u Monacu prestižu na o oj krivični prije tunela, oštra lijeva niz brdo. Po 3 bolida se tu guraju, haos...

7. Haker

Haker Veteran foruma

Za sljedeću sezonu ce bolidi biti 20cm kraci i ne znam koliko uži, prednje krilo kao 2008. I td. Vidjet ćemo na sta ce ispasti

zoi likes this.
  8. zoi

zoi Veteran foruma

Ne znam zašto, ali ja sma mislio da su izmjene za sljedeću sezonu fokusirane samo na power unit i oko toga, nisam upratio da i bolid mijenjaju. Vjerovatno jer su ga prije dvije tri godine mijenjali.

9. Haker

Haker Veteran foruma

Promjene su značajne, mnogo vece nego ove sa 21 na 22. Drugačije prednje krilo sa drs om, zadnje krilo iz tri dijela isto drs, drugačiji pod nece vise ovoliko ovisiti o ground efektu, drugačiji PU i td

zoi likes this.
  10. zoi

zoi Veteran foruma

Factory reset :D To je onda baš ogroman paket promjena. Nadam se da će dovesti do više utrkivanja i da Ferrari osvoji titulu :D

11. Haker

Haker Veteran foruma

Vidjet cemo, to drugo teško :D

Ima malo kisice jos je staza suha, ima crnih oblaka

12. donjapa

donjapa Overclocker

Piastri kamikaza

13. Haker

Haker Veteran foruma

Nadam se da nece biti kazne, racing inc
    Ko kaze da je staza dosadna :D

14. zoi

zoi Veteran foruma

Fura se na Maxa :) Kakvi pehovi u Ferrariju.

15. Stevie_Ray

Kakav bolan racing incident, kamikaza, nije ni mogao zakocit bez flat spota.

Rekao sam ja da ce Verstappen bit jak.

16. Qler

Qler Veteran foruma

Vala ko kaže da Max ne vozi najbolje, laže. Ne gotovim ga ali brate lik nije normalan kako vozi... Pa sa zadnjeg mjesta do 4 ko da svi karting voze pored njega...

17. Haker

Haker Veteran foruma

Ma jasno da nije racing inc, samo sam se nadao. Namjesti se Landi sve, mada je Piastri izgubljen, otresao bi ga i bez kazne. Jedina nada je SC onda je max u igri

18. Stevie_Ray

Novi motor, nije ta voznja nista tako posebna. Bilo je za ocekivati, i da ce vratit bolid na ranije postavke. Osim toga lako je buraniju pretec. Kamara ljudi bila na hardovima, dva STR i Tsunoda ce ga uvijek pustit, nekoliko vozaca ispalo iz utrke, Piastri sebi unistio utrku, itd itd..

I da, hardovi su losi i Max ih se rijesio odmah, pa ima luksuz da vozi medium-medium.

19. Haker

Haker Veteran foruma

Koje gluposti ti valjaš samo jer mrziš lika.

Kako god top utrka, lando mora u box opet, samo da je bude sc i pomogne mu

20. zoi

zoi Veteran foruma

Max vozi top, ali budimo realni, kad je isto ovo Hamilton radio govorilo se da je zbog bolida a ne vozača a sad eto samo do vozača, ništa drugo ne utiče.